120

arhitekta

преди 8 години

*** е че тази история се политизира, а това няма нищо общо с политиката, а по принцип с малоумието на държавния чиновник :)Не е правилно, но е факт... Ще получите отговор на жалбата си в духа ами да така е, но ще си остане така и точка.Човека, който промени маршрутите вече е взел парите от който трябва и му е все тая дали мрънкате или не.

119

До 132 Добрев

преди 8 години

Къде по-точно казваш да преминат хората живеещи в протестиращите блокове и около тях? Примерно от блоковете 210, 211, 212, 201, ... къде да пресекат? Казваш на спирката на метрото, т.е. на спирка и половина по-далече от сега. Нали уж трябва да е по-добре, а не по-зле.

118

Селянина

преди 8 години

Г-да, г-жи, друга и другарки "софиянци",давате ли си сметка, че ако всичките "селяни" си отидем по родните места, няма да има кой да работи в това голямо Село... няма да има кой да ви наема и/ или купува реститутските имоти, няма да имате доходи и ще се наложи самите вие да работите?

117

Анонимен

преди 8 години

Нещата трябва да се правят за удобство на хората, а не за да им стане по-неудобно. В случая, имаше отдавна нужда от новото трасе на булеварда и не случайно строежа му започна през 80-те години на миналия век. Новото трасе е по-удобно за автомобилите, но трябва да се използва и старото трасе за градският транспорт, защото е значително по-удобно за хората, а те там никак не са малко - колкото един сравнително голям град в България. С други думи колите по новото трасе, а автобусите по старото трасе

116

Добрев

преди 8 години

...имате да преминете само през подлеза на метрото и сте на спирката.Какво сте се разревали за един подлез да преминете.Хората и метро ни направиха...колко квартала могат да се похвалят с метро на метри от тях.Но това е на българина колкото и добро да му направиш винаги ще има за какво да е недоволен.Засрамете се малко!!!

115

Анонимен

преди 8 години

Е хайде де, нали всичко беше на пешеходно разстояние от метрото, магазините, училищата...поне според обявите за продажби на апартаменти в Младост 2. Нали заради това точно си повярвахте, че панелен *** на 40 г., от който само преди дни сте изхвърлили мумията на предишния собственик и без лев инвестиция (можете поне малко за дезинфекция да хвърлите вътре), струва колкото два тристайни? Що ревете сега?

114

Анонимен

преди 8 години

Май ако отидат до автобусите и метрото в Младост 1 ще им е по-близо. Има-няма 50-60 минути пеша .... Е, няма къде да пресекат там шосето между Дървеница и Младост, но кой ли ги бръсне и за слива ....

113

Добрев

преди 8 години

Абе уважаеми съкварталлци какво ви става?Новият Малинов изобщо не изолира квартала...напротив прави го по-спокоен за живеене и най-вече за децата.Толково бързо ли забравихте прегазеното дете на спирката срещу ХИТ-а заради което сложиха след дъжд качулка и светофара там?Откакто функционира новият път квартала е по-тих и по-спокоен....основният поток от автомобили сега е доста по-далеч от жилищните блокове.Доколкото за новите спирки на 76 и 111...та те са само на 100м отстояние от старата ...

112

Анонимен

преди 8 години

Преместена на 60 метра .... а къде е преместено мястото за пресичане на Малинов помисли ли или просто хайде да си пишем как е на картата.

111

Анонимен

преди 8 години

Някой от Младост 2 може ли да каже къде има подлези под новото трасе на Малинов? Предполагам, че единият подлез е на спирката на метрото на Балан, т.е. там където се разделят старото и новото трасе но има ли и други подлези или трябва да се пресича Малинов чак на Балан?

110

редови гражданин

преди 8 години

Абсолютно подкрепям протеста на жителите на Младост 2! Не може общината да изолира и затруднява неимоверно по този начин избирателите и данъкоплатците си, които им плащат заплатите. Хората очакват подобрение в ежедневния си живот, а вместо това получават значителни затруднения. Болните и по-трудно подвижни хора, майките с деца, хората с багаж как да се справят с достигането на новите спирки, преместени до метрото. На тях и до сега им беше трудно да стигат до старите спирки, а сега съвсем!

109

илияна

преди 8 години

Хора, спирката е преместена с няма и 60м...защо не помислите че има и спирка за метро....защо не помислит еколко по тих става квартала като се измества потока коли, а задрастванията от хилядии коли....защо винаги трябва да се мранка всичко се озменя, не може да искаме нещо остаряло да не го подобряваме....винаги недоволни...това е едно наистина добро решение,ще свикнат и с новите спирки...

108

До 123 sf

преди 8 години

А защо мислиш, че трябва да се променя градоустройствен план на 2-милионен град?! Даже по-точният въпрос може би е колко пъти в годината същият този градоустройствен план се променя заради някакви мафиоти и ортаците им в общината?

107

До 123 sf

преди 8 години

Ти хубаво ги подсети хората, да поискат спирка пред всеки блок, а не както е сега, просто да си искат старите 5-10-15 минути до спирката, а не новите 20-30 минути.

106

Smurf

преди 8 години

Продължавайте да гласувате за Герб

105

Христо Тамарин

преди 8 години

Връщане към старо състояние да няма - само напред. Живеем в неспирен прогрес. Да им направят движещи се пътеки, каквато има от кръстовището на Орлов мост до метростанцията.

104

Анонимен

преди 8 години

До 108 Познавам много добре квартала байчо 5 години се качвах на закритата спирка на ХИТ.Когато ремонтираха окомръсното задръстванията пред тези блокове не ви пречеше.Сега ходенето 5 минути ви пречи.За българина никога няма угодия.

103

...

преди 8 години

до 114С удоволствие ще се върна, откъдето съм, защото е доста по-хубаво от Сф...само ми осигури работа! Осен това тези, които са в центъра 100% ли са софианци?!

102

марш на село

преди 8 години

Жителите на Младост 2 не се софиянци, а са придошли. Хайде без претенции, този град не е ваш, тук сте гости. А гостът е време да си върви там откъдето е дошъл.

101

SAN

преди 8 години

живея в блок 214 и да, мога да кажа че никой не ни е дал информация защо се мести спирката. Дано този път се съберем и да ги унищожим тея комплексирани *** куде са го измислили.