113

халюцинации

преди 8 години

То пък едни свобода и равенство в ЕС.Имаме равни и по-равни.ЕС е измислен от чичо Сам,за да държи под око континента и да зароби непослушните чрез своята маша-Германия.

112

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 200Е как кой - боко *** ( да се свети името му ).

111

Анонимен

преди 8 години

До Итака 193Опитай и с ,, Кандифат за хамама " .

110

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев, точно ей такива мишки като теб са предали Левски на турците за да се мазнат на господарите си. Мръсен предателски ибрик.

109

Анонимен

преди 8 години

Ако беше турско роско щеше да бъде типичния селски ***, който да издава българите и да помага на турците, а те накрая щяха да го убият от срам...

108

честит

преди 8 години

2 Впечатления от коментарите1. За почти всички коментирали името на ДЯКОНА е светиня. 2. Почти всички са отвратени, че името му се споменава от устата на ОНЯ (това не е МОЯТ президент, няма да го наричам така) *** на сниката.

107

КУКЛОВОД

преди 8 години

ЗА СЕГА ТРИМА ПЛАТЕНИ ВАСИЛЕВ,ОДИСЕЙ И МЕНГЯНА ЯСТРЕБ .ТОВА ЖЕНСТВЕНО СЪЗДАНИЕ В СРЕДЕН РОД ТО Е ТОЛКОВА ЖАЛКО КАТО ГОСПОДАРЯ СИ БОРИСОВ,КЪДЕ ПРОИЗНАСЯШ ИМЕТО НА АПОСТОЛА БЕ ПРЕСТЪПНИКО ТИ НЯМАШ ЗАСЛУГИ ЗА ДА ГОВОРИШ ЗА НЕГО В БЪЛГАРИЯ ПЙТРИАТИ НЯМА НИТО ПАТРИОТИ ИМА НАЦИОНАЛИСТИ ЛЕВСКИ Е НАЦИОНАЛИСТ.В ДУМИТЕ МИ Е КАЗАНО ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА ,НЯМА ДА МИ НАЛАГАШ АНГЛОСАКСОНСКИ ЧУЖДИЦИ ПАТРИОТЕ ПАТРИОТ ЖАЛКИ СЪЗДАНИЯ.

106

Итака

преди 8 години

До Одисей 1Аз гласувам за Алеко Константинов,даже посмъртно.По умен,талантлив и родолюбив българин,познаващ до болка българската действителносг не се е раждал.Препрочитам "По изборите в Свищов.Нещо да се е променило?!

105

Анонимен

преди 8 години

Лъже Президент !

104

до 187

преди 8 години

За АТАКА

103

Анонимен

преди 8 години

......................и да не смеят да споменават Левски, защото не го заслужават! Той е икона!

102

антиседераст

преди 8 години

Пардия на президент. И всички гласували за него са безмозъчни същества "***".

101

1123

преди 8 години

Думи на Апостола : "Най-виновни са чорбаджиите". И в днешно време е така, нещата не са се променили.

100

отврат

преди 8 години

Ако Левски можеше да възкръсне и да види сегашна България и политиците и, начело с това недоразумение на снимката, веднага щеше да основе нов революционен комитет и да почне нова борба за освобождение. А най-голямата гавра е,че непрекъснато го споменават в опит да оправдаят мръсните си политически игри

99

Анонимен

преди 8 години

Росен Плевнелиев се прави на патриот но го интересуват само парите.

98

р

преди 8 години

И какво прави чистата и свята република с роднините на своя национален герой? Майка му се хврля в бунар,а брат му ,инвалид,защото е имал неблагоразумието да защитава родината -проси и умира в мизерия.Руската ли империя ви нареди така да правите или народопсихологията ни е сбъркана,защото и сега чакаме някой друг да ни оправи.

97

Анонимен

преди 8 години

Такава плюнка като "президента"Бийн не съществува никъде по света.По-цинична подигравка от нашите "покровители" да назначат подобна твар за президент на България няма.

96

АТАКИСТ

преди 8 години

След Иво Инджев и другият *** се появи- Златко Желев.Честито!

95

Анонимен

преди 8 години

Тази реч, произнесена от тая плюнка, е чиста гавра с паметта на великия Левски.

94

Анонимен

преди 8 години

164аз ли за кого съм гласувал/ ти си баси нещастника. да не мислиш че плявата беше избран от народния глас? трябва да си най-го9лемият *** за да не знаеш че тиквуня го сложи на този стол, а не народа.