31

Мони

преди 8 години

Жалки, пъпчиви наркоманчета от гетата. Не съм чул никога да са набили когото трябва. Страхливи и комплексирани, те нападат в група и винаги по-слаби от тях и обикновено невинни хора. Никога не са ставали за нещо тези, няма и да стават.

30

Анонимен

преди 8 години

До циникаЖалкото е, че си прав. Жалко е също, че няма да си понесат последствията, така наречените скинарчета.

29

Анонимен

преди 8 години

Не е гордостдори един 15 годишен да набие дядо или дете. Един по един са стахливи. Много жалки създания има в БГ.

28

пешо

преди 8 години

не мога да повярвам, че тук има коментиращи, които защитават скинарите. ясно ми е, че този сайт е превзет от *** на болен сидеров, но чак толкова *** и нагли да са, не очаквах.

27

Анонимен

преди 8 години

Скинари или не няма значение. Да посягаш на възрастен или дете без значение раса или религия е простотия! Толкова по този въпрос нищо не може да оправдае такова поведение.

26

Pimp C

преди 8 години

ПРОТЕСТ!БОЙКОТИРАМ БОРИСОВАТА ГРАДИНА!НЯМА ДА СТЪПЯ!ОБЩИНАТА?????????

25

Анонимен

преди 8 години

Такива са били и *** на онзи *** с мустачките, пък вие после пишете SS, 88 и разни такива глупости.

24

Анонимен

преди 8 години

Тези "биткаджии" са ваши децаа възпитани от вас а вие сте страхливци така че и децата ви са същите ..бият по слаби от тях и се навеждат пред по силния като бащите и майките си които ги оправят вече 25 г...в наведена поза..

23

МВР = 10 % ?

преди 8 години

И после ми кажете за какво им плащаме заплатите на тия от великото МВР или на общината за камерите в Борисовата.

22

Анонимен

преди 8 години

Напълно нормален ден за нашата родина, българският мъж е мнооого голям само когато има числено превъзходство поне няколко пъти, но за всеки случай посяга само на деца, момичета и възрастни хора. Примери много: от кварталните пияндурници до полицайте.

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Напротив. Закони има. Но само на хартия. Пита се защо се плащат заплати на полицаи,прокурори и съдии?!!! Поне да знаем, че трябва сами да правораздаваме. Но докато си имаме политици на конци, вместо държавници, така ще е :(

20

Анонимен

преди 8 години

*** скинари, има си квартали които да посещават, а те тръгнали по градинките, това не са скинари ами ***.

19

Ники

преди 8 години

Ще напомня само, че в България има 60,000 полицаи без да броим частните охранители и ДАНС.

18

Борисовата

преди 8 години

Тия толкова ще ги хванат колкото убиеца на Георги. МВР, пази ни.

17

Анонимен

преди 8 години

Ivailo Ima veroqtnost policaite s brasnatite glavi na snimkata da se poznavat s skinarite! Zashto i dvamata policai sa s Brasnati glavi? I te li sa skinari? Losh primer...

16

Анонимен

преди 8 години

Мъжаги... Е то така е когато си с комплекс а си знаеш капацитета ще нападаш възрастни и малки деца че другите може и да те по ошамарят малко

15

патриот

преди 8 години

Това ли е държавата, която си представяха нашите предци и революционери, като Ботев, Левски, Раковски и хилядите опълченци!?!!?!

14

ЕИМ

преди 8 години

За такова нещо в страните, в които избяга полвин България, до сега да ги бяха осъдили и тикнали в затвора. После как да е добре държавата, като нито хората, нито тези за които се предполага, че трябва да ги пазят, не стават за нищо. Как пък нямаше един полицай да пази в тоя парк, или поне да извика някой на помощ.

13

ss

преди 8 години

Ей смешковци...ако се мислите за големи мъжаги можете да ни посетите...Но знайте че, ако имате малко горите.Стойте мирни.

12

Анонимен

преди 8 години

do 7 red!Zashto trqbva da se delqt horata na Zigani Turci i Balgari? Nie Balgarite jiveem v chujbina i mi pravi vpechetlenie che horata tuk ne sa rasistki nasroeni!