9

майка

преди 8 години

Къде е била майката на това дете,когато е подпалвало.Защо го е оставила и не го е контролирала,като си знае,че детето и е палаво.То не е само ей така да го родиш и да не го възпитаваш и да се оправдаваш виждаш ли,че детето е палаво.Ами,като ти е палаво детето вземи мерки да го превъзпиташ.И... като не си гледаш детето... други ще ти го възпитават-шамаросват.

8

онбашията

преди 8 години

малко му е било, още бой, а след боя пренасяне на тухли и копаене на градина в най-голямата жега.

7

Един

преди 8 години

Бий дупенце, за да не биеш дупище. На шест години пали стаи, не ми се мисли на 18 години какво ще прави.

6

OneLove

преди 8 години

До Екзорцист,Определено ти си доста просто изродче, ако смяташ, че това се оправя с бой. Съществува богата литература относно детската психология, преди да пишеш - чети. Трябва да му се обясни на първо място, че е нормално дете и след това да му се наложи възпитание, но не като му се поставят граници и като му се олепват ръцете с тиксо. Не, ***, това няма да помогне на едно дете, на което му е втълпено, че е ненормално и лошо, както най-вероятно не е помогнало и на теб.

5

Анонимен

преди 8 години

Като поотрасне и започне със сериозните простотии тогава ще питатат фарисеите, къде бяха родителите и възпитателите? Каква новина е това за да ни занимавате с това идиотче?

4

malart

преди 8 години

Някакво разследване за семейната среда и как майката на Енрике се грижи за малкото чудовище ще има ли?

3

Анонимен

преди 8 години

Малко възпитание но .....закъсняло за маймунчето, родителите му са го изпущили.

2

Анонимен

преди 8 години

така е, трябавало е да се направи експертиза на детето - има ли синини, психически травми и т.н.Сега работата и до съд да опре, свещеника винаги може да каже - аз й казах това което йскаше да чуе. Щом не си пред съд, не си длъжен да казваш в частне разговор или в разговор с полицията - истината.

1

Gosh

преди 8 години

защо ли не бих повярвал на ЕНРИКЕ? :D