153

Анонимен

преди 8 години

Хаха едно време ме взимали гей в казармата и как ще докажете съм гей.напротив имаше доста момчета мъжкарчета които бяха наши момчета и нито един дърт червен комунист ме би разбрал нищо .та злобейте някои от тези момчета и момочета са с висше образование и с по *** чужди езика но не руски ;)а вие бачкайте си и вечер след работа сядайте пред биг.бай или другите *** реалита и си мислете какви сте мъжкари

152

поп Кръстьо

преди 8 години

ех Дяконе, Дяконе къде си сега да видиш за какъв народ си дал живота си ...

151

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 211Правото на избор на детето в какво семейство да живее са му отнети още с даването му за осиновяване от хетеросексуалните му родители.

150

Анонимен

преди 8 години

Защо няма паради срещу дискриминацията на, да речем, брадатите хора?Защото не е интересно и публикация за такъв парад няма да събере и три коментара.Така че, прави са си хората - докато стотици хора бълват тежки емоции, пишат коментари като луди и ругаят гейовете, те ще си правят паради.Един ден никой няма да им обръща внимание и всичко ще си дойде на мястото.

149

до 235

преди 8 години

Ами навремето гейове не взимаха в казармата. Волен не го взеха....ха..ха..Та е за съмнение...Те и свещениците викат против гейовете но се оказа че в църквата е разврата..ха..ха

148

демократ

преди 8 години

на този гей- парад видях повече руснаци отколкото българи...

147

атанас

преди 8 години

Аз по принцип съм ЗА свободата всеки да изповядва каквито сексуални предпочитания има (освен педофилите и изнасилвачите разбира се). На пук на демагозите, не мисля, че това възвращава по някакъв начин обществото и т.н. Проблемът идва от демонстрацията на подобна сексуалност. Вярно е, че това е въпрос на лични естетически възгледи, но не виждам нищо приятно в т.нар. "гей паради". Аз тук не виждам демонстрация срещу дискриминация, а просто желание да изявят най-долното от гей обществото.

146

Хомофоб

преди 8 години

Само да смеят да минат по бул.Васил Левски - бедна им е фантазията какви неща ще полетят от терасата ми към тях!

145

гейпарадчик

преди 8 години

Долна и гадна история!..

144

Анонимен

преди 8 години

В един друг новинарски сайт получаващ парички от Фондация Америка За България постоянно натякват колко е демократично да се прави Гей Парад и в същото време абсолютно "демократично" изтриват коментари неодобряващи парада. Този сайт започва с "D" но не е Днес Бг иначе по цвят така е червеничък.. сещате се нали?

143

Анонимен

преди 8 години

Това на снимката травестита Деница на Волен ли е?

142

Анонимен

преди 8 години

Явно на българина гей парадът му е най-големият проблем. Значи всичко е ОК.

141

Анонимен

преди 8 години

Решил съм да взема да стана един гей, та да изглеждам по интелигентен, умен и красив.И без това почти всички са гейове, особено тези на ръководни постове.Та може да ми е и от полза да си намеря работа.

140

Анонимен

преди 8 години

Когато едно "семейство" от двама сбърканяци си осинови дете, как се разбират детето на кого да вика "мамо". Или може би трябва да ги гледа докато се сношават кой е пасивния та да разбере....Не се ли нарушават тогава правата не детето? Детето няма право да избере дали да се отгледа от хомосексуално или нормално семейство. Когато детето се роди това е естествено следствие както го е направила природата, но осиновяването е изкуствено, а и после подигравките в училище, това травмира детето.

139

Анонимен

преди 8 години

Когато едно "семейство" от двама сбърканяци си осинови дете, как се разбират детето на кого да вика "мамо". Или може би трябва да ги гледа докато се сношават кой е пасивния та да разбере.

138

TATI

преди 8 години

По тяхната логика сега и Ние останалите дето не се чувсвуваме Гей-ове трябва Ли - да тръгнем да правим Паради че сме Хетеро-сексуални ?Това си е чисто зрелища и паради за замазване на основните проблеми на Човечеството - а имено не-справедливото Разпределение на Благата на Вселената

137

Анонимен

преди 8 години

6000 долара от US-посолството за гей парада. 6000 софиянци се обявиха "против" в подписка. Медиите на Галя и Иво Прокопиеви - адвокати 1 на "майка ми Гошо"

136

Анонимен

преди 8 години

До ====Не,просто искат да направят полиция на мисълта,да инкриминират всяка лоша мисъл за тях,ако могат да ти счупят хомофобските ръчички,само смей да ги погледнеш с лошо око

135

тати

преди 8 години

!!!!~ От 9:00 до 11:00 часа сутринта пък ще има анти гей парад под наслов "Бъди нормален! !!!Е те ако са нормалните хора ? ние останалите какви сме ~ НЕНОРМАЛНИ ЛИ ?????

134

Анонимен

преди 8 години

Природата/Господ защо не се е погрижила за смазката? Без смазка няма да стане. Господ не си е свъшил работата. Затова се продават навсякъде лубриканти най-различни видове, а те пак плачат, че им били нарушени правата. ЛГTБ организациите да пусна петиция до Вселенския Патриарх, до Папата и до Върховния мюфтия - да се оплачат от господ който им е нарушил правата като е създал криво човека.