49

до 53

преди 9 години

Русия НЕ е в "еврозоната", тя е в пректо-"евразийската" си зона.-Драги, това се нарича ирония! Всички знаем, че Русия не е в ЕС и еврозоната.

48

политолог

преди 9 години

Другари червени *** , които разбирате от всичко . Това ще стане , онова ще стане , махайте се от ЕС и отивайте при Путин и др. такива тъпни . Ами нали България беше 50 г. с Съветския съюз , сега защо сме най бедните като е толкова хубаво. Гърците тепърва ще видят какво значи дружба с Путин. Другаря Ципрас няма никакъв опит в голямата политика и така ще го изпързалят , че ще реват като карпатски мечки после .

47

до 49

преди 9 години

Гърците ще покажат на Европа, че може и по иначе т.е. без заробващи заеми.-Та нали точно за това се молят сега гърците, за нови заеми!

46

Анонимен

преди 9 години

До до 41:Русия НЕ е в "еврозоната", тя е в пректо-"евразийската" си зона.

45

до 49

преди 9 години

САЩ имат много по големи дългове от Гърция.-Но имат и несравнимо по-мощна икономика и второ, американците, за разлика от гърците, си изплащат редовно заемите.

44

Анонимен

преди 9 години

ЦЕЛИЯ ЗАПАД НАЧЕЛО С ЕВРЕЙСКИЯ САЩ СА ЗАТЪНАЛИ В НЕПОСИЛНИ ДЪЛГОВЕ КОИТО НЕ МОПГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ,ЗАТОВА ИМА ДВА ВАРИЯНТА ОТТУК НАТАТЪК,ПЪРВИЯ ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРИ НА ВЛЕЧУГОТО РОДШИЛД ДЕТО ПЕЧАТАТ ХАРТИШКИТЕ НАРЕЧЕНИ ПАРИ ОБЯВЯВАТ,ЧЕ ОПРОЩАВАТ ДЪЛГОВЕТЕ,КОЕТО ЕДВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ ПРЕДВИД ПРОСЛОВУТАТА ЕВРЕЙСКА АЛЧНОСТ И НЕНАСИТА,ВТОРИЯ ВАРИЯНТ Е МНОГО ПО РЕАЛИСТИЧЕН И ТОЙ Е,ЧЕ НА ХОРАТА В ЕС И САЩ ИМ ПИСВА И СЕ ВДИГАТ И ПОМИТАТ ТРЕПЕЙ КАКТО ПРОДАЖНИТЕ СИ УПРАВНИЦИ ,ТАКА И ЮДЕЙСКИТЕ ЛИХВАРИ И БАНКЕР

43

циника

преди 9 години

Някой по-долу каза, че Гърция нямала ръст. Ами всъщност имат и то по-висок от нашия. Всъщност какъв беше дългът на Гърция преди МВФ да поеме диригентската палка в разрешаването на гръцката дългова криза и какъв е сега. Защо след като полуколониалното правителство на Нова демокрация изпълняваше стриктно "препоръките" на Фонда, изведнъж дългът на Гърция нарасна многократно?

42

Анонимен

преди 9 години

Става много интересно.Гърците ще покажат на Европа, че може и по иначе т.е. без заробващи заеми.

41

Анонимен

преди 9 години

САЩ имат много по големи дългове от Гърция. Тази година приеха закон за вдигане тавана на дълга за да вземат нови трилиони дългове за да си върнат старите и платят лихвите иначе САЩ трябваше да обяви фалит. Защо за САЩ може и то трилионои, за за Гърция става дума само за няколко стотин милиарда, да им дадат 2-3 трилиона нови дългове, да си върнат старите дългове, да си оправят държават - както прави САЩ, ама за Гърция не може?

40

циника

преди 9 години

"Държава, която е подържана 25 години като външна граница на ЕС, че да не ходят всички бежанци в Италия."Ето, виждате как самите фенове на ЕС разобличават политиката на съюза. Ами човекът си признава, че ЕС няма никакво намерение да развива икономиката на периферните държави. Ползва ги като територия, санитарни кордони, инструмент за натиск върху конкуренти, след което ги изхвърля като мръсен ***.

39

Нарин

преди 9 години

Да излязат какво чакат да ги видим няма да излязат щот друго си е при мама и тати

38

Анонимен

преди 9 години

До фактИзлизането на Гърция от еврозоната ще е трагедия за Гърция, не за ЕС! След излизането на Гърция ЕС няма да съшествува, ще се разпадне, той вече се разпата, така че не може да има трагедия за нещо което повече не съществува.

37

до 38

преди 9 години

Кога САЩ си върнат дълга-Пак не си разбрал - САЩ се връщат дълговете точно и навреме! Докато Гърция няма пари да си връща заемите и трябва да вземе нови заеми, за да си върне дълга.

36

циника

преди 9 години

"Банките на ЕС са подготвени за фалит, защото имат пари. Гръцките дългове са отписани от баланса им"Знаем, че частните банки, които даваха кредити на Гърция прехвърлиха дълга към МВФ,СБ и ЕЦБ. Знаем за този криминален случай, който е показателен за "великата" европейска икономика и който трябваше да спаси герм. и френската икономика на гърба на евроданъкоплатеца.Иначе ако Гърция беше "нищо" отдавна ЕС щеше да я изхвърли за назидание на всички непослушни вместо да й се моли

35

до 41

преди 9 години

Сега Гърция, да се готви Русия-Искаш да кажеш, че и Русия ще излезе от еврозоната ли? Нещо не ми се вярва!

34

факт

преди 9 години

Излизането на Гърция от еврозоната ще е трагедия за Гърция, не за ЕС!Излизането от еврозоната не означава, че няма да плащат заемите - точно обратното, драхмата ще девалвира непрекъснато и заемите ще ги изплащат поне 100 години, което означава 100 години мизерия.

33

Анонимен

преди 9 години

Сега Гърция, да се готви Русия

32

Анонимен

преди 9 години

До majorskiСаше, Сашеей, мноо си *** Сашеее

31

Анонимен

преди 9 години

гърчолята си просят нова военна хунта. Имат опит.

30

Анонимен

преди 9 години

Кога САЩ си върнат дълга ,тогава еврейските банкери от МВФ да *** гърчолята да си връщат заемите.