45

Анонимен

преди 8 години

Eмбака е жертва на масирана медийна пропаганда, организирана от мутрите-легионери и приятелите им. Трябва да има справедлив процес, при който да се чуят и двете страни. Никой не размазва главата на някого просто ей така. При това пред погледа на съпругата и детето си. Със сигурност е бил провокиран и то жестоко.

44

Боже

преди 8 години

Мама и глупава

43

Анонимен

преди 8 години

Всички участници в инцидента, включително този "строител", са разновидности на мутри.

42

Анонимен

преди 8 години

Когато си отиде фашистката "демокрация" след няколко години, трябва да има една "Нощ на дългите ножове", безпощадно и безмилостно трепане на бандити без съд и присъда. Трябва да бъдат избивани като кучета на всяко място където бъдат открити и засечени.

41

ген.Луков

преди 8 години

Ама тоя-убития,полицай ли е?Чета нещо за"Чуждестранен легион".....?

40

Анонимен

преди 8 години

СЛУЧАЯТ С ЕМБАКА е същият като на пернишкия убиец и австралиеца. Пернишкия убиец избяга и дори нагло обвини съда и прокурорите във видеоклип от леговището си.

39

sid

преди 8 години

Като гледах полицая какъв леигонер е ,направо го съжалих Ембака.Горкия с цената на безценния си животец е защитил честта и достойнството на жена си.Пародия по селски.До 35 -разиграла се е такава гавра,че горкия Ембака му се е наложило да убие поне единия.Но ако имаше възможност щеше да довърши и другите двама,но трябваше да се избяга и да се укрие,нищо че оставя живи свидетели.

38

никаква полиция

преди 8 години

НЕ трябва изобщо да стигне жив до полицията и съда! Рейнджърите и баретите трябва да открият бандита първи и да изчезне от лицето на земята тоя ***. Да усмъртят катила след зверски побой или куршум в главата. Който убива без причина трябва да знае после как се лежи в гроба.Адвокатът му трябва да бъде съден за укриване на особено опасен престъпник.

37

Анонимен

преди 8 години

Каква отбрана бре, той е нарушител по пътищата. Този участък е забранен, а той най нагло се е нахакал в него, човека се има над закона, а сега седнал да квинка и да се прави на потърпевш. Ако се е движил както го правят нормалните и разумни хора никой няма да го закача.

36

В

преди 8 години

до 36В дира даже въведоха класиката в жанра "болно дете". Направо се просълзих с едното око.

35

До Анонимен

преди 8 години

Баце, ходи се предай а не пиши глупости. За твое добро е, че иначе ще те намерят преди полицията. А да, и никой не ти вярва на глупостите. Сбогом!

34

Анонимен

преди 8 години

Мутрите в България са умилено създадената фашистка хунта в България с цел терор над населението и унищожаване на държавното имущество и икономика!

33

До Анонимен 35

преди 8 години

Милинкият, недоразбран, човеколюбис, смирен Ембакчо, какво доживя, да го нападнат лошите и той да се отбранява стоически. Защо ли са му лепнали прякора Страшилището на сандански, сигурно някой се е объркал или пък е страшен в танците и разказването на шеги. Не, не ми е жал за такива като него и дори и един процент да е вярно написаното срещу него, заслужил си е съдбата. Мнодо станахте хората над закона, ще трябва някаква чистка.

32

Анонимен

преди 8 години

Вече я виждам пародията в идващия съдебен процес. Поради фактът, че ще се предаде УЖ и сигурно ще си признае вината, ше му дадат някоя страхотна присъда (дори не знам дали ще е затвор)...

31

Анонимен

преди 8 години

Тримата мутро-легионеро-катаджии са се опитали да се гаврят със съпругата на Ембака, затова нервите не са му издържали и размазал тиквата на първия нерез.

30

Tina

преди 8 години

Продължавайте да защитавате тези, които карат децата ви да бягат в чужбина, а онези които останат - превръщат в *** и мутри-наркомани. Продължавайте да защитавате тези, чиито отрочета тормозят дицата ви в училище, 'щот са деца на "крупни" бизнесмени, дилъри, мафиоти и всички онези, които ликвидираха малкия и среден бизнес и средна класа.Продължавайте и ще си останете крипостни селяци вовеки веков...

29

Анонимен

преди 8 години

бачев най нагло лъже и двамата охранители са нападнали с бухалки семейството а 20годишната приятелка на покойника също била там а какво прави тя на работното му място питам

28

Tina

преди 8 години

Още няколко часа ли ви трябват, г-н адвокат? За последно уточнение на версията?...А за тези които яростно защитават една мутра: Колко пъти тези самозабравили се индивиди са тормозили обикновените хора? Колко пъти на трудовите хора им се е искало да се възпротивят, но са се свивали безпомощно пред силните на деня и са търпели издевателства?Продължавайте да защитавате тези, които рушат и ограбват бизнеса ви. Продължавайте да защитавате тези, които продават дрога и амфетамини на децата ви...

27

Анонимен

преди 8 години

Ембака си би калпака, фана самолета, дръжте му пакетааааа! Тук може да стане Южноафриканско родео. "Заповядайте на сафари в България, кацате, стреляте, убивате по неколко човека и бягате отново. Гаранция 100 процента сигуност и избягване от местните власти, които срещу скромно заплащане, дори нема и да ви гонат"

26

до 28

преди 8 години

Да, аз съм. Скоро ще има още арогантни мутри с размазани черепи.