36

дедо Ташунко

преди 9 години

Хора, счупи ми се ***! Колко сме водещи като последна дупка на кавала...

35

Анонимен

преди 9 години

България единствено е добре че има миролюбив и сплотен народ.

34

до "патриот&quo

преди 9 години

"Плевнелиев е Левски!"Левски, ама друг път. Най-точното сравнение за Плевнелиев е Кириак Стефчов. Ако не знаеш кой е Кириак Стефчов, запознай се с характеристиките му, ще намерш стопроцентово съвпадение с Плевнелиев.

33

Цачева

преди 9 години

Вижте коментара на "Европеец" ! Ето това е типичен *** , офрициално платен от централата на ГЕРБ и Борисов! Просто са засекли многото негативни коментари и веднага се пуска четката!

32

Ъ

преди 9 години

Пази боже слепо да прогледне!! *** Посерков !!

31

koльо

преди 9 години

тъй тъй..българия водела ...води само по простотия и кражби ,бива идиотизъм , но това е свръх очакванията ..

30

Анонимен

преди 9 години

България е за пример как се разрушава една нация Пример сме за емиграция Пример сме за една развита икономика Пример сме за това как се бият стари хора с внучета по улиците как младите се избиват един друг защото сме пример как се спазват законите Пример сме за една социална политика и това как възрастните хора се чудят как да свържат двата края и са изправени пред дилемата хляб или л-во пример сме за хубави пътища Пример сме как се усвояват Европейски пари катосе краде безнаказано Пример Сме!!

29

Европеец

преди 9 години

Как яростно плюят *** по Плевнелиев. Всички тук са платени клакьори на *** и Кутев. Българският Народ вярва в Президента и ще гласува отново за него. Защото Плевнелиев е европейски политик, дипломат и държавник.

28

Членска карта №7

преди 9 години

Сляп ли е Господ, очи и уши няма ли!???? Как може да търпи това същество да словоблудства от името на Майка България!????

27

Румбо

преди 9 години

Личи си,че е бил комсомолски секретар-с най-ведър тон плещи глупости и откровени лъжи!Дали вярва в нещо от това,което говори???

26

Борисов

преди 9 години

Искаш да кажеш "дъщеря" нали?.................................................Да, грешка на езика, Сиреч ми е като щерка много си я обичам

25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

Щом България има добро име, защо нямаме сега платежоспособни туристи?!

24

Недоразумението

преди 9 години

Българи, хора, да го порицаем кратко и ясно - У

23

Борисов

преди 9 години

И магаре да бях ви предложил и него щяхте да изберете, ся що квичите не мога да разбера! Росен е много добър президент, слуша ме, никога не взема решение без мое знание, аз му пиша речите, Сиреч той ми е като син а аз за него като баща!

22

Анонимен

преди 9 години

Хора, не му се сърдете на ***. Слънцето е силно, слънчасал е без да усети. А не усеща вече, зящото от толкова прониквания вече са му се притъпили рецепторите за болка.

21

xXx

преди 9 години

Плевонлиев разздавал ли е пак ''Зрънчо'' с награди - ордени ?

20

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Никъде не мярнах *** да поставя задача за повишаване жизненото ниво на народа.Все едно че...български народ няма.Този евроудобен нашенски ПРЕЦЕДЕНТ бе пробутан от Боку Тиквата.Какво ли ни готви за да ни...превърти пак,да му изберем следващото...протеже,което няма да е по...различно.

19

Анонимен

преди 9 години

Боже, пази България от този президент!

18

До Интелектуалец

преди 9 години

То БСП ще се окаже най-качествената партия , поне малко от ,алко мисли за народа и нещо правеше ! На изминалия цирк със съдебната реформа също не се продаде като другите партии(групировки)

17

Анонимен

преди 9 години

Най-жалкия, послушен, смехотворен и неадекватен президент в целия свят, не само в България. Срам ме е, че това НЕЩО ни представлява.