53

PD

преди 8 години

А тях никой не ги пита. "Държави", чиято идентичност е мъглява, ще бъдат инструмент в ръцете на манипулаторите на човешките бъднини. Сегашните Гърци, искат или не, са повече наследници на свободолюбиви предци. Битката на Хората още не е започнала, но определени играчи вече се проявяват. Тези които се заиграваха с народите, ще плащат за делата си. Ще дойде ден, ще се изненадате, в колко много сегашни държави са кръвни наследници на достойните Белите (светли) -ари, Българите. Свободата да бъде!

52

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА С ТЯХНОТО "НЕ" КОЕТО КАЗАХА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!

51

Естония, Литва и ...

преди 8 години

... Латвия бяха вкарани от глупостта на собствените им политици в икономическа Депресия! Когато започна кризата, техните дългове бяха на 10-15% от БВП! Вместо да започнат експанзивна политика, те започнаха безумни икономии, надуха безработицата, вкараха икономиката си в Депресия и окастриха доходите и пенсиите! От същата глупост, Борисов ни вкара също в икономическа Депресия при едноличното си 3.5 годишно катастрофално "управление" на неконтролируемия хаос, за което Борисов беше изритан от Народ

50

Анонимен

преди 8 години

Балтийците не са най-подходящия пример, защото са същите *** като нас- първата работа на политиците им е да изтръскат джобовете на населението, за да получат потупване по рамото и добра оценка за финансовата си стабилност, все едно да сложиш лъскава фасада на ромско гето. Голяма "гордост" е да оцелееш с масови съкращения, вдигнати данъци и никакви пари в джоба на народа.

49

Анонимен

преди 8 години

махнете Гърция от Еврото и повече реформи не са нужни ,той пазарът ще определи колко струват!

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77Нова история ли ще измислят лаиците?

47

АНТИ

преди 8 години

Колапс на Гърция?!Как ги виждати тези от снимката да колабират??

46

до 74

преди 8 години

Да, държава под името Гърция не е имало, но държавна традиция гърците са имали - полисите какво са били? Стада ли?-Тук си напълно прав - гърците са били стада, като съседните стада непрекъснато са се грабели и избивали едни други.

45

до 71

преди 8 години

Византия може да се счита за гръцка-Никога не е имало държава Византия - НИКОГА.

44

Фюрерин Меркел

преди 8 години

До до 60Франкската държава не е сегашната германска държава от 1870 г. Тя така се и нарича Франска държава и сетен се разпада на Франция, испания и немски княжества, които претендират да бъдат наследници на Западната римска империя. Но тя е била италианска,а не немска. До 1870-71 г имаме десетки стотици немски държавици,графства и кралства. Дътржава наречена германия не съществува. Докато Елада и елини са древно понятие. Но е нямало германци, а готи, ВАНДАЛИ, и др

43

Анонимен

преди 8 години

Гърция е фискален двойкаджия с богато население, а балтийските държави- фискални отличници с мизерстващо население. Кой на кого трябва да съчувства?

42

до 65

преди 8 години

хайде спри да ни забавляваш. Гърция имала държава от 1830 г.-А откога според теб има държава Гърция? Според историята едва от 1830 г. Допреди това са живели в Османската империя и в Източната римска империя, гражданите на коята са се наричали ромеи, т.е. римляни. Гърците са били един от многото народи на империята.

41

Анонимен

преди 8 години

До фалит на Гърция--Не забравяй,че гърците са видяли сметката на-Вавилон,Велика Сирия,Троя,Персия....Така че,те имат жилката за оцеляване....И не пиши смешки тук

40

Парипрофукакис

преди 8 години

Евро ни дайте не ви щем мнението!!!!Приемаме и помощи в злато и нефт!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Така е, по-скоро гърците трябва да съчувстват на балтийските мишоци хахахаххаИ те са фискални отличници като нас, ама с мизерстващо население.

38

Анонимен

преди 8 години

До циника..прав си--ама много е мизерия в Балтийските държави--по-кофти е дори и от нас.

37

до 60

преди 8 години

И ГЕРМАНИЯ ИМА ДЪРЖАВА ОТ 1870--Традиционно за дата на основаване на Германия се приема 962 г., когато Ото I, източнофранкски крал, е коронясан за император в Рим и това е началото на Свещената Римска империя (известна още като Първи немски райх). В средновековието България е граничела с франките /германците/. Чети повече история.

36

Анонимен

преди 8 години

Едва ли на гърците им пука за съчувствието на трите балтийски джуджета.

35

фалит на Гърция

преди 8 години

Гърците имат държава едва от 1830 г. и нямат опит в държавното управление, затова фалират вече за шести път. Не са свикнали да имат държава и затова се държат като ц....ни и сами си фалират държавата от алчност и глупост. Нямат представа какво е това демокрация. Това не е да правиш безсмислен референдум против кредиторите, а след това да лазиш в краката им за нови заеми.

34

георги

преди 8 години

Яли пили и се веселили,ала сметката дошла.Ами сега пари откъде?Само ниските заплати и пенсии ще отрезвят наглите гърци.Много ми е чудно какво ще правят пачите омъжели се за елини?Намирисва ми на бум на разводите между българки и мазни гръцки чичковци.Планът Маршал направи от мързеливите козари и риболовци хора.Благодарение на този план влезнаха в клуба на богатите.Време е да бъдат изхвърлени с шутове от там.