96

Анонимен

преди 9 години

"Гърция ще привлече от Русия кредит за строителството на продължение на "Турски поток". "-Едните обичан да връщат заеми-другите имат пари за раздаване.. Когато се събират двама удавници имат по-голяма възможност да изплискат морето..ха..ха Едните ще пият Узо и ще играят сиртаки,другите Частушки и водка и три дена яли пили и накрая са се сбили..ха..ха..И от двата народа нищо не става вече..ха..ха

95

Шоп

преди 9 години

До от Сургут Никога. Русия я съм я отписал от възможните дестинации за туризъм. Бил съм там няколко пъти и ми е доста.

94

Шоп

преди 9 години

До Григорий Распутин Да, това е най-новия виц. Тоест то си вървеше сред простите русофили, но сега вече е официална политика - евтината рубла е път към световно господство. Който иска повече покупателна способност, значи е против силна Русия, значи е предатель.

93

Анонимен

преди 9 години

Супер, тамън руските валутно-златни резерви, че покрият половината гръцки дълг :)

92

ОФ

преди 9 години

Изтриха ме и ще повторя в олекотен вариант, като отчета справедливата поправка на 89.Геополитиката не е за всеки. Пропуснали сте архиважното посещение на миротвореца Владимир Путин в Италия и Ватикана тези дни. Част от 47 млрд. куб. метра газ ще преминат по дъното на Адриатическо море, ще прекосят Италия от юг на север и още по-малка част от първоначалното количество ще достигне до Виена.

91

от Сургут

преди 9 години

До Шопа.......Как е шопе,още ли защитаваш евроатлантическите "ценности"....Кога ще ми дойдеш на гости-не си забравил поканата ми,нали???

90

Герд Мюлер

преди 9 години

Май че никой по-долу не е чувал, че в Егейско Море са открити огромни запаси от газ. Затова и Еврозоната държи много Гърция да не излезе от нея, защото излезе ли, Русия и САЩ веднага са готови да помогнат с инвестиции - а познайте за какво.

89

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 101,АЕЦ Белене - ето ти една хитринка от най-големите - 2 млрд липсват, не съм сигурен за валутата, ама май са долари. Друга хитринка - енергийната мафия, срещу която така усърдно и гневно се "скача" отляво - а всъщност енергийната мафия е дело именно на "левите" капиталисти *** Р.Овч и Жорето Кадиев - справедливия антимонополен борец, дето 500 лв са му джобните. Я виж колко хитринки станаха. А ако добавим нулевата печалба на Лукойл направо едно убаво са се изхитрили някои българи

88

Анонимен

преди 9 години

Каквото се построи с руски пари, всичко ще се конфискува за обезщетение по делото Юкос. 50 млрд. струват сичките руски газопроводи накуп.

87

Анонимен

преди 9 години

До Григорий Распутин-ШоповНе се притеснявайте!

86

финансов гУрУ

преди 9 години

Смело теглете пари от гръцки банки и нема да се плашите, на фалирал пари се не връщат

85

Анонимен

преди 9 години

Първо гръцката тръба ще е на такова място, че за нея могат да се вържат още няколко други - от Сирия, от Кипър, от Турция или от самата Гърция, ако открие собствен газ. За нея тая тръба е инвестиция. На Южен поток беше закачена само Русия и никой друг. За нас Южен поток щеше да бъде само едно самоцелно набутване, колкото да платим една част от инвестицията на руснаците.

84

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоМного искам да видя селска хитринка на Българите!

83

Шоп

преди 9 години

До попитай на тиквоний Тоест какво ми казваш с това? Нека вземе. Нали и ние искахме да вземем, но руснаците се опънаха.

82

Пешко

преди 9 години

До ШопЕдва ли ще се съобрази. Целта на Русия е да не спазва изискванията и за целта преговаря с държавите поотделно, та ако може да изкяри и да внесе смут. Да речем, че Русия подпише с Гърция, ама не подпише с Турция - дава заем на Гърция, строи газопровода и после и Гърция и Русия чекат, а на Гърция й текат лихви по заема. С други думи това е поредната селска хитринка на гърци и руснаци, ако може ЕС да клекне нещо, че положението и тегаво и в двете страни

81

Анонимен

преди 9 години

Този газопровод ще играе стабилизираща роля в региона. Реализацията на проекта не е насочена срещу никого, напротив, обединява всички региони, през които преминава, каза гръцкият министър на реиндустриализацията, околната среда и енергетиката Панайотис Лафазанис.

80

попитай на тиквоний

преди 9 години

До ШопГърция ще вземе от Русия кредит за строителството на продължение на Турски поток, посочи Новак.Мощността на съоръжението в Гърция ще бъде 47 милиарда кубични метра, добави той.

79

ййййййййййййй

преди 9 години

йййййййййййййй

78

Шоп

преди 9 години

Ако Русия се съобрази с европейските изисквания при строежа на този газопровод, това ще е предателство към България. Защото за нас не пожела да направи този жест.

77

Пешко

преди 9 години

До юююююююююне знам, цитират се разни мастити съветски икономисти, политици и спецове