35

Анонимен

преди 8 години

Новие гъзвестия е нещо от сорта на америкън НПО нюз:"САЩ са дъ бест,фак оф дъ рест"Нюланд го каза директно-"Фак ИЮ(ЕС)

34

Руски vs ЕС граждани

преди 8 години

Случай от ЕС и България:В събота в Пикадилито рускиня си купи сйомга за 50 лв (10 % от средната месечна българска заплата на страна в ЕС) и след като я опаковаха,сложи рибата в пълна количка с хранителни продукти.Като се огледах,ми направи впечатление,че българите имаха по 3-4 хранителни продукти в количките си,а на рускинята беше пълна.Статията се разминава с действителността.

33

Анонимен

преди 8 години

В САЩ е същото,а в БГ почти няма средна класа. Русия ни е последната грижа.

32

Радослав (Рамазан)

преди 8 години

Да са живи и здрави нашите руски братя освободители.

31

Анонимен

преди 8 години

Като видя снимката на Зелка горе в ъгъла идва ми да наплюя монитора, но ми е жалко!

30

платен чугун

преди 8 години

Това е пропаганда, лично платена от Сорос! Русия е велика! В Русия стандартът на живот е висок, там няма убийства, наркомани, гейове, има само добри хора, православни християни. За това и всички се натискат в Русия да живеят а не в мръсният, капиталистически Запад! Урааааааааааааа1 КРИМ НААААААААААААААШ!

29

до 53

преди 8 години

Русия я намразих още в трети клас като ни караха на сила да учим руски език. Не мога да го понасям. И до ден днешен като чуя руски и ми се обръщат червата................От коментара ти личи,че си и останал на нивото от 3-ти клас.Което никак не е зле в същност при днешната политика и отношение на САЩ спрямо съюзниците си в ЕС.

28

Анонимен

преди 8 години

А България от 25 години е на дъното и продължава да копае надолу!

27

Анонимен

преди 8 години

"Новие известия" е проект,осъществен от Немцов и съратниците му,като медия прокарваща нео-либералните ценности.След убийството на Немцов,тази медия е в пълна финансова зависимост от 37 НПОта и е дотирана от тях-също така както още десетки медии и както тел."Дожд" и и други....ПРОСТО нищо ново--

26

Пешко

преди 8 години

До ЧекистЩо бе? Обобщавам мнението на путинистите в две думи. Могат да си го копират и да си го пускат където искат

25

Мемет

преди 8 години

Дори и турците всеки петък в джамията, се навеждаме отново да влезе руския аскер да ни освободи от краварите.

24

Анонимен

преди 8 години

Не знам за средната класа на Русия,но фермерите в ЕС масово протестират,блокират пътища,палят продукция,заплашват с неподчинение,защото им паднаха рязко доходите след санкциите срещу Русия.

23

до 33

преди 8 години

Като махнеж 40 милиона пенсионери, 10 милона деца и начмалиш сойноста на живеещите в Русия с около 30 милиона, защото тези 30 милиона отдавна са извън Русия, колоко прозента станаха...............................................От коментара ти личи,че математиката и логиката,като основи за логични анализи,не са ти били силните страни в училище.

22

Анонимен

преди 8 години

Jalko...BG Trolovete kakvito pari sa sabrali ot bakshishi, da izkupqt apartamentite na Rusnacite po chernomorieto na dvoina cena!

21

Берлин

преди 8 години

От най-ранно ндетство ми се гади от всичко руско.

20

Чекист

преди 8 години

До ПешкоДоволен ли си като си изказа глупоста на всички? Прочети си коментара и се запитай, може ли един нормален човек, да се мъчи да се прави на интересен с толкова дребни лафчета?

19

Русия,САЩ,ЕС

преди 8 години

Хубавото на Русия е,че има средна класа.Докато в САЩ средната класа се превръща в бачкаторска(дори и с диплом от университет) с изключение на няколко професии,а в ЕС средната класа изчезва демографски и се попълва масово от африкански,арабски,турски,пакистански,афганистански и други емигранти.

18

Анонимен

преди 8 години

ДО ШОПТОЗИ ОТ СУРГУТ НЕ ТЕ ИЗЛЪГА...РАБОТЕЩИТЕ НА СЕВЕР ВЗИМА СУПЕР ПАРИ. РАБОТЕЩИТЕ В ГАЗПРОМ СЪЩО-САМО НА ЕДИН РАБОТНИК ДАВАТ ОТГОРЕ 60 ОООРУБ ЗА ДА ОТИДЕ НА ПОЧИВКА.КАКТО КАЗВАТ ЗА ЕДНИ СВАТБА А ЗА ДРУГИ БРАДВА. ТО И ПРИ НАС Е СЪЩОТО...КРИЗАТА ОТ 2008 ПЛАВНО ПРЕМИНА В 2014- ТЯЯ ЗВСЕГНА ВСИЧКИ СТРАНИ. ТАКА ЧЕ СТАТИЯТА НА *** КАКТО ВИНАГИ Е СПЕКУЛАТИВНА И НЕПРОФЕСИОНАЛНА-ПИШЕ ПО 100 РЕДА ПОВТАРЯЙКИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ ЕДНО И СЪЩО ПРЕЗ НЯКОЛКО РЕДА.

17

Пешко

преди 8 години

Рассия за една година стана една напълно самозадоволяваща се икономика - даже пари им не требват. Един сее, друг жъне, трети меси, четвърти пече - и това всичкото в една единствена комуналка. Даже хората не ползват телефони, а конец и кофички от кисело млеко - ем нема радиация, ем кофичките влизат във втора употреба. Златото толко се обезцени от големия добив, че чак Вовата в златен *** дриска и сега щял да прави такива по селата срещу брезов сок и блини.

16

Анонимен

преди 8 години

Все по-често ще четем такива и други неща ,откакто Русия изгони сороското гюбре от пределите си .