37

Анонимен

преди 9 години

Глупците обаче си лаят. Нито са пипали Windows 8.1, нито 10, но си лаят... 8.1 е най-добрият Windows, излизал до момента. Десетката е изключителна. Всички големи IT компании постепенно мигрират от 8.1 на 10. А който си мисли, че ЦРУ ще подслушва 1 милиард души, жестоко се лъже. Този, който е в полезрението на ЦРУ, ще го подслушват както си искат. А със сигурност глупавите хейтъри не са сред тези люде.

36

Анонимен

преди 9 години

Какво загубихме като инсталирахме Windows 10?Не прави всичко както предшествениците си.Да, за разлика от предшествениците си шпионира яко. С него те гледат като на рентген. Непрекъснато праща данни на "сигурно място" в сървърите на Microsoft в Internet, а за да си го инсталираш, трябва да се съгласиш Microsoft да споделя информация за тебе и ползваните от теб ресурси на "сигурни техни партньори" (ЦРУ и останалите им разузнавателно - терористични организации). С Win10 убим всичко лично.

35

Анонимен

преди 9 години

Който знае защо дадох толкова много пари за скайпа знае и останалото.

34

zeus

преди 9 години

Тулски, първо въпросът е принципен, не желая личните ми данни, пароли, програми и т.н. да са достъпни за M$ и разни терористи като ЦРУ и АСН. Второ, редовно пиша против въпросните организации и САЩ по принцип, със сигурност фигурирам някъде. Трето, когато Оруел е писал "1984" едва ли е смятал, че книгата му ще стане реалност, при това с лихва, при това доброволно.

33

Анонимен

преди 9 години

абе много нахален тоя уиндоус 10 бе - само ме кара да права неща, които не искам и постоянно ми навира разни грозни картинки

32

Анонимен

преди 9 години

перфектна воайорска система - хич и не мисля да инсталирам

31

Анонимен

преди 9 години

Трябва да го сложа, че ми се развалиха драйверите за уеб камерата, току виж сам си ги инсталира за да може да ме следи :)

30

Анонимен

преди 9 години

Какво само ревете.Така ви манипулират големите корпорации, че и пари си плащате за да могат да контролират, следят и манепулират.Излезне нов модел телефон и се юрвате да го купувате. Корпорациите добре са преценили хем ще манипулират, хем ще следят а на всичкото отгоре и пари ще давате за това.

29

бивш-ром

преди 9 години

Най стабилен и красив си остава Windows 7,само балъци си инсталират 8-ца или пък сега фалшивата 10....

28

Анонимен

преди 9 години

Бас държа, че всички плюещи си ползват Google и не се замислят, че стават същите неща. И това което Google не знае вие доброволно го поствате в Facebook. Win10 ви е по-малкия проблем

27

schizz0

преди 9 години

Da puskat driveri za camera na ASUS che tezi ot 7 Ultimate ne vyrshat raota...

26

Win

преди 9 години

Я тееновете да споделят в колко големи фирми те работят на WIN 10? Защитата на конфиденциални данни не е страх ЦРУ. А Google не е операционната система на която работиш. Нищо че за някой разлика между WIN и Google разлика няма.

25

xxx

преди 9 години

Освен това забива и върви като охльов на добър PC компютър .

24

знайко

преди 9 години

До 24А аз управлявам климата,и не ми дреме за ЦРУ

23

Виндоус 10

преди 9 години

Не е зле 10 ката. А че всички които ползват gmail, социални мрежи и онлаци СМЕ в матрицатс, мисля, *** е ясно. :)

22

Анонимен

преди 9 години

Информацията от подслушването се предава на Фирми за Човешки Ресурси и Глобалните Корпорации .. ЦРУ управлява кариерата на човеците..

21

мм

преди 9 години

Някой прекалява с шпионските филми, май.

20

до 17

преди 9 години

Бай Пешо от Полски Тръмбеш не е интересен за службите. Но! Това не им пречи да знаят всичко за него. Защото ако направи някоя беля, хоп в архива и гледат историята на посещенията на сайтове. И ако се е озовал в някои екстремистки, вече ще гледат на него като на терорист.

19

Анонимен

преди 9 години

До Tulski А по-добре да не подслушват .. времето се мени , може да пък някой да ден да стана интересен за ЦРУ , и тогава няма къде се скрия . ще знаят всичките ми приятели и контакти..

18

Анонимен

преди 9 години

И не само това. На мен ми спря принтера защото разпозна касатата като маниполилана.