7

КО КО

преди 8 години

До 5А тук при нас как е, по добре ли сме, и не е ли с години така.? Боко вдигал пенсии и заплати от първи..ха ха ? Страната Вануату, има по големи заплати от нас в евро...а е един остров в океана..

6

й

преди 8 години

Да живее Ципрас. Без да водим война победихме Гърция и скоро гърците ще са по-бедни от българите. Тенкю Ципрас, че досъсипа Гърция!

5

Анонимен

преди 8 години

Eстествено, че Меркел е права. да мине референдума. Гърците омръзнаха на целия ЕС с глупостите си. В този съюз има и други държави. Не може само с тях да се занимават. И другите държави имат проблеми.

4

край на Гърция

преди 8 години

Гърците дори нямат на представа какво ги очаква - страшно обедняване, рухване на икономиката им и на банковата им система, изкупуване на безценица на много държавни и частни гръцки фирми, още по-голяма безработица, пълно стопяване на спестяванията, кантрол над държавата им от частни корпорации, пълна разруха... И това ще продължи десетки години.

3

без двигател

преди 8 години

Гърция задави двигателя на ЕС? Т.н. ЕС няма двигател! Има декадентни и подкупни бюрократи, които мислят само за заплатите и пенсиите си и не вършат никаква работа!

2

да живее Ципрас

преди 8 години

Да живее Ципрас! Долу Меркел!

1

по заповед

преди 8 години

Меркел има само една цел - по заповед от Фашингтон, да отстрани лявото правителство на Гърция и то да бъде заменено от някаква хунта, от типа на куевската.