9

Анонимен

преди 8 години

И аз съм готов да работя в парламента до сто години :)

8

Анонимен

преди 8 години

Га почнат да ходят в парламента с метро или с колело и няма нужда от УБО(или както сега му викат),тогава ще има и хубави пенсии и България ще е добре!

7

...

преди 8 години

Значи не мога да напиша тук това което мисля поради причина, че коментарът ми ще бъде изтрит заради нецензурни думи, но ак заменим някой от нецензорните думи с жив и здрав то: Нека тоя да е жив и здрав и маика му да е жива и здрава и жена му да е жива и здрава и дъщеря му и тя и всичките му роднини до 9-то коляно да са живи и здрави и т.н. и т.н.

6

Анонимен

преди 8 години

Смех!Кой открадна вноските на сегашните пенсионери?Кои 25 години живеят в лукс?Да се стигне до там,че така да са направени законите,че кражбите да са законни и да няма морал властимащия като пита:''А Обама защо има самолет?''Кой позволи това?!Страната на робите и наглеците!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

А не се и съмнявам, че тия търтеи искат да работят и до 100. Че какво им е? Седят си зимата на топло, лятото на хладно, имат ваканции по-дълги от ученическите, работа вършат колкото да не заспят и то ако няма нищо интересно във вестника или във фейса, заплати, бонуси, коли... ми така не до 100, ами и до 200 ще откарат! Да му мисли народа, дето превива гръб по 10 и повече часа всеки ден за 500 лева! А тях не ги мислете, те са си добре.

4

бла бла

преди 8 години

На тия в парламента им пожелавам да не доживеят и до утре !!!

3

...

преди 8 години

Е как няма да са готови да работят и до 100, те нищо не вършат, то и аз така мога. Седиш, като те питат дали искаш да направиш нещо казваш не и пак седиш, ако не ти се ходи на работа не ходиш и толкоз. И аз и до 200 мога да работя така, и от гроба ще бачкам такава работа, стига да плащат на роднините една депутатска заплата, пишете ме депутат след смъртта, по зле от сегашните няма да се справя !

2

Анонимен

преди 8 години

PROKLIATIETO SLEDVA DEPUTATITE--KOLKOTO POVECE KRADAT ,VSE NE IM STIGA MALKO ,ZA DA SE ZADAVIAT.

1

Желев

преди 8 години

Лицемери !!!