12

Skarhead

преди 8 години

Комунисти ги създадоха, комунисти ги закриха! прасета закривайте се!

11

Анонимен

преди 8 години

Марш в Б група, чорбари скапаниии...Даже милиардерите Ганчев и Божков не искат да ви спасяват задниците като се бръкнат с 50 милиона за да ви оправят борчовете. Да не са луди да дадат 50 милиона на вятъра.... Видяхте ли какъв *** сте всъщност чорбари, а?

10

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая правилата да важат за всички. Уууураааа, има надежда поне за миг да се почувстваме сякаш живеем в нормална европейска държава.

9

edin

преди 8 години

Тьй,тьй,бабо Гицке!

8

питащ

преди 8 години

Как така Левски получи лиценз, след като и техните задължения са в милиони?И те дължат десетки милиони на НАП и на тези, които им строят стадиона и т.н.

7

Анонимен

преди 8 години

Мине се не мине време, отново се върне шизофренията у чорбарите (не че някога е спирала, де)... Кога по-точно това БФС е било синьо и кога някой е бил "говедоиден" (връх на чорбарската мисъл е тази дума)? Точно вас БФС трябваше да ви е пратило в окръжните групи още преди няколко години. Бъдете благодарни, че ви оставиха да си живуркате до сега...

6

Анонимен

преди 8 години

Това беше ясно...Кажете кой ще прилапа базите...

5

баба Пена

преди 8 години

Ко' каза ...

4

Анонимен

преди 8 години

Важното е, че с това свое решение БФС спазиха правилата. А това е похвално, при случай че досега грандовете винаги бяха яко подпирани.

3

Иван

преди 8 години

Чакаме мнението на сините, дето само обикалят сайтовете да се интересуват от ЦСКА. Те са видни анти-комунисти и не е вярно, че президента им е доносник, а директорът ром. Интересно през годините, в които няма дерби с ЦСКА, какви ще са им последните спомени от "вечното дерби". Сетих се - 6 поредни загуби :)

2

???

преди 8 години

Как така говедоидната Перука и всички собственици на отбори ОСВЕН на ЦСКА управляват Българския футбол и решават кой да остане без лиценз и кой да вземе въпреки милионните си задължения??? Това не е ли конфликт на интереси??? Цацата къде спи, ами не се самосезира???

1

черен лебед

преди 8 години

То па един елит.....