218

Анонимен

преди 8 години

Сащо е Йорданов е внук на български фашист избивал български деца

217

vdch

преди 8 години

Колкото до Божков - прав си донякъде. 10% беше прякор на зам-министърката му Едит Гетова (агент Иванова). Всъщност викаха й "Десятъка" още като шеф на отдел "Приватизационен" по времето на Инджова. Присъствал съм там по това време и знам много работи.

216

UFSY

преди 8 години

Този дори не мога да му изрека името... нещастен предател! Той си знае, като застане пред св. Петър какво ще обяснява.

215

UFSY

преди 8 години

Александър Попов, браво за статията!Успехи и занапред така, басма да не цепиш никому!

214

vdch

преди 8 години

Този толкова му е акъла, че 91-ва предложи с парите от конфискувания партиен дом на БКП да се вдигнат пенсиите. Затова не му падайте на нивото като го коментирате.А на теб, Одисей ще ти кажа, че имахме 64 дка земя, но я дадоха на един от най-известените в момента бизнесмени, на нас ни "върнаха в реални граници" земя на другия край на града, която струва поне 50 пъти по-малко.

213

бай Ставри

преди 8 години

Ооо гнусний ми дебел крадецо !!! Кой си ти, че ще даваш акъл и ще учиш на морал един самороден талант. Ти нещо в този живот върнал ли си. Само си взимал нали ? Бас държа, че ако Русия ти плащаше сега щеше да си го поел на Путин до мадурите. Като слушам това дете се просълзявам, а като те гледам теб ми се повръща. Така, че марш обратно в *** !!!!

212

БАБА КУНА

преди 8 години

ПОЗДРАВИ ЗА СТАТИЯТА !

211

Анонимен

преди 8 години

Крисия някакво българско име ли е, не знаех? Сестрите и се казват Марина и ТИФАНИ. Тифани Тодорова ми звучи като Ричард Груев.Когато чуя такива имена ми е ясно, че става дума за хора, които са много далече от шосето.

210

Down with fascism

преди 8 години

Не мога да повярвам, че Александър Попов е написал подобна статия!Това е просто невероятно. А, за онзи толуп Александър Йорданов, каквато и псувня да кажа, все ще му е малко.Господ, ще му сипе и на него много скоро!

209

Kris

преди 8 години

Въпреки неистовия вой на путинистите тук, А. Йорданов е прав. Малката певица беше грозно употребена от "откривателите" и. Грозно. Поставиха детето, което не може само сега да избира/макар и в бъдещето/ в мръсни политически лапи. Когато порасне ще бере горчивите плодове на предопределения и избор. Както между другото и тия които сега славят Путин. Близък е денят, когато ще се преметнат на обратната страна и ще плюят по Путин. Неграмотното, просташко възхищение пред агресори се плаща скъпо.

208

Г-н Йорданов,

преди 8 години

ако наистина се тревожите за младото поколение на България,направете нещо с растящата наркомания сред младежите и оставете Крисия да си пее където я поканят,не това е болезнения въпрос сега

207

Г-н Йорданов,

преди 8 години

ако наистина се тревожите за младото поколение на България,направете нещо с растящата наркомания сред младежите и оставете Крисия да си пее където я поканят,не това е болезнения въпрос сега

206

Анонимен

преди 8 години

ФРГ и ГДР се обединиха само на хартия омразата на западняците е останала завинаги къмгерманците от ДДР . Първо германците от ДДР са крадливи,кариеристи и типичните селендурикато всички обикновени селяни от БГ. Второ виждал съм как западногерманец става от масата когато на нея седне източно германец.Така че надявайте се че сме в ЕС даже сме на луната по скоро.

205

Ама наяма и ПРОИЗВОД

преди 8 години

Аз не мога да разбера каква е тази държава Украйна щом брат срещу брат се сръжават заразлични цености. Защото не искат да става както в България хем сме в ЕС и въпреки товасме по бедни от украйнците и руснаците.Сега хората където са анексирани са богати имат си хубава пенсия и при тях война няма .Така че ЕС е една структура в която България е последната дупка на кавала.Хората в Гърция разбраха много добре какво е ЕС и ще се оправят по бързо.Ние сме във валутен борд още от 1995 няма инфлаци

204

Путин е агресор

преди 8 години

Нямаме работа с разни диктатори-градински джуджета които сеят смърт.

203

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 281 - утре рано на лекар, кажи му т'ва дет си написал, и не се бой! има лек за всичко, ако не има специализирани болници в россия! само нема да се боиш!

202

До 295

преди 8 години

О Вие сте юрист.Поздравления.Значи знаете значението на думичката "референдум".Да ви я поясня ли или знаете.Когато пияният Хрушчов подарява Крим на Украйна всичко е наред .Така ли уважаема юристке.Сега когато чрез референдум хората ясно заявиха къде искат да са вие говорите за анексия .Котаго ГДР и ГФР се обединиха това според вас какво е.А създаването на Косово как се нарича според международното право

201

До 296

преди 8 години

За кланетат в Босна има американски документалин филм-как президента на САЩ се договаря с Изет бегович да избият няколко хиляди мюсулмани за да имат повод НАТО и САЩ да се намесят пряко.А клането стана пред погледа на белгийскитеи холандските сини каски ,които се правеха на разсеяни и после се оправдаха ,че нямали заповед

200

Анонимен

преди 8 години

кво е станало, бе! бивш /настоящ/ политик изразил мнение! нема лошо! нема да падне путин! детенцето да пее в русия цел живот, да пропее и на руски!? не ми се верва, въпреки спецификата на руския пазар, където пък русняците се спукват да копират колегите си отвъд океана! що полудехте - щот белким неда други проблеми!? хайде холан!

199

До 289

преди 8 години

Ами аз пък няма за какво да благодаря на ЕС и НАТО. Вие спомняте ли си госпожо,кой мяташе урановите бомби над Сърбия или да ви поопресня паметта.А нещо за арабските пролети да кажете .Все Путин ли ви се привижда или това ,че сага по света умират всеки ден хиляди хора благодарение на тези ,на които Вие благодарите е супер демократично.А кой ви дава право на вас и на подобните ви да определяте кое е правилно и кое не.А не ви ли минава мисълта ,че може да грешите. Това че синът ви ще се омъжи е ОК