36

Анонимен

преди 8 години

Горди били ??!!?? Как изглежда човек , който се е насрал до ушите и с гордо вдигната глава насред мегдана ??

35

Пешко

преди 8 години

И още нещо - тоя Варуфакис, дето си мисли, че е открил топлата вода, позовавайки се на договора за еврозоната, на мига могат да го изхвърлят заради нарушаване договора за свободното движение на капитали (банкова ваканция), което предприеха в Гърция, за да спасят положението донякъде. Тъй че той ще си е виновен и никакви договори за еврозони няма да го спасят в съда

34

Пешко

преди 8 години

До Минусане е само това, друже. Гърците в продължение на години са крили разходи и са пробутвали фалшиво счетоводство. И в един момент, когато вече няма кой да им покрива отрицателното салдо се стига дотук. И забележи, че се говори за частична приватизация, леко вдигане на ДДС и лек данък богатство. И по конституция корабоплавателите не плащат данъци - а търговският им флот е най-големият в света. Направи си сам сметка за лицемерието на настоящите гръцки управляващи

33

Анонимен

преди 8 години

Много е *** този. Ако не напусне сам Еврозоната и нещата останат така, банките в Гърция никога няма да отворят. По-добре да отворят с драхми отколкото да не отварят. Освен това, заплахата да съди Еврозоната и това, че не можели да го изгонят ми звучи като това, че ЦСКА не можело да играе във В група и щели да съдят БФС. Как пък да не може? Видя се как става, много е лесно - гониш ги и толкоз. Аз се чудя докъде са готови да докарат Гърция тези *** СИРИЗА, хич нямат мярка.

32

експерт

преди 8 години

Нагли рекетьорчета са тия !

31

Анонимен

преди 8 години

До КаритисСлушах сутринта коментари, че българите били злорадствали от положението на Гърция, чета сега и твоите. Не, уважаеми, лично аз съм омерзен от възможността да се опростят задълженията и така да се обезмислят всички усилия и лишения на българския народ, че можело и по друг начин - да взимаш без да връщаш, а ние да стягаме колани в името на някаква дисциплина, щото сме скотове и ***, а гърците висша раса тарикати.

30

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 32,да, има и изискване за намаляване на администрацията, което е повече от логично и нормално, имайки предвид, че сигурно 20% са заети в нея и бачкат колко да не заспят, а вземат по 13-14 заплати. В неделя в Солун не работи почти абсолютно нищо, дори аптеки. В делничен ден между 11 и 17 пак нищо не работи. А ДДС-то на повечето стоки е едноцифрено. Имайки предвид тия неща и дългът от 300 и кусур млрд според теб непосилни и нелогични ли са тия изисквания? И среден доход 20 000 евро

29

Анонимен

преди 8 години

До Минуса #36PS: Ne zabraviai da se obrushtash i kum damite :)

28

Каритис

преди 8 години

Гърците ще се оправят и пак ще са по-добре от вас, а вие ще продължите да духате супата ***. Не ги мислете тях. Гледайте вас, че сте най - големите мизерници и бедняци в Европа.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен #33Prav si, Siriza na vlast samo ot malko poveche ot 3 meseca y cialata vina za tiah.

26

Анонимен

преди 8 години

До Пешко #26Sushto iskat oshte privatizacia, da se vdigne DDS .... V zavisimost ot mediite koito poluchavash informaciata, iziskvaniata se promeniat :)No kakto y da e v slucheia na Gurcia e kato da otidesh da iskash edin kredit v bankata y da ti kajat "Mnogo dobre, shte ti dadem parite no ... triabva da si svalish zaplatata, da iadesh po malko y opitai se da ne si kopuvash novi drehi"

25

Стършел

преди 8 години

Австралийката го е изгонила заради гейските му изцепки със студентите....гърците си го направиха финансов министър, който да ги спаси от фалит, но като се има в предвид, че ние пък си имахме министър-председател гей, който трябваше да ни спасява от кризата, а ни закопа още повече, то и гърците това ги чака, другото си и чист популизъм.

24

Гоооооолем банкер

преди 8 години

Ние печатаме хартийки, после ви убеждаваме, че тези хартийки имат някаква стойност, после вие се впускате да събирате тези хартийки... и докато се усетите, животът ви е минал в гонене на хартийки!

23

Анонимен

преди 8 години

ВРЕМЕ Е ГЪРКИНИТЕ ДА ДОЙДАТ ДА РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ КАТО ДОМАШНИ ПОМОЩНИЦИ.

22

777

преди 8 години

*** са си тези гърци. Не случайно им се носи такава слава и се разказват вицове за тях :D

21

Анонимен

преди 8 години

В законите на ЕС също няма написано, че мажеш да ядеш и пиеш без да плащаш!

20

Пешко

преди 8 години

Четох онзи ден предложенията на ЕК - ами то всичко почти същото, само дето искат да се вдигне възрастта за пенсиониране и да се въведе по-висок данък богатство. Че тва ако на нас ни го предложат и ни дадат сто-двеста милиарда, аз ще съм по-скоро "за". Не знам тия двамата с Ципрас за какви се мислят

19

Анонимен

преди 8 години

Тези, които управляват паричните потоци в света, наистина са твърдо решени да продължат да печелят главозамайващо от господстващото си положение, предоставяйки все нови и нови спасителни заеми. Дори на тези, които не ги искат.Сега въпросът е само коя ще бъде следващата жертва.Наскоро й бе надянат жертвен венец за 8 млрд. евро.

18

Сащ

преди 8 години

Курсът на долара в небето. Европа я продадоха на Щатите...

17

Божо

преди 8 години

Защо този комунист , варуфакис настрои цяла Европа срещу Гърция ??? Богатите Германия, Финландия, Холандия ..., са отвратени , че техните данъкоплатци плащат вересиите на Гърция, а "бедните" Испания, Португалия, Италия са отвратени, че техните бедни хора трябва да търпят лишения, а гръцките "бедни" трябва да бъдат хранени до безкрай ???? варуфакис и ципрас тласкат Гърция към бездна !!!!! Дано гърците се опомнят, защото тези гадни комунисти, популисти съвсем ще ги съсипят !!!!!!