16

Мартин

преди 8 години

Историята ще запомни 21 век като нечувано бедствие и всички лидери като национални предатели ! Сталин и Хитлер са запомнени като лоши хора но за много те са били велики ! Докато никой няма да помни сегашните гъзодавци на САЩ като някакви си въобще !

15

апокалипсис сега

преди 8 години

Ето това е тотално невярно: "Великите сили си взеха поука от провалите си в миналото и днес не се поддават на изкушението да прекрояват картите."

14

ХХХ

преди 8 години

Вече го няма хан Тервел .....няма и такива величия като него ! Спря проникването на исляма в Европа .....а сегашните "величия" сами ги вадят от океаните и ги вземат чак от бреговете на другия континент за да ги докарат тука ! Сами вижте каква е разликата в мъжествеността от онова време до сега ! Тогава българската войни кръвта си дали за да спасят Европа ....Сегашните ЕС-лидери *** си дават за да ги приемат тия в Европа ! Всичко това под натиска на САЩ !

13

farmakio

преди 8 години

tabletki bentonit i kapki zeolith ima za vsichki - za izgodni pari.

12

ЕТО --ТАКА СЕ ПРАВИ

преди 8 години

България плати за освобождението си от "турското робство"---С 34-ТОНА ЗЛАТО ТА РУСИЯ!/....и много кръв през Априлското въстание.../

11

ЕЛЕМЕНТАРНО!

преди 8 години

Въоражете годните за война и ги върнете в Сирия и Африка , да отвоюват свободата си!КОЙТО ИСКА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ---ТРЯБВА ДА СИ Я ОТВОЮВА!СВОБОДАТА СЕ ПЛАЩА С ПАРИ ...ИЛИ КРЪВ!КАТО НЯМАШ ПАРИ--ПЛАЩАШ С КРЪВ!!

10

edar biznesmen

преди 8 години

Моите работници за 500 лв в огъня влизат за мене. Това, че разни мързеливи *** не искат да работят си е тяхна работа. 100 процента повечето коментиращи бачкат за по-малко от 500 лв. Ама демокрация всеки да си пише.

9

Хан Тервел

преди 8 години

Ще идват ще идват па като почнем да стреляме по тях ще спрът да идват да одат у Страната на Необятните възможности Пиндостан......

8

movera petrelium

преди 8 години

Da jivee autoindustriata, trainindustriata, flyindustriata, naviindustriata s solar, wind energy! :)

7

Анонимен

преди 8 години

Общото между всички тия бедстващи държави в Африка и Азия е че са мюсюлмански, а където мине исляма трева не никне

6

Анонимен

преди 8 години

И тези , с омотаните глави как ще тръгнат на работа. То е ясно, че няма да работи, само ще ражда и ще очаква социални помощи. А откъде работа за всичките? То и без тях си има достатъчно безработни.

5

Анонимен

преди 8 години

Например дьртата германска лелка може ли отговорно да направи една сметка: Германия приема 800'000 имтгранти. Дьлгосрочно не става да ги дьржат вьв физкултурни салони, не е човешко и ще има бунтове, най-малкото защото тези хора имат големи очаквания. Ще им дадат документи и право на работа? Ами поне няколко месеца има за учене на език, после кьде ще работят? Може ще бутнат заплатите надолу като конкуренцията скочи? Това значи още социални проблеми...няма смисьл да продьлжавам нали?

4

Анонимен

преди 8 години

Всички мигранти ОБРАТНО! И янките са ни открито врагове! Като смачкат Европа, какво си въобразяват, че ще постигнат? Китай ще го ликвидират ли? Сибир? Индия? Искат ни покорни,зависими, искат ни в ролята на ТЯХНА ПРОВИНЦИЯ, и то периферна, която да изсмучат и да получат временно отсрочка от падането в пропаста.

3

див селски рейнджър

преди 8 години

До 1: По-добре ги наеми на 300 лв. заплата и шеесе лева купони за леп.

2

Анонимен

преди 8 години

Не може да бъде! Исляма е такава мирна религия.

1

edar biznesmen

преди 8 години

Това е добре за моя бизнес. Ще наема много от тях на 500 лв заплата. А българите мързеливи да мрънкат, че няма работа.