7

юрист

преди 8 години

Спомням си думите на Сугарев . Цацаров ще направи много повече бели от Филчев , защото е по интелигентен . Така и стана . Първата голяма беля е делото за бюлетините в Костинброд . После още по голяма беля , прокурори правят проверка на Президента без да имат това право по конституция . И накрая фалираха банка КТБ по поръчка на Пеевски и ДПС . Представете си колко хиляди дела са поръчкови , за които никой не знае .

6

Анонимен

преди 8 години

ДЕБЕЛ ПЛАЗМОДИЙ ....

5

Анонимен

преди 8 години

Таки ва шопари като кашалотов и кой и майка му само отстрелване!

4

Анонимен

преди 8 години

краварите в настъпление със своя филиал в българи я"реформатори" - пълни *** алчни и продажни по-са долни и от гербавите подлогие цяла сутрен щу се плюнчят по цацаров - бъл пътник па такъв па онакъвнали медиите са тяхни - почват яки промивки на мозъците ако е останало нещо в българина от промиване -празно канче н което можеш да наливаш всякаква помияискали да живеят като гърците ами малко им заприличайте стига сте седели надупени и с разтворени бузи

3

Анонимен

преди 8 години

Цацаров беше един от основните слуги на режима на Орешарски, който дойде с измама на власт.Цацаров беше част от медийната манипулация Костинброд - уж някой щял да сменя някакви напечатани и без това бюлетини.Съдът категорично разби на пух и прах тезата на Прокуратурата!

2

гошко

преди 8 години

Че за к`во да подаваш, я виж колко добре си работи прокуратурата, питай и Пееф много е доволен.

1

СС

преди 8 години

Наглец!