17

Анонимен

преди 9 години

hodete po selata vizte kolko gi e strah horata ot *** prier hodete v selo poibrene vizte kolko sa mnogo kakva marsotia e v seloto kombina sa s kmeta vizte go ste se spuka ot debelina obsluzva samo *** zashtoto sa mnogo i mu e siguren vota

16

Анонимен

преди 9 години

Аха ,значи Ромите озверели от бедност и крадат,а българите богати и трябва да си затварят очите и да ги спонсорират!!! Докога??

15

пепо

преди 9 години

пълни глупости ,това ,че си беден не е оправдание за престъпленията

14

Анонимен

преди 9 години

Озверели са, това ясно. Но кой им е виновен? Сами те, никой друг. Образованието у нас е БЕЗПЛАТНО. Който иска се учи, който не иска отива в джаза. Сега аз и тези които са учили, и плащаме данъци ще храним майки на 13 и баби на 26 и прабаби на39???? Защо? И ги слушам, имаме 5 деца, дайте ни, дайте ни и т.н. загубите от тези 100% асоциални елементи са повече от 4 милиарда като включат кражбите, грабежите и тяхната роля в обезлюдяването на страната и спирането на хората в провинцията да си произвеж

13

Бънди

преди 9 години

Ами като се бедни да се хванат на работа. Като всички. Не знам защо ни се обяснява, че имаме някакви задължения към тези хора. Ние сме длъжни да се грижим за тях едва ли не. Като не искат са работят да де изнасят. И още нещо, работа има.

12

Анонимен

преди 9 години

Nay dilnata nacia ste hora Bg-ri samo vas samo dqdo Osman ..................!!!

11

вера

преди 9 години

За съжаление е прав. Докато ние се обвиняваме и сме на път да се избием едни други, истинските престъпници, за които няма значение ром ли си, българин ли си, турчин, или арабин крадат на воля, осигуряват си живота и ни гледат сеира. Това е. А ние се поддаваме, играем тяхната игра и се мразим. В момента обществото изглежда като римска арена. Познайте кои са гладиаторите.

10

Миро

преди 9 години

От години повтарям, че трябва да им се поставят безплатни СПИРАЛИ! Защото те и в момента забременяват и ги оставят на държавата. Живея между тях и виждам какво правят масово.Вместо да плащат за аборт, те предпочитат да го роди и остави!

9

Анонимен

преди 9 години

da sprat da razdat deca i shte se opravat neshtata i da ima nakazania pri krazbi

8

Анонимен

преди 9 години

нас ни крадат бият ъбиват а те били озверели. аз ко направа дете на 12 годишна ще лежа няма да се размина с условна и глоба от 200 лв

7

бай генчо

преди 9 години

До Кореняк софиянкаще си идат в другите градове не в селата ама и в градовете има конкуренция чадо

6

akut

преди 9 години

дпс трябва да излезнат от властта само те имат интерес от гладни и неграмотни роми

5

e

преди 9 години

По тази логика бедният пенсионер трябва да го сравним с бедния научен работник ли? Всичко е до произход, възпитание и среда. Белите якички от какво са озверели? От нашата толерантност!

4

.

преди 9 години

В сравнение с едно КТБ, загубите за държавата и гражданите (данъкоплатците) от ромските набези, кражби и престъпления за една година са доста повече. Към загуби причислявам сумите за интеграции, помощи и какво ли още не, хвърляни по този етнос, преките и косвени загуби от престъпленията им.. абе много неща са.

3

Майка

преди 9 години

Моите деца като четат и пишат не получавт детски добавки, защото самият закон е дискрамиционен на база доход. Значи тези дето не са учили, работили, плащали данъци и осигуровки а само раждали деца имат право а моите деца не. С какво са по-лоши. И най-лесно е да се оправдават, че са бедни. Че то 2/3 от народа е беден, ама не краде и мародерства. Проблеме тук е много по-дълбок и да не ни занимават с популистки глупости.

2

Анонимен

преди 9 години

Аха! А бабите по селата не са бедни, нали? С минималната пенсия са много богати, щъ знайш! Ама могат да копат на нивата от тъмно до тъмно, а тия млади и здрави реват и чакат! Я колко пустееща земя има, да хващат мотиките и вече поне няма да са гладни. Все ще си изкарват някаква реколта поне за храна. Ама по-лесно е да лежим по цял ден и да чакаме помощи. А на 80-годишните баби и дядовци с мотиките кой ще помогне, а? Или те не заслужават щото не са ***!

1

L.

преди 9 години

В такъв случай пенсионерите трябва да мародерстват по улиците. Ади, холан!