58

ИСТИНАТа

преди 8 години

Геноцида е факт и не може да бъде оправдан с нищо. Но всяка история си има две страни. В Сребреница е имало босненски командир на име Насер Орич който е плячкосвал и убивал сръбски мъже, жени и деца в над 50 сръбски села около Сребреница. Това се случва преди Ратко Младич да обсади Сребреница. Може жестокостта на Младич над босненците да е била за отмъщение на убитите в сръбските села, което не го оправдава разбира се. Никой не знае дали това е причината, но този факт се премълчава до днес и Насер Орич и неговите килъри не са подведени под отговорност.

57

Анонимен

преди 8 години

СЪРБИТЕ ЯВНО СА НАРОД ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС!!!!!

56

бре

преди 8 години

До Божоа ти с какви очи гледан на това деяние,позволено ли им е на тези хора да хвърлят камъни,как мислиш?

55

Анонимен

преди 8 години

Одисей 1преди 11 секунди70хахахахахахахахахане знам вече да се смея ли да плач али , прав си такива като този са уникумза такива като негоследната задачаАко Ердоган изпрати аскера в Кърджали и спретне Референфум ко праимиАко ние изпратим баретите в Димтровград да правят Референдум ко праим--------------------------------И това ще дойде когато ЦРУ решат.Първо се затваря АЕЦ Козлодуй, след това падат Кържали, Родопите, Разградско, Русенско...Всичко организирано от ЦРУ.

54

Божо

преди 8 години

САЩ са виновни и за нападението на Хирошима, обаче сега Япония има по-развита икономика от победителката във ВСВ Русия !!! САЩ са виновни и за войната в Корея, обаче сега в Южна Корея се правят най-големите търговски кораби в света , а в Северна Корея се правят най-големите концентрационни лагери в света !!! САЩ са виновни, че загиваха германци, опитващи се да се прехвърлят през телените мрежи на границата ни с Турция !!! ***, вие сте неспасяеми талибани , абсолютни талибани !!!!

53

Анонимен

преди 8 години

До ЖулДо Одисей 1: Всъщност платено *** не си прав. Такава държава като Украйна няма в историята. А в Източната част на тази територия живеят над 10 милиона руснаци. Обаче понеже си *** няма как да го разбереш. Самият факт, че си платен драскач говори голко малка и жалка душица си.--------Как да няма бе ***, нали вчера ни убеждавахте че чернобилската аец гръмнала заради украинци ?

52

Анонимен

преди 8 години

Защо муслимите са замервали сръбската делегация? Защото имат подкрепата на САЩ и Европа. Дошли им на крака а те, дивашка работа. Ако сърбите бяха го направили, ле лееее, щяха да вият до небето. Никога, от опит и работа между муслими ви го казвам, не вярвайте на ***! Така са им промити тиквите, че са най-чистите на света. Толкова са далече от истината и прогреса но трябва да сте били между тах за да разберете колко гнусна религия е това!!

51

Жул

преди 8 години

До Одисей 1: Всъщност платено *** не си прав. Такава държава като Украйна няма в историята. А в Източната част на тази територия живеят над 10 милиона руснаци. Обаче понеже си *** няма как да го разбереш. Самият факт, че си платен драскач говори голко малка и жалка душица си.

50

Анонимен

преди 8 години

Абе куко, запиши си това 1000 пъти, белким го запомниш -Жителите на Крим никога не са искали да бъдат част от Украйна.--------Ти пък от къде знаеш какво са искали жителите на крим ?Первьй канал или комсомолская правда?==========================Колко човека от Крим са избягали в демократичния Киев?Колко човека от Крим са избягали в демократичния Киев?Колко човека от Крим са избягали в демократичния Киев?

49

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСАЩ са виновни за всички войни по света и създават всичкимеждуетнически конфликти за да поддържат стойността на прясно напечатаната тоалетна хартия наречена долар.--------И забележи , правят го 100% успешно !

48

за 37

преди 8 години

А ти говорил ли с хората от бивша Югославия? Усетиха се, че ги пре.баха, но икономиката им отиде на кино, първото нещо, което бомбандираха, бяха заводите и фабриките! Като разрушиш чуждата икономика ликвидираш съперника , завладяваш пазарите му, принуждаваш го да сам да стане пазар на стоките ти. Той става беден, слаб, зависим и това е съвремения вид робство. Довършваш го със заеми и непосилни лихви. "Демокрация", мен, "демокрация"!!!

47

Анонимен

преди 8 години

Четеш ли тъпакоТова е официална Резолюция на ООН от 27 март 2014Одисей 1------------------------------------Ти не четеш ***.Жителите на Крим никога не са искали да бъдат част от Украйна.Решенията на ООН се манипулират от терорист 1 в света - САЩ.Жителите на Крим никога не са искали да бъдат част от УкрайнаЖителите на Крим никога не са искали да бъдат част от УкрайнаЖителите на Крим никога на са искали да бъдат част от Украйна

46

Божо

преди 8 години

То , същината на войната е точно това, ЗВЕРСТВО !!! Когато убият твой приятел или роднина ставаш звяр и всяка човешка логика изчезва !!! Истината за тази война, обаче е, че започна в Словения , а там нямаше мюсюлмани, а АРМИЯ НА МИЛОШЕВИЧ !!!! ***, всеки режим, когато си отива , започва да репресира поданиците си и се опитва да търси външни врагове !!!

45

Анонимен

преди 8 години

Ех, Одисей, обикновени войничета новобранци, без опит. Аркановите са извадени от затвора и професионалисти. Те никога намаше да се вържат на муслимите. Но 8 000 не са!!! *** увеличаваха всяка година броя на "убитите". Помислете, как се погребват толкова тела? Надуваха резнязите подпомагани от Зап.Европа и САЩ. Разкопавал съм масови гробове. Гадна работа. Останаха още но 8 000 забрави!!! Отговорно ви го казвам. Цял арабски свят помагаше на *** а за сърбите нищо. Честно ли е?

44

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАбе куко, запиши си това 1000 пъти, белким го запомниш -Жителите на Крим никога не са искали да бъдат част от Украйна.--------Ти пък от къде знаеш какво са искали жителите на крим ?Первьй канал или комсомолская правда?

43

Анонимен

преди 8 години

До ВъзмутенAko vi bqha kolili sega shtqha da vi opqvat kato v Srebrenica ,negodnik

42

Анонимен

преди 8 години

Братушки, извенете, но скоро България будет извиняться перед Меркель и США за многие дела - за то, что посмела выгнать турков, за то, что посмела быть самомтоятельной державой.... О, скоро в учебниках для школьников напишут что ГРИГОРИ ИВАНОВ, был агент кремля. Потом вы будете извинятся за Левски, Ботев, Милев..... Братушки, вы понимаете что вас обманыват?!

41

Анонимен

преди 8 години

САЩ са виновни за всички войни по света и създават всичкимеждуетнически конфликти за да поддържат стойността на прясно напечатаната тоалетна хартия наречена долар.

40

ARKANOVI TIGROVI

преди 8 години

noj jica srebrenica

39

леди

преди 8 години

До Велика БългарияНе забравяй , че мечкаря тръгне ли да обикаля из селото ако мечката играе в комшиите ще заиграе и у нас. Така е, така е било и така ще бъде.