407

Анонимен

преди 8 години

До Завистлив българин,,Хайде сега всички, които говореха че гърците били горд народ, че политиците им били за пример как се защитават националните интереси да им платят сметката."1. Гърците не са ни искали пари. Искат ги алчните олигарси и банкери.2. Бяхме за Гърция, защото показа каква изнудваческа и престъпна организация е ЕС3. Това, че брюкселските ***, искат най-бедните да им платят лихвите, потвърждава 2.4. Сега ще видим ББ, които ни плашеше с гръцки сценарии, какъв родолюбец е.

406

....

преди 8 години

"Ветото срещу заема може да бъде заобиколено чрез гласуване с квалифицирано мнозинство на едва 15 финансови министри !" Ако кажем не и пак трябва да платим, предлагам да напускаме ЕС и да ходим в съюз с Иран и Китай ! То тва гърците са баси падалите, смеят ни се и ни унижават от десетилетия а сега искат пари ! ОХИ!

405

няма да го бъде

преди 8 години

Българинът е кротък и търпелив като добиче, но един път ако се вдигне ще станат триста чуда, всичко натрупвано и потискано през годините ще избухне. След КТБ много, ама много малко трябва на хората. Както е казано, пази се от яростта на търпеливия, защото търпението е форма на отчаяние.

404

Ма мола ви са...

преди 8 години

Ей ся Бочко ще ви обясни с прости думи (че да се разберете) как те тези пари после ще се върнат обратно в българската икономика чрез аргатите у Гръчко. И ще му повервате, щот се разбирате.

403

АБВ

преди 8 години

Не е лошо да помагаш на слабия, мисля, че е хубаво да помагаш на хора, които имат нужда. И тук е особеното в нашия случай - кой има нужда от помощ. Баща ми взима 280, 00 лв. пенсия, а майка ми 180, 00 лв. На кого трябва да помага България? На тези , които взимат над 380 евро пенсии или на нашите родители? Разбирам какво означава " солидарност", но не разбирам защо трябва да помагам на гърците, при условие, че пенсиите на майка и татко са 280 евро общо.Кой ще помага на моите родители?

402

sid

преди 8 години

Нали нашите финансови анализатори ни уверяваха ,че с нищо няма да усетим кризата в Гърция .Сега какво стана ще им плащаме борчовете и ще ги гледаме как се пекат по плажовете мрънкайки ,че нямали работа.Какво е това нещо срамота да вземат на бедния и долните *** само и само да помогнем.Как може изобщо да се обръщат към нас!Като са се споразумявали с Ципрас, нас не ни извикаха нали, сега да си търсят парите от милионерите от Европа.

401

Анонимен

преди 8 години

По-добре да излезем от Евросъюза отколкото да хрантутим мързеливите византийци,а ние да се чудим как да си плащаме сметките!!!!!!!!!

400

sid

преди 8 години

Браво,сега ще им помагаме ,защото успяха да си изтеглят спестяванията и сега банките им са без пари.Чудесно дали някога Гърция ще подаде ръка на България,това докато сме живи няма да го видим,но нас ще ни принудят да им помагаме.Който се е споразумял с тях сега да им дава парите.Въпреки ,че сме най-бедните и години наред продължаваме да живееем бедно,ние ще помогнен на тези които години наред ни се присмиваха на стандарта на живот и лапаха парите на Евросъюза.Да ни е честито споразумението на Ци

399

анонимен

преди 8 години

какви пари бе,какви 5лева,остава продажните да приемат и ни наложат и това,за да изреват и българите ОХИ.

398

Анонимен

преди 8 години

По Алек Попов:Имаме огромно количество безценни л.й.на, с удоволствие ги отстъпваме на нуждаеща се Гърция !

397

9

преди 8 години

Ми че то България пари няма... Очаквам нашите да теглят заем,за да дадат на Гърция.

396

gtf

преди 8 години

Ако Гърция е в хуманитарна криза и няма кво да се яде, напълно логично и нормално е страна - съседка, дори по-бедна да отпусне някой лев,храна или друго от първа необходимост. Та ние дори щетите от бедствия не можем да си поемем. Да се искат пари за покриване на заеми е изключително нагла постъпка от страна на ЕС. Кредиторите да са пресмятали риска, тва си е техен проблем, ние нямаме нито правно, нито морално задължение !

395

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам от финанси, политика, но в едно знам със сигурност - който политик (неговата ......) посмее, да излезне и да каже, че ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО начин трябва да плащаме пари, гаранции, дори една карфица в полза на Гърция ДА СИ СТЯГА БАГАЖА !!!

394

Завистлив българин

преди 8 години

Хайде сега всички, които говореха че гърците били горд народ, че политиците им били за пример как се защитават националните интереси да им платят сметката.

393

ББ

преди 8 години

КОЙТО ИСКА ПАРИ - САМО СРЕЩУ ПОДПИСАНА ОСТАВКА!!!!

392

бай Петко

преди 8 години

До tih velikan 681Ами той хариза едни 100млн., а ревеше, че загубил от ембаргото с Русия ...80 млн. Нали и ти гласува, бе аланколу, за ембаргото или и тогава спеше. Добре, че не си в Северна Корея, щяха да те гръмнат със зенитно оръдие.

391

къде сте?

преди 8 години

Къде са всички защитници на гърците сега, които плюеха по лошите германци, които не искали да им дават пари. Айде дайте сега вашите пари на гърците, хахаха къде са гъркоманите бе???? Защо се покриха?

390

Анонимен

преди 8 години

Готов съм веднага да помогна безвъзмездно на гърците,като им предоставя собствения си ***.

389

Анонимен

преди 8 години

Да се вдигнем на масови протести и евентуален референдум дали да им даваме пари.

388

Анонимен

преди 8 години

Браво, браво! И 'що не им дадем всичките 16 милиарда ' дето ще вземе държавата ??? А после ние ще си вземем нови 32 милиарда, че да закръглим нашия дълг.