6

дрън дрън ама пън

преди 8 години

ей Бфп ти май забрявяш май кой печата доларите и за колко време може да си изплати дълга, и то с въздух ( опа с хартия). хайде пак помисли на кой му е по добре. може и да не обичаш хамериканците но не бъркай мечтите и реалността, това всъщтност което прави русия от десетилетия. доларите са американската валута но проблем на всички останали. и на мен не ми аресва ама мислиш ли че някой,или скоро ще промени това ?

5

Анонимен

преди 8 години

Ми то на България дългът е 40 милиарда при БВП 60 милиарда. А Русия има 3 трилиома БВП. Путин го вади от задния си джоб тия 42 трилиона без да се замисля.

4

Анонимен

преди 8 години

Ми това почти колкото външният дълг на България бе/държавен и частен/-39,6 млрд евро.С нашта мощна икономика бързо ще ги платим,ама ко ша праят руснаците,мъкка ми е..............

3

Анонимен

преди 8 години

Русия е страна с един от най-малките външни дългове - 23% от БВП, но дълга на Русия не е 42 милиарда а 600 милиарда. За сравниени Люксембург има 3.5 трилиона дълг и 3500% от БВП. А ако става дума за вътрешен дълг - то 42 милиарда е смешно малко за Русия. Само в малка България за да не изпадне в дефолт страната трябваше да вземе правителството 16 милиарда нов заем да върне стари дългове с изтекъл падеж.

2

ХХХ

преди 8 години

Както казва коментиралия първи ....а как САЩ ще си изплатят дълговете ? За Русия тази сума е незначителна защото са на + ! САЩ САЩ как !

1

Йово

преди 8 години

Вие шегувате ли се! $ 42 милр. за Русия а какво да кажем за САЩ с $ 18 трилиона. 42 милр спрямо 18 трилиона изглеждат като капка в морето. Стига с такива безсмислени и анти руски статиики.