54

Анонимен

преди 8 години

Цветанке, предлагам частни уроци. Евтино!

53

до 64

преди 8 години

Недей така!Какви са тези сложни тестове?Все пак, това са русофили, имай в предвид умствените им способности.Трябваше да попиташ:На снимката са показани:-танйове-самолети

52

ГУРБЕТЧИ ФИЛОСОФ

преди 8 години

АМИ ТОВА Е МНОГО ХУБАВО ! НЯМА САМО ЕС ,НАТО И ТУРЦИЯ ДА ХАРЧАТ ПАРИ ЗА БОРБА СРЕЩУ ИД ! НЕКА И РУСНАЦИТЕ ДА СИ БРЪКНАТ В ДЖОБА И ТЕ ДА ИЗХАРЧАТ МАЛКО ПАРИ ЗА БОРБА СРЕЩУ ИД ,А НЕ САМО ДА ХАРЧАТ ПАРИ ЗА ДА ПОМАГАТ НА ПРОРУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ В УКРАЙНА ! НЕКА НАПРАВЯТ ЕДНО ДОБРО ДЕЛО И ДА ХАРЧАТ ПАРИ ЗА БОРБА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА ,А НЕ С ПАРИ ДА ПОДКЛАЖДАТ ПРОРУСКИ СЕПАРАТИСТИ В УКРАЙНА ! ТОЗИ ПЪТ ГИ ХАРЕСАХ РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ ,АКО ПРОДЪЛЖАТ ТАКА МОЖЕ И ДА МИ СТАНАТ СИМПАТИЧНИ !

51

Цветанка

преди 8 години

Нещо и тук не разбирам нищо! Откъде се пръкна ИД,откъде толкова оръжия, а и муниции....И защо им е да унищожават и древни културни паметници?....За поддръжка на толкова"бойци"--храна,медикаменти,оръжия,коли,дрехи,пари,тютюн,вода за пиене и какво ли не още се иска много солидна логистика...Нищо не разбирам!?

50

...

преди 8 години

Защо Асад е враг на т.нар.се Израел.Освен,че не подарява Сирийските Голански възвишения на терористичните окупатори,е цитиран"Как може да се казва,че алкайда няма въздушна сила?Те имат израелските въздушни сили"(Мемо Мидл Ист Монитор"Израел може да въоръжава алкайда в Сирия")Всеки знае за полевите болници,които терористичния ционистки режим използва за лекуване на терористи биещи се за разпадането на Сирия-нещо предначертано в Ционисткия план за Средния изток на Одед Йинон,и после ги пускат да проливат кръвта на сирийците биещи се с организиран тероризъм от 80+страни.

49

Просветен!

преди 8 години

А като мине едно су 24 със хабини и на цяла турция мониторите и телевизорите ще им светнат в бяло и ще си подадът оставките от работа и ще влезнат в пещерите от страх! Също и 6ти американски флот - архи врагът на цивилизацията и тутраканската селищна система!

48

Анонимен

преди 8 години

Kъде ли и кой ли не ги би, та сега и И.Д!От Афганистан се прибраха пос.ани!

47

Анонимен

преди 8 години

Руснаците според мен само 2 захода като направят с техните истребители су34 и войната ще свърши за 2 часа. Даже ще им останат бомби да пуснат над американските съветници. Руснаците са богове!!! 1 Взвод спецназ със сигурност ще може да вземе Ракка от рептилите ильоменати които стоят зад Ал Багдати! Всички рептили да се връщат на тяхната планета и да оставят планетата земя на мира!!!

46

Тест за русофили

преди 8 години

Самолетите от снимките са + американски- руски

45

Анонимен

преди 8 години

Ей мен, пиши още за Исая. Котето сутринта се разходило по домашния телефон и на екрана пишеше ИСА6Я, а това коте е доста особено.

44

Анонимен

преди 8 години

"Русия ще започне военна операция срещу терористите от "Ислямска държава". Според израелските медии" - те ционистите всяк искат да разбият Сирия (даже подкрепяйки ИД), та може да са в час, макар че Русия да опроверга тези изявления.

43

за 54

преди 8 години

А ти и по телевизията не си виждал самолети.

42

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са приготвили мощен ислямски баталион. След като обстрелят добре с ракети и бомбандират, ще пуснат после баталиона да отрежат главите на останалите живи *** джихадисти.

41

аналнологичен слючаи

преди 8 години

Да чакаме ли скоро нов доко умароф в дагестан?

40

Анонимен

преди 8 години

Още една гробница на руснаци, но този път в Сирия, явно не им стига гробницата в Донбас.

39

Анонимен

преди 8 години

Ако ги почнат с вакумните бомби, то един ислямист няма да остане. Преживелите този мега ужас ще плюят на ислямизма и спонсорите от СА, Турция и САЩ.

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Респективно *** с IQ двуцифрено число, ама със запетайка между цифрите.

37

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 41Да. За всичко и навсякъде Путин е виновен. Още малко ще кажеш и че Путин едно време е оправил *** както е тръгнало...

36

47

преди 8 години

Самолет си виждал само по талавизията, нали :)

35

Анонимен

преди 8 години

Смачкайте братя ИД спонсорирана от сосрсоидни фондаций.