40

колибри

преди 8 години

Колко е банално всичко - нашият народ си го е казал отдавна - всяко чудо за три дни ! Всеки, който има себеуважение печели и това на другите - браво на гърците !

39

стоян петров

преди 8 години

Вие сериозно ли говорите, че БРИКС ще финансира Гърция? И ако наистина мислите така, посочете ми поне една причина за това!

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен55Нашият износ е само на хартия(ДДС измами),ако можеш погледни пристанищата,изнасяме само скрап и чакъл,скоро и малко зърно,а по Бойковите магистрали стоки не пътуват,забранено е

37

Анонимен

преди 8 години

Е като почнат да изнасят за рубли, с тези рубли после какво ще си купят?

36

Анонимен

преди 8 години

До айдееееееи какво като ги отвори ??? какво ще изнасят, целия износ на Гърция е около 29 млрд $, това е по-малко дори и от нашия износ, вноса им е около 80 млрд$ и така са от 10-ина години

35

до 51

преди 8 години

Да,очакваше се.Абе гърците няма да дълбаят дъното и нае пак ще сменяме памперси.

34

знайко

преди 8 години

Нема ли да се включи и некой БИБЛЕЙСКИ специалист,да се развеселиме малко???

33

ха ха ха

преди 8 години

Я прочетете вчерашното интервю на зам.министъра на икономиката на РФ.Въобще не ги мислете Гърците.Дали в ЕС или не ,те вече се оправиха.Освен това е хубаво да се знае,че тези които гласуваха ОХI искат излизане от ЕС.Колкото и да се плюнчат еврокомисарите няма да допуснат това,защото ще има много тежки последици.От друга страна БРИКС е готова да финансира елините.Така,че ние пак ще си останем най-големите мизерници и ***.

32

Анонимен

преди 8 години

Банките, като са пълни с пари, защо не отпускат безлихвени заеми на пенсионерите, ами ги карат да припадат по опашките. Не е демократично някак си, солидарност трябва, тя човещината гърците са я измислили преди три хиляди и петстотин години.

31

АЗ

преди 8 години

А *** ПОТРИВАТ ДОВОЛНО РЪЧИЧКИ....

30

Анонимен

преди 8 години

Абе мани ги тия *** какво говорят. Ще преструктурират дълга, няма да платят нищо, лошият ЕС пие една студена вода, а един мармот завива шоколада в станиол.

29

да

преди 8 години

гърците са най - свободолюбивите роби в Европа:))))))

28

да

преди 8 години

гръцката марионетка толкова дълго живя на конци,че когато й отпуснаха връвките..тя просто се свлече..да...размахва крачета и ръчички от проснато положение,но...няма къде да намери втори *** - кукловод,който да се занимава с нея..иде глад...голям глад..

27

знайко

преди 8 години

до Анонимен 39Тия Гърци и те ли почнаха с левове да работат?!Тва ме радва!

26

Анонимен

преди 8 години

Е сега работата отива на далавера. Само срещу пет хартиени евра получаваш нещо, което преди е струвало 20. Носете си хартиени пари в Гърция.

25

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета. Пълнят ви главите с пропагандни клишета и вие се хващате. До няколко седмици дългът на гърция ще бъде преструктуриран, ще им бъдат отпуснати 30 милиарда лева и всичко ще се нормализира там. Тогава пак ще почнете да пишете за хала на България, защото при нас и след 20 години пак ще е същото.

24

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕ ГИ МИСЛЕТЕ. АМА КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМЕ ТЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО РАБОТЕХА ТАМ КАТО СЛУГИНАЖ!? 200 000 ЧОВЕКА КАТО СЕ ВЪРНАТ В БГ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЧУДО ЩЕ НАСТАНЕ? А И ТЕЗИ ХОРА СА СВИКНАЛИ НА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ. НЕ СА СВИКНАЛИ НА 200 ЕВРО. ТАМ ПО ДОЛУ ОТ 700 ЕВРО НЕ СА ВЗИМАЛИ. КАК ЛИ ЩЕ МУ СЕ ОТРАЗИ НА ТИКВАТА КАТО ОТИДАТ ПРЕД ПАРЛАМАТА МУ И ЗАПОЧНАТА ДА КРЕЩЯТ? ЗАЩОТО ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА С МАНТАЛИТЕТА НА РОБИ А СА С МАНТАЛИТЕТА НА ГЪРЦИТЕ. ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЕМ СМЕХ И ГОЛЕМО БЕГАНЕ НА ТИКВАТА.

23

Анонимен

преди 8 години

Е, сега вече родните свободни медии медии ще ни залеят с такива новини.

22

madamkrasi

преди 8 години

До АнонименНе пускат да се тегли,защото всички ще хукнат да теглят като луди. До момента само 50 евро можеш да вземеш на ден от АТМ. И се чува,че ще паднат по-долу. Ако не подпишат споразумение не ми се мисли. В страната има капиталов контрол.

21

Ту'лата

преди 8 години

До АнонименНа теория ограниченията не важат за чужденците. Можеш да теглиш над 60 евро на ден. Обаче не разчитай на това, защото може да се окаже трудно да намериш зареден банкомат. Затова най- добре си носи парите в брой от България. Гърците сега много се радват на всяко евро в брой ;)