32

Велосипедист

преди 8 години

До до велосипедистИ какво? По-умен ли ще станеш? По-успял ли? Като си имаш проблеми, решавай си ги сам, зайо-байо.

31

Анонимен

преди 8 години

Абе, като знам какви 20-годишни *** инвалиди има по гетата.... и как после тежко болния мята гюбеци у чалготеката...

30

Lavro

преди 8 години

До Жицата: Остави ги твоите предположения. Аз самият съм инвалид на 90%, но се придвижвам съвсем нормално, ходя си на работа, дори мога да нося товари. Ако ме видиш, ще ме помислиш за мутра. Обаче - рак в последна степен и непрекъсната химиотерапия. Обикновено съм добре, но има пристъпи, когато губиш координация на движенията, главата ти се замайва и ставаш безпомощен. Цяло изкуство е да се научиш как да не ти се случва това по време на шофиране.

29

Анонимен

преди 8 години

в случая посланието е че този който се представя за инвалид иска да бъде инвалид. това е посланието, а не че този който е залепил стикера иска да бъде инвалид. което в никой случай не го прави по-малко обиднотакива самовнушения че след като кара луксозен джип няма как наистина да е инвалид са само пример за това как хората виждайки разни дразнители у другите хора започват да ги анализират и класифицират, да си вадят изводи и въобразяват разни неща и поставят в разни коловози. грешки стават.

28

Анонимен

преди 8 години

E KATO IMA TOLKOVA BOLESTI,SAMO PRECI NA NORMALNITE DA GIVEIAT,A I POLUCAVA SREDSTVA I POMOSHTI ZA KOITO NE SE E TRUDILHORATA SA BEDNI I NE MOGAT DA SI HRANIAT DEZATA,A TOI INVALID SAS SKAPA KOLA?CUDNA RABOTA.

27

Mimoza

преди 8 години

Е в крайна сметка будния гражданин едва ли го е направил нарочно. А пък и предполагам, че се е извинил. На страницата във фейса се разисква този случай, така че мисля няма кой знае колко голям проблем. Като че ли просто на "потърпевшия" са му обтегнати нервите в повечко.

26

Анонимен

преди 8 години

От инвалид до инвалид разликата също е огромна. И баба ми беше инвалид (имаше операция на белия дроб) и някой глух също може да има инвалидност, обаче това не е пречка да ходи, нали? За мен тези места трябва да са само за хора с колички, които наистина нямат възможност да се придвижват. Иначе всеки с операция може да има определен % инвалидност, но това да не му пречи да ходи.

25

шоп

преди 8 години

До Дядо МразТук в София, майните са единствените, които изтъкват, че са от Пловдив. Всички други са ''от София''

24

Велосипедист

преди 8 години

До Будни идиотиАми... Може пък да се срещнем някъде. Такива с железа и тояги много са се изявявали. Който си няма *** си носи пръчка да я развява. Милинкият той още е в първобитния строй и се доказва с къдраво желязо, вместо да спазва правила някакви, пък после коментира от кого му било писнало. Я си връй на поляната!

23

Луд с Мотика

преди 8 години

До и така...Няма да се вдигнат срещу цената на тока. Тях това не ги интересува. Те ток не плащат.

22

Емил Николаев

преди 8 години

Бих се изгаврил но само с военен инвалид,от тия по новите,от Афганистан или Ирак....Да ги питам какво на майната си са търсили там?....

21

Жицата

преди 8 години

Аз пък имам друго предположение. Спира си джипа въпросният инвалид, слиза от него и пеша без да да му личи по нищо, че е инвалид се придвижва до асансьора в МОЛ-а. И тук ми се появява питането, аджеба какво му пречи на въпросният инвалид липсата на бъбрек да походи 20 метра? Дава ли си сметка, че тези места са за хора с проблеми в опорно- двигателния апарат? Ако трима без бъбреци паркират на инвалидните места какво да направи четвъртия човек който няма ляв крак примерно?

20

Дядо Мраз

преди 8 години

Наречи ги пловдивчани и повече не ги обиждай.

19

Анонимен

преди 8 години

Ако човекът наистина е инвалид, това е гадна постъпка. Ама като знаем какви "инвалиди" спират на тези места, нищо чудно "будният гражданин" просто да се е объркал и да не е видял, че този път човекът наистина има право да спира там, а не става дума за поредния, които просто го мързи да ходи до входа.

18

Анонимен

преди 8 години

Масово на инвалидните места безнаказано паркират баровци. Ако отидете в Ring Mall, на открития паркинг, на инвалидно място постоянно паркира едно Ферари с инвалиден стикер.Наистина, тези места са за хора с увреждания и следва те да ги ползват, но в реалността се слоупотребява от други тарикати с тази привилегия на нуждаещите се.В обществото има недоволство от липсата на спазване на закони и правила. Понякога се получават недоразумения като това описано в статията.

17

До: 9

преди 8 години

Е къде ги видя тези органи? Не знам колко пъти точно си се обръщал към органите, но аз съм го правил и да ти кажа, не вършат работа. Искове ще внася нашият и молби... Внасяй.

16

Анонимен

преди 8 години

До 3 без косТи си ***, нали? Умствен инвалид...

15

Анонимен

преди 8 години

До Добре деказано е: "ситият на гладния не вярва". Все пак, дали не е възможно човек, прекарал дълги години в неравностойно положение спрямо "здравите", да има някакви изменения на общото си самочувствие.

14

Анонимен

преди 8 години

Оффф... хич не ми се коментират подобни статии, ама не мислите ли, че този стикер е залепен въз основа на наблюдение. Аз не бих залепил нещо подобно, ако не съм сигурен в инвалидността на шофьора. Толкова сме лъгани, че вече само на очите си вярваме. Лекарски заключения и тем подобни всеки може да си купи. Жалко, ако човека действително е инвалид. Бог да му помага!

13

Анонимен

преди 8 години

"Местата за инвалиди трябва да бъдат достъпни и за бременни жени и такива с малки деца."Не.