41

иванова

преди 8 години

държава и правосъдие няма! Но къде са бащите на тези момичета.

40

Анонимен

преди 8 години

Държавата одавна е абдикирала от задълженията си по отношение поведението на тази група български граждани.Затова братя българи вземете нещата в свои ръце и не се страхувайте.Вашият страх ги прави още по-нагли и жестоки.Защитете достойнството,дома и живота си!

39

ако тъй ставаше

преди 8 години

До Е, и какво?Браво гениално!Как може да се расъждава така?Според разсъждението Ви,заставаш на улицата,гледаш и която мома ти хареса,почваш да я задяваш,ухажваш,щипеш,смъкваш панталоните и действаш...Отвратителна работа.Пандизът е за такива любовчии...,

38

продължение на 48

преди 8 години

Трябва да се вземат много бързи мерки чрез законови промени. Когато има подобен случай съдя пристига на място заедно с полицията и веднага налага присъди: обществено полезен труд или по-сериозна присъда според случая. Ако това не стане скоро ДПС и *** ще подпалят България. Последиците дори не искам да си ги помислям какви ще са...

37

Анонимен

преди 8 години

Турската пета колона вече прави отчаяно нагли опити да взриви етническия мир в страната. *** им помагат колкото могат. Целта е да се появят сериозни конфликти, които Ердоган да използва като оправдание, за да окупира колкото се може по-голяма територия от България. Ако някой си мисли, че Ердоган иска да откъсне само Кърджалийска област жестоко се лъже. През 70-те години турците окупираха 38% от територията на Кипър при положение че мюсюлманите бяха само 18% от населението на острова!

36

Генерал Гадорян

преди 8 години

Ако тия живееха в арабския свят, само се сетете как щяха да ги интегрират! Особено в Иран и СА. Демокрацията е жив майтап. Всъщност западните демокрации са си плутокрация.

35

дъра бъра

преди 8 години

До Анонимен 38 Голямо откритие правиш,браво на теб,довечера да се почерпиш една бира,заслужил си я!

34

BG

преди 8 години

Ако в Европа ,някой направи "опит за изнасилване", отива веднага в затвора и след 24 часа има присъда! А в България, понеже е , му "съставят протоколи и си тръгват"! Позор за нашата "демокрация и съдебна система"!

33

да бе,да

преди 8 години

Проблема не е в така наречените "роми",каквото и да означава това,проблема е в българите!Едно население,което от както се помни все някой го "освобождава" и управлява,и все чака разрешение да диша,нормално е да го мачкат!Съдбата на роба,това е!

32

мерки незабавно

преди 8 години

Не се ли вземат мерки на момента,социалното напрежение ще нараства и не се знае кога и в кой момент ще избие на някъде.При потъване на кораба,първи напускат от първата класа,а за останалите пътници спасителни лодки няма...

31

Анонимен

преди 8 години

ПОРЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ В БЪЛГАРИЯ!

30

ром1

преди 8 години

А между другото когато една нива е нападната от скакалци, фермерите дали се опитват да ги интегрират или пръскат с по-силен препарат за да има ефект ?

29

Чекист

преди 8 години

"Дори имало опит за изнасилване", разказа кметският наместник." Изкарайте ги пак дискриминирани. От Брюксел да накажат момичето, че не е пуснало

28

ром1

преди 8 години

Сега очаквам полицията и прокуратурата да се само сезират и да повдигнат обвинения срещу момичетата че са се дърпали. С това си непристойно поведение са унижили и накърнили чувствата на ромите, което може да предизвика дълготрайни последици върху тяхната психика. Действията на самите роми са обикновенна етническа черта и традиция, нарушаването на която ще попречи на тяхната пълноценна интеграция. Очаквам и санкции от страна на разните правозащитни организации.

27

Анонимен

преди 8 години

Няма държава!Има само кожодери на държавна служба.А министърката е една нещастна женица , която се чуди каква глупост да изтърси пред медиите.ОСТАВКА ДРУГАРИ ГЕРБЕРИ !

26

МРАВКА

преди 8 години

ЕДНА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ВЕЧЕ 25Г. ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НАСЕЛЕНИЕТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТА НА СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА ОТ ВЛАСТА.ЗАТОВА ВСЕКИ ДА СЕ ЗАЩИТАВА КАКТО МОЖЕ ОТ ПРЕСТЪПНИТЕ "РОМИ" КОИТО НЕ СА НИКАКВИ РОМИ,НО НИ ВМЕНЯВАТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ТАКА ДА ГИ НАРИЧАМЕ.ТЯХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СА ЕЖЕДНЕВИЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ,НО НЕ СЕ ОПВЕСТЯВАТ УМИШЛЕНО.

25

Анонимен

преди 8 години

Не е заради изборите. Ромите просто вече се чувстват недосегаеми и не ги е страх от закони и полиция, защото знаят, че сто неправителствени организации са готови да ги защитават. За съжаление и правителството е клекнало пред тези НПО-та. А за най-голяма съжаление, в тези НПО-та работят българи, готови да продадат и майките си за някой лев...

24

Анонимен

преди 8 години

Идеята на управляващите за етнически мир винаги е била ромите да се оставят на спокойствие да строят незаконно, да извършват битова престъпност безнаказано, да си правят свинщините (разни сватби, веселби и всичко от този сорт) и т.н. Такива неща винаги са били ежедневие, но преди имаше тайна забрана да се публикуват в медиите, а прокурорите знаеха, че трябва да пускат ромите, затова полицията даже не ги арестува. Управляващите само се крият от проблема и го оставят на произвола на съдбата.

23

един дол дренки

преди 8 години

До АнонименЗа съжаление през последните 25 години в кражбите от държавата трудно се различават леви,десни,средни и други каквито има.Като народа търпи,така ще е.

22

NOrd

преди 8 години

Все преди местни избори стават тези неща, дали пък някой не плаща на групички роми точно по това време да направят някоя провокация да се покачи напрежението и после по лесно да се манипулират хората за изборите. Вече ми е доста съмнително