171

Анонимен

преди 9 години

Глобата за превишаване на разрешената скорост с между 30 и 40 км/час е около минималната заплата и около половината от средната заплата. Къде по света е така? За сведение - така шофират всички шофьори по определени пътища, например по Ботевградско шосе в София. Ако спазват 50км/час там веднага ще се задръсти.

170

Анонимен

преди 9 години

Бойкооо,не родителите на пълнолетните джигити/и те са същите като тях/,а народа трябва да си влезе в ролята,като най-напред ви свали от власт,след това си избере някой умен и образован лидер,след това бъде свалена неадекватната министърка на МВР/не че тя управлява ведомството,де,то е ясно Боко и Цоко дърпат конците,а тя е само за пред хората.И тогава може и да се оправим.

169

Анонимен

преди 9 години

Сега аз искам да дам съвет на премиера.При ПТП предизвикано от превишена скорост,от пиян или дрогиран водач-съд по бързата процедура,отнемане на книжката и колата и солена глоба,а ако има смъртен случай,плюс гореизброените мерки и доживотен затвор.Тогава ще се оправят нещата.С благословии,поставяне на кръстове и съвети няма да се оправят.

168

Анонимен

преди 9 години

Не стоги наказания ни трябват, а да има винаги наказание за всяко нарушение. Как не се разбра, че и от сегашните прекомерно високи санкции, няма ефект?

167

Анонимен

преди 9 години

Държавата,Борисов,държавата да си влезе в ролята.Лесно е да режеш лентички,трудно е да управляваш държава.Само от началото на тази година колко народ в т.ч.и деца измряха по пътищата,а премиера вместо най-строги наказания ни дава съвети.

166

Гочо

преди 9 години

И за ккъФ *** ни е Държавата?

165

Анонимен

преди 9 години

За да се спазват правилата за движение по пътищата си има решение - премахване на КАТ като особено вредни за безопасността на движението и създаването на нова структура с нови хора, която да налага санкции за всяко нарушение.

164

Аре

преди 9 години

Какви родители на 28-годишен ***, убил 2 деца и потрошил трето? Да не е юнакът от приказките, що бозал 25 години? Щом са му чукнали 18, става пълноправен гражданин и никой не може да му определя какво да прави. Да гласува може сам, за всичко друго вместо него отговаряли мама и тате. Ай стига!

163

щирлиц

преди 9 години

ТИЯ ЧЕКИСТИ ТОВА ЛИ МОЖАХА ДА ИЗМИСЛЯТ само...

162

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА къде е полицията,чудим се ние???...А като има полиция пак ще ревете, че имало много полиция и било полицейска държава. Полицията ли да ти възпитава децата?

161

Анонимен

преди 9 години

Като я няма държавата, родителите да правораздават и това го казва премиера, който би трябвало да представлява държавата! Кой го избра този!?

160

Анонимен

преди 9 години

А бе, матряло дето плюета тук - ако не беше ГЕРБ - кой щеше да бъде - БСП или някоя коалициа. И какво по-различно ви предлага БСП или някой друг - всички предлагат една и съща система която доказано не работи.

159

Анонимен

преди 9 години

А къде е полицията,чудим се ние???

158

солидарен

преди 9 години

И аз съм на мнение,че за всичко са виновни родителите...на Бойко

157

Ка-47

преди 9 години

Аха. От родителите на нарушителите се очаква да ги спрат, да ги глобят, да ги пратят в затвора. От тях се очаква да не им продават книжки или да им ги отнемат при по-големи нарушения.Полицията и съдът нямат работа тук, спазването на правилата ще се налага от родителите на нарушителите. Изобщо, дай да връчим държавата на родителите на престъпниците, а Боко да си ходи.

156

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен225То на Тикваря само мантинели и асфалт са му в главата,то поне да правеше нещо,а 90% от пътищата в държавата са ***.

155

проф.шофьор

преди 9 години

А аз да ви запитам горе 5-мата на снимката:Къде по СВЕТА им ОМЕКВА АСФАЛТА над 35* по целзии и ЗАБРАНЯВАТ ДВИЖЕНИЕТО НА ТИР-овете над 20т.бе другари строители на магистрали в скандинавските държави се движат по 100т камиони и асфалта не им омеква.Та питаме ние Пазарджишката магистрална полиция как се справят с пълнолетните джигите ония викат никак но виж вас ТИР-аджиите ви спираме като стане 30*,казват за 1месец са хванали 1056 джигити с над допустимите 140км/ч,а пак обвинявайте родителите им!!!

154

Ред арми

преди 9 години

Жалък премиер си имаме... Но нали неговото дете се пази от НСО... Нашите деца умират, а държавата бездейства и позволява това да се случва

153

Анонимен

преди 9 години

Например сега в Младост 4 отсечката от Околовръстното до втората писта на Метрото вече я пробват за писта луди мотористи и упражняват шумов терор. Слава богу все-още не е пусната цялата дължина та да си правят гонки. Трябва да се поставят такива съоръжения които да ги принудят да намалят скоростта а не постфактум да оплакваме убитите деца Защо в Бразилия това действа почти век а у нас .... Май сме век зад тях

152

Анонимен

преди 9 години

Няма такова тъпо семе като тоя. Да беше попитал къде са родителите на тези разхождащите се свободно по пътя и по тротоарите!