252

Ъц

преди 8 години

до социолога----------------Социолог ли си, социалист ли си - не знам, но хайде стига с тази изтъркана мантра - червени или комунисти!Комунизмът, като идеология и общесвен строй в Европа, на Балканите и в Бг не съществува вече четвърт век!!!Виж Кретенизма, Продажничеството, Предателството и личния Келипир са пуснали дълбоки корени в Бг.Кой е виновен???? Ами ние бе, ние си ги избираме и ние им даваме "остена" на власта в ръцете.Всеки народ заслужава управниците и съдбата си!!!!!

251

оДИСЕЙ 1

преди 8 години

"Сенсата технолоджис - България" скоро също ще има нов завод. Плановете са да строи в пловдивската индустриална зона "Марица". Целта е предприятието за автомобилни сензори да заработи от края на годината и в него ще бъдат наети 1500 души. Инвестицията е около 40 млн. евро. Дори и без него приходите на групата за 2014 г. скочиха с почти 60% до 220 млн. лв., най-вече заради разширяване на действащото производство и поръчки от клиенти като Volkswagen Group, Daimler, Volvo, Fiat, GM.

250

оДИСЕЙ 1

преди 8 години

От електронната тройка Ботевград - ИМИ, "Сенсата" и "Мелексис" две компании растат бурно през последните години. Американската Sensata вече строи втори завод в Пловдив. Засега без новини за разширяване е продавачът на сградата "Мелексис", които проектират чипове за автомобилната индустрия, но и при тях приходите растат - от 18 млн. на 21 млн. лв. за последната година.

249

Одисей 1

преди 8 години

Филипинската Integrated Micro-Electronics Inc. (IMI) купи нова сграда, ще инвестира в още машини, прави разширение във вече съществуващи помещения и има средносрочен план да наеме още 600 служители при 1900 в момента. Новината от последните дни е, че "Интегрейтид микроелектроникс България" (познато в миналото като ЕПИК) е закупило нова сграда, част от която е наемало.На тях не им пречат НОВИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА

248

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно ще излезе какви загуби ни е нанесъл и колко е откраднал от народа. Милиарди са!! Но колко десетки ще се разбере късно. Дано е жив да бъде осъден. Рано или късно но ще стане. Няма безкрайно зло.

247

Анонимен

преди 8 години

Централата на ГРОБ се активира като видяха каква ненавист и погнуса изпитват към креатурата на снимката. И да им кажа за пореден път, едва ли има защитници от умиращата БСП. Обикновеният човек не иска ***, крадлив, страхлив, лаком и безкрайно лъжлив да се опитва да управлява. А той горкият се опитва и резултата е видим, обедняване, опростачване, емиграция и безработица. Да не говорим за спада на туризма и загубите, че тъпчото подкрепи санкциите срещу Росия от които загубите са милиони. ***.

246

Анонимен

преди 8 години

Да припомня истината: От 1944 до 1989 година България беше окупирана от руска /тогава съветска/ армия. Заплатите тук бяха около 100 лева, а килограм *** салам, който дори и кучето не го искаше беше около 5 лева, по хубавите бяха над 10 лева-килограм. Ел. енергията беше 10 стотинки киловат, колкото е сега нощната, но сега минималната заплата /почти всички работят за повече/ е 380 лева. Ха сега ми кажете кога е по добре?

245

Бойко

преди 8 години

Не съм знам, ти ли си откраднаш тока или не, обаче тока "се откраднат" и не си казвай на нас казвай. Ние сте искаме живота, кво искаш ти не ни знаем пьлоьо

244

социолог

преди 8 години

Другари червени *** никой не очаква от вас да хвалите ГЕРБ и Борисов , но някой трябва във вашия сайт да каже истината . Само за миг си представете предишните Премиери Сергей Станишев и Орешарски , а сега ги сравнете с Бойко Борисов и ще ви стане ясно защо народа гласува за ГЕРБ .

243

Анонимен

преди 8 години

Леле колко страх се чете в думите на бесните слуги на кремъл

242

експерти

преди 8 години

Само да минат изборите, тогава ще видите новата цена на тока.

241

Торен бръмбар

преди 8 години

Правилно, направи така че и неродените ми внуци да му плащат сметката.

240

Анонимен

преди 8 години

Чест на русия отдава само вашия загиващ електорат ама така е като ги тресе деменцията

239

избирател-безпартиен

преди 8 години

Най добрия Премиер на България в последните 25 години. Винаги говори точно и откровено за проблемите. Това , което ГЕРБ направиха за няколко години е впечетляващо и респектиращо. Никакви опорни точки на БСП-ДС не могат да повлияват на народа да гласува за Борисов . Плюйте другари червени *** и така помагате на ГЕРБ да повишава резултата си .

238

Анонимен

преди 8 години

Главната бръсната глава, мародерстваща над БЪЛГАРИНА. В този завод работи електората му.

237

Анонимен

преди 8 години

Този с лъжите и простотиите си направо кърти мивки! Ще доживеем ли времето когото тоя ще изчезне, утепан, отвлечен, изритан, прокуден, премахнат, избягал, ликвидиран и т.н. да отдъхнем от идиотиите му!

236

Кога

преди 8 години

И на кого намалявахте цената на тока? Може ли някой да осветли с колко е намалението и кога е било това чудо? Как така бизнеса всеки месец плаща по фактури и не разбра НИЩО за намалението????

235

Одисей 1

преди 8 години

327 Прав си от Нова година започва реалната либерализация на пазара на ел.енергия и намя вече КЕВР да ви определя цените а БОРСАТА , потрай още някой друг месец

234

Одисей 1

преди 8 години

322 ти за българин ли се имаш морски , там е работата че не само българин не си , но си и никакъв , ненужна твар , цапаща земята

233

Борсата ни чака.

преди 8 години

В нашето предприятие тока увеличен от ЕВН с 10% вече от три месеца. Добре, че през лятото разхода за ел. енергия винаги е по малко.