10

Анонимен

преди 8 години

Борисов обича да бъде това което е. Големи, скъпи коли, тъмни очила, охрани с дебели вратове.Може би това му е било мечта от детството и днес се вживява на гърба на ограбения народ.Ще настъпят страшни дни, но те ще бъдят за кратко. Народа няма да издържи

9

Миньор

преди 8 години

Значи ако миньор иска да се ожени му се полагат 2 дни съгласно кодекса на труда. А на палячото от НСО, на който миньора му се явява работодател - 7дни. Колко миньори загиват годишно и колко хора от НСО? АМИ МНОГО СРЕЩУ НУЛА!!!

8

Тихомир Томов

преди 8 години

Закона звучи така - забранено , строго забранено , абсолютно забранено . Пълна каша и още при първата ситуация на пътя ще стане ясно !

7

Анонимен

преди 8 години

До zeusТова беше целта.. Борисов се оказа не това което показа\

6

анонимен

преди 8 години

що а без умие е тази абривиатура НСО от която трепери БГ. всеки БГ гражданин нажършил 18 лета има право на оръжие ,притежаване носрене и употреба , КАКВИ СА ТИЯ СЛУЖБИ КОИТО РАЗРЕШАВАТ Т ЕЗИ НЕЩ А има много служби4ки които трябва да се премахнат.НЯКАКЪВ СИ ТАМ *** ЩОТО БИЛ ОТ НЕ ЗНАМ КЖА СИ СЛУЖБА ЩЕ МЕ ИЗБУТВА В КАНАВКА И ..ЗАПЛАШВА С АК ....М...,.КАМУ И ЦЕЛАТА МУ РОДА..СЪДА НИИ СИИ ГО ЗНАЕМ

5

Анонимен

преди 8 години

Мафия която мисли единствено и само за себе си. Горяха пожари в Балкана. Смели мъже се бориха с огъня. Как един не се сети да напише две похвални думи за огнеборците от авио отряд Крумово. Най важно им беше кой ще охранява дебелите вратове, еничерите и тираните на българския рарод. Нямат капчица срам от Бога.Защо спи този народ?

4

Анонимен

преди 8 години

Тв7 изключи канала си нюз7 от цифровизацията. Така за 2 години от вкарване на цифровизацията бяха ликвидирани 4 канала вместо менте рекламата за декодери че ще почнат още 50 тв канала до 2015 г.

3

възмутен

преди 8 години

Браво бе те ще почиват ние ще им плащаме пътя и почивката Е ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА

2

joker

преди 8 години

ха да ни е честита новата диктатура

1

Анонимен

преди 8 години

Това нов вид полиция ли е май? И при какви определени условия ще се задържат граждани?