30

до 32

преди 8 години

Значи ли това, че сме 20 пъти по смотани и по тъпу от тях-Уви, значи!

29

Анонимен

преди 8 години

До Глупости!!!70% от гърците , не желаят да излизат от ЕС!Дори Ципурата , не му стиска да напусне ЕС!...Разбира се, че никой не иска да напуска ЕС, най малкото Гърците. Преди ЕС 80те Гърция беше по бедна от България. Достатъчно е гърците да почнат да използват правото си на вето в ЕС и да започнат активни отношения с Русия и и Вашингтон така ще пришпори баба меркел и френския *** че ще ходят на крака да му се молят на Ципрас.

28

АНТИ

преди 8 години

Грък кръв повръща,пари не връща!

27

Анонимен

преди 8 години

Всъщнст ние сме в ЕС. Работим точно толкова колкото всеки европеец. Защо нашите заплати са 200 евро, а там са по 4 хил евро. Значи ли това, че сме 20 пъти по смотани и по тъпу от тях. Ако е така, какво правим в такъв съюз, а и те защо са ни взели, след като са го знаели, тоя съюз не е за нас, взели са ни за роби.

26

Анонимен

преди 8 години

"отказа на Европа да ни даде основни демократични права" е няма такава наглост! Тия явно споделят БГ виждането, че демокрацията=ядене за чужда сметка!

25

Ха-ха

преди 8 години

Поредното доказателство, че българските управници бяха и са продажни ***.

24

Глупости!!!

преди 8 години

70% от гърците , не желаят да излизат от ЕС!Дори Ципурата , не му стиска да напусне ЕС!Тия мераци , са на руските дупедавци в България , само ,че както винаги --зле са си направили сметката!Гърците --не са българи ....та да лижат *** на ***...!Бългтарите , горките са готови на всичко ...защото са голи и боси още от ИЗГРЕВА НА СОЦИАЛИЗМА У НАС---когато комунистите им взеха всичко , и ги оставиха голи "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА" , да се скитат по Европата , немили-недраги за некое пробито евро!

23

до 24

преди 8 години

Русия е фалирала държава.-Товар че ти си фалирал не означава, че Русия е фалирала! И какво общо има с темата за гърците банки?

22

Анонимен

преди 8 години

Утре ще съжаляват - тегленето почна - до референдума ELA ще приключи.

21

Божо

преди 8 години

От цялата тази идиотия се налагат три извода : Първо - алчността на политиците е безгранична, а глупостта на техните гласоподавагели също !!! Второ - алчността на банковите служители е безгранична, а глупостта на тези , които се заробват със заеми също !!! Трето- популизмът ВИНАГИ Е КАТАСТРОФА, а комунизмът е връх на популизма !!! Вместо Гърция да е пример за позорни социални проблеми, тука някакви *** се радват, че Европа била зле !!! ***, Гърция е пример за катастрофата на популизма !!!

20

Анонимен

преди 8 години

Русия е фалирала държава.

19

шоуто започва утре

преди 8 години

Гръцкото шоу започва още утре! Първо гледайте шоуто и тогава пишете, колко са "велики", в дейстителност смотани, гърците. Сами се натикаха във финансова яма, от която няма да могат да излязат поне 50 г. Шоуто започва утре - гледайте и се радвайте, че не сте в Гърция!!!

18

Ганьо

преди 8 години

Пу, аз пък се бях приготвил да наемам грък да ми чисти и да ми мие *** за 50 лева, щото сега съм богат европеец, направиха ми заплатата 550 лева.

17

Голееееееем банкер

преди 8 години

Ние печатаме хартийки,после ви убеждаваме,че тези хартийки имат някаква стойност.После вие се впускате да събирате тези хартийки... И докато се обърнете, животът ви е минал в гонене на хартийки...

16

Анонимен

преди 8 години

ЕС може и да се разпадне, но вътрешния пазар между Англия, Франция, Германия и Бенелюкла никога. Аман от русофилските глупости как отвънка ще сме по-добре - чакам с нетърпение да изритат византийците да послужат за урок на разните фантазьори.

15

Сп??нс

преди 8 години

Гърците са много богати, доказва го факта че от две седмици насам теглят по 400-500 млн. ? ДНЕВНО като се има предвид, че големите играчи отдавна са си подсигурили парите, остава да разделим сумата на броя на обикновенните гърци дето едвам свързват двата края

14

Анонимен

преди 8 години

Гъците не могат или не искат да проумеят, че компромисите за тях са се изчерпили.....Ще има още много компромиси за Гърция, и всички данъкоплатци в ЕС ще затягат коланите включително и бедните българи и ще се бръкнат за да платят дълговете на Гърция.

13

Шорошоид

преди 8 години

Аз икам да кажа, че ЕС няма да се разпадне. Никога ЕС не е бил толкова стабилен както сега. А ако Гърция излезе от еврозоната и ЕС, тогава нашият евросъюз ще стане още по стабилен и ще укрепне. Ние от евросъюза заедно с нашите по-старши партньори от Вашингтон уверено вървим по-пътя на светлото евроатлантическо бъдеще и за разпад на ЕС и дума не може да става.

12

Анонимен

преди 8 години

Гъците не могат или не искат да проумеят, че компромисите за тях са се изчерпили.

11

(-_-)

преди 8 години

Според BBC Ирак имаха оръжие за масово унищожение, руско-езичното население на Украйна са терористи, а в Либия цъфти демокрацията след като ликвидираха кръвожадния диктатор там..