72

Анонимен

преди 9 години

местните избиват много повече животни отколкото цял батальон ловци с картечници би могъл.някои ги убиват за удоволствие други за храна трети за пари.и никога няма да престанат защото са 1 милиард и стават все повече и повече.

71

Анонимен

преди 9 години

До ЛовджияДо 107 след някоя и друга годинка като те налегнат болести и започнеш да се мъчиш да не се чудиш от къде ти е дошло и защо. Бог гледа да знаеш имаш и деца предполагам мисли за тях. Старайте се да сте по добри хора не само да убивате и рушите бракониери.

70

Ловджия

преди 9 години

И какво ще и направите поплювковци, а? Ние имаме пушки, а вие имате какво? Ще си убиваме колкото искаме, а вие нищо не можете да направите, както овцата нищо не може да направи на вълците :)

69

Анонимен

преди 9 години

Браво на каката!

68

Мен

преди 9 години

До Сайга 12Типичен представител на дългогодишен нискоинтелигентен ловец . Нали не си мислиш, че ще е като да ловиш животно - ти с още много дългогодишни нискоинтелигентни ловци с пушки и 5 кучета срещу птици, които отглеждат малките си ? Или точно това си мислиш именно защото си ловец-*** ?

67

циника

преди 9 години

прод. 103: Разбира се този начин на удовлетворяване на садистичния й импулс скоро ще престане да й носи удовлетворение. Въпрос на време е тази жена да преодолее страха си от наказание и да посегне на някое дете или по-слаб човек.

66

циника

преди 9 години

прод. 100: Затова тя намира друг начин да нарани чувствата на околните чрез убийства на тревопасни животни (защото именно тревопасните са най-беззащитни и най-много съчувствие ще предизвика тяхното убийство) и гордото позиране, за което тя предварително знае, че ще предизвика огромна вълна от възмущение.

65

циника

преди 9 години

прод. 98: От този пост научаваме,че въпросната дама има мощен асоциален рефлекс. Вероятно той се дължи на болезнено чувство за самота, което е започнало в нейните ранни детски години и отказът на родителите й да я наградят с любовта, от която всяко дете се нуждае. Оттук е развила силна неприязън към околните и към цялото общество.Желанието й обаче да убива хора е стопирано от страха й от наказание

64

Дръндер

преди 9 години

Аз не съм чак такъв защитник на животните, но тая е психарка "Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя". Ето това говори, че е психопатка! На път е да стигне и до по-сериозно убийство!

63

циника

преди 9 години

Вижте, това на снимката няма нищо общо с лова. Това е убийство, породено от много мощен садистичен импулс. Садизмът е експлицитно заявен в думите: Не мога да бъда по-щастлива! Емоцията е невероятна. Чувството да убиеш е нещо, което няма да забравя". А защо тази дама е развила садистични копнежи можем да си отговорим от друг неин пост в мрежата За всички хейтъри. Останете на линия, ще има толкова много още, за което да бъдете шокирани.

62

Анонимен

преди 9 години

Няма ли да се намери някой да я отстреля тази, просто така, за да изчисти земята от нея. Отврат.

61

Анонимен

преди 9 години

Ами това им е манталитета - щом си плащам, ще правя каквото искам. А на меринджеите от Зимбабве манталитета им е - щом мога да взема пари, защо да не убиват защитени видове. Ако ловците имат пориви да убиват могат да ги вложат в нещо полезно - във Флорида например, има няма и избяга някое крокодилче. Има и нападения на мечки в щатите. Един вид имат си достатъчно проблеми у дома, за да обикалят света и да пуцат тревопасни.

60

Анонимен

преди 9 години

хората вече не уважават животните , избиват ги при всеки сгоден случай ...интересното е дали сме се замисляли ако на върха на хранителната верига над нас имаше друг вид и той не изпитва уважение към нас и започне да ни избива поголовно как ли щяхме да се чувстваме

59

Катя

преди 9 години

Жалки малки човечета, и представа нямат колко са нищожни. Само ако можеха да се видят в чуждите очи, щяха да се разплачат сами за себе си.

58

Анонимен

преди 9 години

Тая кака е номер едно! От повече такива мъжки момичета имаме нужда и ще се оправим! Няма място за слабохарактерни хора в днешния свят! (Все пак не оправдавам убийството на застрашени видове).

57

Анонимен

преди 9 години

Болни хора! Толкова са комплексирани и с ниско самочувствие, че трябва да отнемат чужд живот, че дано малко от малко, поне за 5 мин., се почувстват значими! Жалко, че убиват невинни животни, а не едни любимци на БХК, че поне щяха да са полезни, а сега само вредят.

56

bros

преди 9 години

Тая определено има проблем с междукрачието си...

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 86 Какво пишеш ти бе как така да обиеш Лъв е *** доди. Кой всъщност сме ние че да решаваме кой да живее на тази земя и кой не. Животните са на земята милиони години преди ние да се появим. Защо трябва да убиваме животните. Ама какво се учудвам те разработват в гнусните си лаборатории вируси и избиват нас хората за и ни принуждават да им изкупуваме лекарствата и всичко е за някакви гнусни пари а се учудвам че животни убиват. Един ден Бог ще каже стига и нов потоп ще настане.

54

бла бла

преди 9 години

Щом не е незаконно к'во се дървят всички.

53

Anonymous

преди 9 години

Да убиеш жираф или антилопа е безсмислено. От друга страна убийството на кафърски бивол, например, или на глиган не е неприемливо.