83

НФБ

преди 8 години

Сащ корумпират цели правителства. .НПО са оръжие на сащ. .това са агенти на ЦРУ. ..

82

НФБ

преди 8 години

До До 111Сащ НАТРЕСОХА на Европа емигрантите..Сега който е участвал и бомбардирал Ирак. .Либия. .Сирия. ..да плаща за емигрантите и да ги приема в държавата си..Сащ спекулативно смъква цени на природни ресурси. .и така удря бедните страни от Африка. .Азия. .Латинска Америка. .Спекулативно се смъква валутата на тези страни. .Така сащ срещу зелена тоалетна хартия изкупуват ресурси те на света на безценица. ..и увеличават бедността в тези страни. .

81

По-твърда политика!

преди 8 години

Щом иска да живее в Европа - първо изпит за език, никакви бурки и шамии, никакво дупене за молитва на обществени места, никакъв вой от минаретата, които трябва да се издигат в рамките на норматив - по едно на всеки 100 000 кв.км /защото са нещо различно от европейската архитектура и освен това обиждат религиозните чувствата на вярващите християни/.Който иска, да се моли у дома си!Право на соц. помощи и детски надбавки само ако поне един член от семейството е работил 20 г. в съответната държава!

80

Анонимен

преди 8 години

Африкано-азиатско мюсуюлманско цунами залива Европа. Демократите спят своя сладък демократичен сън. Последиците ако сме живи ще ги видим.Невъзможно е страна в която няма закони и царува мафия имигрант да донесе добро.

79

До 111

преди 8 години

Прав си. Но Англия и Франция все пак преди векове са се обогатявали вследствие на колониалната си политика в същите земи, от които идват мигрантите. Хасан и Айшето казват "Вие забогатяхте, защото грабихте от нашите родни места, сега и ние искаме парче от баницата." Така че, ингилизите и франсетата да намерят изход от ситуацията.Но ние какво да кажем?! Близо 500 г. ислямска държава богатееше, като събираше данъци от нас. Ние имаме основание да искаме нещо от мюсюлманите, а не да им даваме!

78

анонимен

преди 8 години

Каква перспектива в Европа, има един бежанец с две жени и три-четири деца? Дори и да е висококвалифициран! С една заплата как ще издържа голямото си семейство? При всички случаи ще трябват помощи!

77

Анонимен

преди 8 години

хаха ами к'ви пари да им даваме то за нас няма, тоя икономист голям *** и популист

76

анонимен

преди 8 години

И какво като се премести тази огромна маса в Европа, търсейки по-добър живот? Тези хора, но и европейските лидери замислят ли се, как ще им се осигури работа?! Или ще трябва да живеят на социални помощи? Това е катастрофа!

75

каймакам

преди 8 години

Къде ви останаха европейските ценности и идеали. Ами хайде реализирайте ги в полза на човека. И сирийците са хора. Преди нали бяха братския сирийски народ. Не помните ли ?

74

Членска карта №7

преди 8 години

Очевиден е успехът на пропагандната машина пусната в ход последните 15-20 години. Дори тук възмутените от Икономист ползват наложените клишета ляво-дясно!?? Лявото и дясното умряха, господа! Умряха с възцаряването на финансовият капитал! Умря и капитализмът, докато тържествуваше, че е победил комунизма!

73

Анонимен

преди 8 години

До adsdasdЖална ни майка на нас, защото ние ще оберем изселените маймуни. Нашите десни са жалки смешници, както и цялата ни държава, постоянно потърпевша във всяка ситуация.

72

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

"Тази формула дава добри резултати в Лондон, Ню Йорк и Ванкувър"Така е - стават маймунски градове, а Ислямът основна религия в тях ! :)А, като спрат да ограбват по-малките и бедни държави този икономически просперитет много бързо ще изчезне ...Сиреч не емигрантите, а крадливата външна политика на тези държави.Я си наврете материалното благополучие отзад и ни оставете да си подредим майка България, както дедите ни са ни завещали !България е православна, християнска държава на белите хора.

71

GENERAL GADORIAN

преди 8 години

Това е просто лудост и ще има жестоки последствия.

70

Loykos

преди 8 години

Tolkova li e trudno da se razbere,che ako USA biaha udarili Bashar v Siria i toi beshe svalen niamashe da ima takava bezanska valna.Rusnacite podkrepiva Bashar,ama sega sirijcite ne biagat kam Rusia,a kam Evropa.*** gi zabarka Putin.Amerika mozeshe da slozi kraj na tozi rezim.

69

kari1957

преди 8 години

Направих нова справка -емигрант и имигрант са еднозначни думи и правилно изписани.Но за мигрант-не съществува в официалния български език.А що се отнася до съдържанието на статията,мисля че този процес с масовото емигриране отдавна протича и вече има информация,че това става под диктовката на САЩ.С това се цели да се отслаби Европа и да има междуетнически и религиозни войни.

68

adsdasd

преди 8 години

По платените медии не се показва, но на западняците почна да им писва. Масово ще се изберат крайнодесни партии и тогава жална им майка и на тарамбуките и на либерастите.

67

Анонимен

преди 8 години

Ще им даваме да печелят че ще се пука, а ние кво да правим, да имигрираме ли, пък да им дадем и къщите си, може и безплатен обяд? А ЖЕНИТЕ НИ, ДА ГИ ДАДЕМЕ И ТЯХ А?Перверзната лява политика ще доведе до още някои ляв Хитлер и Сталин...натам отиват нещата...Ще обещаят много и накрая както *** направиха, взимат и обират всеки човек от частната му собственост, и го пращат да живее под рента или имигрира. ПЕРВЕРЗИЯ!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 8 години

***,надявам се сте се заредили с енергия и отровата на злобата е поизлязла от вашите глави. Искам да сте готови за утрешния ден с пълни и сили. Колкото повече злобеете, толкова повече се съкращавате сами.

65

Анонимен

преди 8 години

А Саудитска Арабия, Кувейт и Катар, като не са във война колко емигранти прибраха? В Украйна също е война, ама някакси по-човечна, а? Лондон е станал световна клоака. Нормален англичанин, не става въпрос за мързели дето висят на социални или са мъртво пияни, не може да си намери свястна работа. Каква е пародията някой завършил английска литература в университет, дори като учител по литература да не може да работи, а чистач от г..а на географията да изкарва повече. Айде стига с това милосърдие!

64

Анонимен

преди 8 години

Във Венкувър имигрантите са главно от Азия, в Ню Йорк е малко по-различно но тая формула се е създавала по друго време и с други съставки. Прочетете нещо за формулата в Диърборн в Мичиган или сомалийците в Минесота. За Лондон няма смисъл да се говори. Той е арабска провинция.