50

онбашията

преди 8 години

обаче е забавно хейтърчетата как търсят за какво да се хванат. подсказка - палците ви за какво са бе?

49

<><><

преди 8 години

Сидеров искаше "непълнолетни майки" да не вземат никакви помощи ! Вие какво направихте ? Студентките да не вземат помощи,а непълнолетните майки нека си вземат !?!?!УРААААА за "промяната" вървим напред ! Утре махнете и детските на БГ майките там по 30 лв ли са ама ги махнете .....България трябва да върви на пред !Нещо в този народ е сбъркано тотално ....тотално облъчен и затъпял !

48

онбашията

преди 8 години

а най-добре никви помощи за никого

47

Анонимен

преди 8 години

По този начин насърчавате половите отношения с непълнолетни, като им изплащате помощи за родители.

46

Калфин

преди 8 години

Благодаря ви народе :) ама аз просто премахвам бонусите и помощите за студентките майки ! Ромските непълнолетни майки пак ще си вземат помощите ! Нещо се подведохте по заглавието май !

45

БПФ

преди 8 години

А защо непълнолетните т.нар. "родители" да получават помощи, т.е. да получават финансова награда за това, че са нарушили законите ????Защо въобще лица, които нямат абсолютно никакъв принос към тая държава и "възпитават" малките си по същия начин - в паразитство, да получават пари, за да се размножават?

44

Хе хе

преди 8 години

Пак не сте го направили както трябва! Трябвало е да спрете помощите за непълнолетните родители! Защото те по смисъла на закона са извършили престъпление! Секс с непълнолетна!

43

bbb

преди 8 години

Крайно време беше

42

mimoza

преди 8 години

Радостно е, че макар и трудно, промяната започва да се случва!!!Има още много точки, които изискват радикални действия. Дано и това да стане!

41

художника

преди 8 години

НЕПЪЛНОЛЕТНИ родители??? Баси тъпите депутати, гласуват закон за семейни помощи на непълнолетни.Ако непълнолетен роди дете, значи че бащата е ПЕДОФИЛ и се наказва от закона, както и родителите на детето.Бебето остава в болницата до осиновяване, защото непълнолетен родител не може да се грижи за рожбата си.Този измислен закон е в противоречие и на конституцията.

40

mery

преди 8 години

Няма значение коя партия го е предложила това и кой го е гласувал! Важното е да се направи нещо с което да се ограничи неконтролируемото размножаване на ромите!

39

Анонимен

преди 8 години

"Решено: Край на помощите за деца, родили деца"Oчакваме БХК да им потече пяна на устата от беснеене... кеф!

38

ККК

преди 8 години

Значи тази промяна е само за студентките ......непълнолетните ромки пак ще си вземат помощите ! Ахахаахахах тука имаше една дето възхваляваше Калфин че било важно да има промени не зависимо кво било ....интересно ми е какво ще коментира !

37

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 25Браво да, но защо забравяте, че Атака тези въпроси ги поставя от години?

36

До 37 Палячо

преди 8 години

Евала брато ........ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ПРЕДИ ЗА БОГОТВОРИТЕ КАЛФИН И СИЕ !С измененията депутатите решиха, че когато непълнолетните родители получават семейни помощи за деца, техните родители няма да получават помощи за тях.ахахахааха ШИЛЕТА !

35

Анонимен

преди 8 години

Не трябва да им дават а да им взимат и да дават на Българските майки,дето раждат българчета.За 5 лв.,че ти превишава дохода и губиш детски за 18 години напред,а джебчийките от МОЛА с големите къщи взимат и детски и помощи!

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Точно така! Дискриминация си е! Ама няма как, трябва електорат.

33

Най-после

преди 8 години

Една малко стъпка за човек, голема крачка за народа... Все от някъде трябва да се почне и е добре да е от малко, щото ще ореват светаколко били дискриминирани, видиш ли... Добро начало е това, но трябва още:- Помощи само до 3то дете;- Помощи само ако детето ходи на училище (ако е на съответната възраст) и поддържа някакъв разумен успех;- Малоумщината с непълнолетни родители най-после да се отчете от закона като педофилия и да се прилагат мерките;- Образователен ценз при гласуване;

32

Палячо

преди 8 години

ХА ХА отново измама за простия народ од *** на власт''С измененията депутатите решиха, че когато непълнолетните родители получават семейни помощи за деца, техните родители няма да получават помощи за тях.''

31

Извод

преди 8 години

Герб или ДПС ? Един дол дренки !Студентки или ? Един дол дренки !Така ги разбирам аз нещата и ако бях на Бойо до де не е станало напрежение в цяла България щях да дръпна още един по голям заем и да се пенсионирам :) Предишното правителство теглили заемите и готово народа ще върже :)