95

Интелегентност

преди 8 години

Колко трябва да си ,,интелигентен , за да четеш и да не можеш да разбереш две неща.Прогнозата е е на ООН ,а не на този професор.Ако за 25 години сме намалели с 2 милиона и това намаление се наблюдава само при българският етнос ,толкова ли е трудно да разбереш , че това е процес които се ускорява и ще бъде намалението най малко с 2 милиона българи през следващите 25 години.

94

Анонимен

преди 8 години

За целия период на демокрация етническите българи са намалели с 20% (при всичките хипер инфлации, виденови зими и какво ли не), а този "академик" твърди, че за още 30 ще намалеят с още 70%.Да си скъса дипломата и да си върне парите, дадени му под масата.

93

Анонимен

преди 8 години

Глупости, ще останем 100 хил., даже тотално ще изчезнем след 5 г. Като чета лековерните коментари, май ще е по-добре изобщо да освободим света от присъствието си. Нищо чудно че тук е рай за мутри. Преди изборите каквото кажат, всичко се взима за чиста монета без съмнения. Само трябва да е негативно и всичко е ОК.

92

Анонимен

преди 8 години

Da sprat vsqkakvi pomoshti sled 2-ro dete, I te shte sprat da se razmnojavat

91

Анонимен

преди 8 години

Не спорете за глупости. Не се поддавайте на предизборни манипулации. Има си НСИ, има си прогнози, влезте и вижте. Това са пълни глупости тука. В историята на човечеството няма етнос, който да се е стопил тройно за 1 поколение освен при форсмажорно обстоятелство.

90

Анонимен

преди 8 години

Ще ви го обясня. Хората са разделени така - млади, средна възраст и стари. Те са приблизително равни по брой, дори средната възраст е малко повече, но да приемем, че са равни. За справки НСИ. 30 г. са 1 поколение. Айде всички пенсионери ще умрат, ама и всички на средна възраст ли ще умрат за 30 г., че и нито едно дете да не се роди за 20 г. Само така можем да станем на 1/3. А това, както се сещате е невъзможно.Убедил съм се, че българина си иска негативна новина и това си е. Иначе не му е гот.

89

Анонимен

преди 8 години

Пенсионната Реформа на ГЕРБ ще допринесе за това намаление на Българите

88

Веселин

преди 8 години

До до 115Младите са много малка част от населението и ще стават все по-малка именно от ниската раждаемост, за сметка на црните ;). Отделно ще емигрират голяма част от тях, това май не го пишеш в сметките.

87

до 115

преди 8 години

Да, умират, но при под 50 годишните смъртността е доста ниска, а в същото време има и някаква раждаемост все пак, колкото и ниска да е. Основната смъртност се дължи на 60+ годишните. А при 20-35 годишните пък има почти нулева смъртност, а в същото време правят деца.

86

Веселин

преди 8 години

До до 110А, тези които вече сериозно се замисляме да емигрираме ,въпреки романтичните си патриотични нагласи от младежките ни години?

85

Ужас

преди 8 години

Това са глупости. В момента сме 7,250 мил. Според НСИ намаляваме с 43хил на година. Това прави, без да го смятам, през 2050, към 5,800-5,900 мил..А съотношението не е на база раждане, така че и него да си го сложат при другите изследвания.

84

Анонимен

преди 8 години

много *** народ има като ви чета коментарите !В тая държава умират не само пенсионери ами и много млади хора

83

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 107.Преселението,което сега отива на Запад ,му се полага да отиде на Запад.Тези емигранти ще трябва да си получат откраднатото от Запада,защото са били техни колонии.Държави,като Англия,Франция и други западни страни заедно със САЩ,затова са богати,защото крадяха нефта им,златото им и всичко скъпо,което можеше да се вземе от техните държави го взимаха,ако не имаше и друг начин нарече МИСИЯ.Сега не ги искат.Те отиват на запад да си вземат откраднатото от дедите им!

82

до 110

преди 8 години

добре ли си? тези, които сега са пенсионери ще умрат, но новите които тогава ще са ще умрат след още 10-20-30 г.? За геометрична прогресия на дробно число, ако не си чувал, поне влез в НСИ и прочети малко статистически пргонози, а не попивай първосигнало от медиите, особено преди избори.

81

Анонимен

преди 8 години

За пореден път се убеждавам, че българина е просто племе. Как може да повярвате, че за 30 г. ще се стопите повече от тройно? Ако имахте трети клас образование, щяхте да знаете, че това чисто математически не е възможно. Освен ако не настъпи някакво форсмажорно обстоятелство като война, смъртоносна епидемия или изключително мащабен природен катаклизъм. Че намаляваме, намаляваме, ама чак пък толкова.

80

Анонимен

преди 8 години

Тая държава си умира, каквото и ще да измислят умните глави от БАН до края на 2015-та. А и на никой не му пука вече

79

До 110

преди 8 години

Дете като пораснеш и научиш таблицата за умножение ще разбереш, сега не се напъвай разбрахме че си зле още с първия коментар, не е нужно посстоянно да ни го натякваш. Само ще ти кажа, че за 30 години толкова нови пенсионери ще се появят и ще измрът, че дори не можеш да си го представиш, или си мислиш че 30 години няма да има други пенсионери освен сегашните??

78

до 110

преди 8 години

В момента има 5.6 млн българи, от които да речем 2 млн са пенсионери. Дори и всичките да измрат и да не се роди нито 1 българче, пак ще са над 3 млн. Така че тези прогнози могат да си заврат някъде. А и между другото силно се съмнявам, че в следващите години тази емиграция ше продължи, защото вече и в чужбина не е добре. Даже по-скоро ще се връщат някои.

77

банкомата

преди 8 години

Право на помощи трявба да имат само хора с.-Минимум средно образование-Да нямат криминални прояви-Да нямат задължения към държавата(данъци,глоби,осигуровки и т.н)- И да имат поне 2-3 години трудов стаж!Неможе 16 годишни да са наредени на банкомата за пари при условие,че не спазват законите на държавата и не са внесли и 1 лв !Това си е чисто плащане от страна на държавата на бедни , необразовани ,крими хора за производство на същите като тях !Порочен кръг,водещ до снимката по горе !

76

Анонимен

преди 8 години

за ромите, трябва да се върнат мерките от Живково време. Да им се слагат спирали след второ дете. Хем за тях здравословно, хем за нас. И трябва да е безплатно, задължително, че иначе няма да стане. И да има затвор за децата, раждащи деца. Политиците, трябва да се замислят. Ромите няма да работят, че да ги хранят. Иначе всички българи ще трябва да емигрираме вкупом, а след арабите едва ли някъде ще остане място и за нас