41

Джедай Мастър

преди 8 години

Впрочем тоя хвалипръцко докато беше кмет, не казваше ли точно обратното? Колко е лесно да си премиер, натискаш едно копче и нещата се случват или нещо от тоя род? Голям джоукър излезе тиквата.

40

Анонимен

преди 8 години

NIAMA LI DA OTKRIE PONE EDIN ZATVOR,TA DO GO NAPAHAME NEGO I DR,KRADZI.

39

Shark

преди 8 години

Като не ти е лесно, нито приятно защо не се откажеш бе Боко!!! А!! Много мразя подобно двуличие, заема някой си някакъв ръководен пост, после започва да се жалва колко е трудно и какъв зор вижда, ама не се отказва. Защо ли така???

38

латино

преди 8 години

ББ е българският Abdalá Bucaram, време е да бъде отстранен поради умствена недостатъчност и оставен да избяга в екзайл някъде в някоя подходяща страна..

37

Анонимен

преди 8 години

Много трудно, много неприятно, па като захапете кокала, само с прът в з...а го пускате!!!

36

:)

преди 8 години

Младежкото ГЕРБ пуши пред IT бункера и затова няма минуси. След 5 минути се връщат и почват да помпат и да пишат глупости.

35

Чекист

преди 8 години

Не е нито лесно, нито приятно да си премиер! - Ей това е майна... Трудно му е, не иска да я работи тази нито лесна, нито приятна работа, ама я работи. Бойко на кой ги разправя тези? :))

34

Анонимен

преди 8 години

Ако можеше народът да упражни волята си, щяхте да копате картофи, господа управляващи...защото само за това ви бива, очевидно/ но и това не е сигурно/!

33

ОСТАВКА и у лево !

преди 8 години

Когато не разбираш от една работа, тя винаги ти е трудна и неприятна !

32

кинко

преди 8 години

бб е биполярен психопат, не би минал и елементарни психотестове. това, че е неук и *** и алчен за власт е много по-малък проблем

31

Баси Държавата

преди 8 години

Току-що някой ми даде минус на коментара по-долу!Тикважа стой и помпа минуси,ама с това няма да промени мнението на хората че е нищо ен става от него и от арйска градина е на път да ни досъсипе окончателно.

30

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах защо заплатата ми расте, икономиката също бележи ръст, а семейството ми живее все по бедно?Нещо сметките не излизат? Това, че някой е надул гушата не значи, че страната върви напред - става точно обратното! Зад една дебела гуша стоят хиляди мизерстващи работещи хора!

29

Радостин

преди 8 години

Ами като е тока да ходи да си гледа овцете,картофите и магнолиите в Банкя!

28

Господ гледа !

преди 8 години

Горката Тиква ! Жертва се за нас ! Работи на полза роду - 24/7... и между другото събра 4-5 милиарда :) Само се чудя на акъла на гласуващите за него... толкова ли са прости горките !

27

Ми напусни!

преди 8 години

Олаби се някъде на топло, харчи си милиардите, така и така трудно ще я докараш до повече от 100-105 години, с време да им се порадваш!

26

Баси Държавата

преди 8 години

"Премиерът Бойко Борисов пресметна"ама това сериозно ли е?Боко да не е станал докторант по еенргетика?Хораааааааааа той ще ни затрие и от не нарочно ,просто е много *** и бута държата-без значение накъде важното е бутане да има и далавери.Как се не наяде тоя бе и не си взе нормален човек за съветник да му каже д асе гръмне и да свърши тая мъка...........

25

Дотар Соджат

преди 8 години

"Виждате, че не е нито лесно, нито приятно да си премиер". Ами тогава що се натискаш толкова много за този пост Бойче. "Изора" всичко докато се докопаш до него, а сега не е лесно. Сигурно още сънуваш кошмари от зимните протести от 2013 г. и затова те е толкова страх от цената на тока.

24

Анонимен

преди 8 години

***

23

Анонимен

преди 8 години

събраните от контрабандистите пари са над 2,3 млрд____________Ко? не

22

Анонимен

преди 8 години

Ама то не е пожелание да си премиер! Като кажат ЦРУ - отиваш и ставаш. Пари има да се разпределят, канали за контрабанда, конкуренция да се затрива - куп неща. А той - не било приятно! Ако беше - всички щяха да са премиери, воглаве с депутатите.