29

AcOrP

преди 8 години

Боко да купи Серес,че в БГ една писта нямаме...

28

Анонимен

преди 8 години

Разберете, няма как да живеем в по-добра среда по една основна причина, Бъшгария се управлява от един *** който ни натресоха американците за втори път. На всеки е ясно, че този индивид няма качества за този пост. Простотията му е фрапираща а миналото му го е направило параноик за да не бъде убит. Той е оставил основни елементи от управлението на автопилот само и само да властва. За 5 години България загуби морал,отчаянието заедно на бедността доведоха до беззакония и разруха. Ще става и по-ло

27

Къде

преди 8 години

Къде са гнусните , отвратни ченгета? .Те са виновни. Защо няма наказани и уволнени ченгета? Онзи ден пак видях кютуци в храстите на околоградски глух път при скорост 60 позволена, да засичат.

26

Анонимен

преди 8 години

Точно така 30. Сталинското МВР създава престъпността. Разпускане, бой, конфискация и изгонване от апартаменти придобити по за 200 лева и магазини за 5. Спиране на пенсиите на МВР и инвалидните над 300, които се дават на доносници.

25

Анонимен

преди 8 години

Да ви имам неграмотното заглавие!!!!!!!Днешните журналисти са с речник на 15 годишен

24

Анонимен

преди 8 години

С призоваване не става.Както се изрази оня изгорелият им идол от филма "бързи и яростни"- "законите се нарушават от готините пичове".Единственото решение за готините пичове са готини глоби-10-15к стартово карат коли за по половин милион все пак.Също така обаче "бързите и яростните" са невероятно стиснати така че ако трябва да плащат глоби адекватни на автомобилите им ще увехнат много бързо.

23

hi

преди 8 години

До Анонимена защо въобще е необходимо да има обособени такива места - защото малките безрасъдни пикльовци са се вдъхновили от някой филм и искат да се покажат колко са велики или безсмъртни?!

22

хах

преди 8 години

Пацо Пацо, бедните ще те надживеят с много, ще станат богати, а ти донор.

21

аз

преди 8 години

нишава и проф д дим атанасов.......................мотори свистят

20

избирател-безпартиен

преди 8 години

Единственото спасение е КАТ да се разпусне и да се направи ново звено от млади хора с конкурс , ама обявен по всички медии със съответните изисквания . Сегашните катаджии освен рушвети друго не ги интересува .

19

Фенът

преди 8 години

Истината е че никъде по света хората нямат самосъзнание , но силните страни имат , ЗАКОНИ + ЗАЛАВЯНЕ НА НАРУШИТЕЛИТЕ + НАКАЗАНИЕ + ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАКАЗАНИЕТО . Само един от тези елементи да лиспва нещата стават плачевни . Пример : България . Зад всеки един от тези елементи седи ЧОВЕК , ако той е немърлив и непочтен няма как да спазва поставената му задача . В България 90% от държавните служители просто не си вършат работата и така се получава цялата абсурдна ситуация .

18

Анонимен

преди 8 години

До ЛудЗащо нормалните хорица да си чупят колите? Кой ще им плати ремонта на колите? Ти? Общината? Държавата? Нужен е по-строг контрол от страна на МВР, а не нощната смяна да спят в патрулките и да изграждат видеонаблюдение което е неизползваемо и недомислено (ако изобщо има мислещи в МВР)

17

Анонимен

преди 8 години

Като чета само това написано досега изникват въпроси като, защо имаме кмет и получава толкова голяма заплата и държавна субсидия, защо МВР получава над ЕДИНИ МИЛИАРД субсидии от държавата и резултат няма, по какви критерии Фандъкова за най-добър кмет като София е разорана и ***, 15 ремонта едновременно се правят, защо няма проверки на ремонтите за качество и ефективност на средствата, какво прави СО за да има спокойствие, ред и сигурност в последните 5 години?

16

до 12

преди 8 години

Ами няма да правят гонки бе! Това гонките по-пътя някаква жизнена необходимост ли са? Прадядовците им през турско все гонки са правили .....

15

Анонимен

преди 8 години

Ot de tolkova mnogo pari za Porsheta Lamb???

14

Анонимен

преди 8 години

колко трагедии да станат още?крайно време е глобите за такива простотии да започват от 1000 лв нагоре, затвор и конфискация на колата/мотораи какво значи има проект за закон , но ЛИПСВА ПОДКРЕПА?.......значи ако не е лобистки закон в интерест на някой бизнесмен, а просто така само за живота на децата ни подкрепа от 240-те *** в парламента няма?

13

Анонимен

преди 8 години

До shrfstdrf Има друга, малко по-отдалечена е.

12

zeus

преди 8 години

МВР се е превърнало в статистическа организация, само броят жертвите на пътя, за превенция май не са чували.

11

до 6

преди 8 години

Гуми и шум ли? И в Младост 2 на последната спирка на 306 се пръкна едно заведение наречено Йотовата механа с малка разлика, че няма гуми, а чалга оглася квартала и за добро утро побоища между бесни ***. Множество сигнали в община и полиция, но без резултат- клиентелата се увеличава пропорционално на шума, който вдигат.

10

неспяща

преди 8 години

А в кв. Требич цяла нощ свистят гуми и рев на мотори, карани от неправоспособни деца!Моля сезирайте се!