29

Ганьо

преди 8 години

Гърция върви към самоубийство, но Ципрас не разбира---ЕС-ес върви към самоубиство, но бабата и супер марио - не го разбират!

28

Ганьо

преди 8 години

Гърция върви към самоубийство, но Ципрас не разбира---самоубийство е да се набухаш с нови кредити, за да покриеш старите, като ти се увелици главницата, а в същото време народа да бърка в кофите и /или да скъсва от бачкане на 2-3 места, за "комат хляб"! Ципрас това не го може, но 240-те българоубийци го могат, при това - вече 25 години!

27

Анонимен

преди 8 години

Мерките, които тройката се опитва да наложи, са същите, които бяха въведени и в България. Поголовна приватизация, замразяване на доходите, повишаване на цените на основни стоки и услуги, валутен борд, повишаване на данъците.

26

дедо ангел

преди 8 години

А БЪЛГАРИЯ е фалирала но бойко.местан.първанов и всички останали там горе просто не виждат и не разбират..

25

Анонимен

преди 8 години

Ципрас много добре разбира,че т.нар.тройка използва всякакви похвати,за да свали едно законно избрано правителство.Неотдавна г-н Шулц открито се изказа,че предпочита в правителството да е партия"Потами",а не"Независими гърци".Не е толкова лесно да излезе една държава от еврото,тъй като еврото ще престане да бъде силна и единна валута.Вчера лихвения процент за облигациите на Италия,Португалия,Испания скочиха доста,а борсите отчетаха загуби. Просто всички опъват въженцето,дали ще се скъса!?

24

Анонимен

преди 8 години

Няма да им вземат нищо, защото гърците не са разписали като залог каквото и да е имущество или имоти.

23

Гецата

преди 8 години

До РАД : Да си чул, че китайците искат или вече са купили пристанището на Пирея ?

22

СТИГА ВЕЧЕ

преди 8 години

НИЕ ВЪРВИМ КЪМ СОМОУБИЙСТВО, НЕ ГЪРЦИЯ! СТИГА СТЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ ХОРАТА МЕДИИТЕ!

21

Анонимен

преди 8 години

Гърците рано или късно ще ядат хурката , западняците за тези 400 милярда ще им вземат всичко що могат като острови ,земя ,заводи ,пристанища и магистрали.

20

РАД

преди 8 години

До ГецатаОткъде ще намерят пари за пенсии и заплати, ако не са кредитите от ЕЦ и останалите мой човек? Гърция потребява повече, отколкото произвежда! И това е от години!Айде не ми разправяйте какви козове държали гърците. Щото ЕС ще стисне зъби и ще оцелее без Гърция, ама гърците са пътници без ЕС!Я кажи кога за последно видя на някоя стока написано "Made in Greece"?Щото на двигателя на моя Ситроен пише "Made in France", а дори на кетчупа в хладилника ми- "Made in Germany"!Капиш?

19

Анонимен

преди 8 години

Дъговете са хартия, земята е ценна и Ципрас го знае!Те византийците колко хилядолетия са оцелявали на кръстопътя на света - та евригейците ли ще им се дръвчат!

18

Анонимен

преди 8 години

НА ТОЗИ Анатоли Калецки НЕ БИХ ПОВЕРИЛ И ДЖОБНИТЕ СИ ПАРИ.НЕ ЗНАМ КАКВО РАБОТИ В ТАЗИ КОМПАНИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЯ НА АКТИВИ, НО ЯВНО НЕ Е КОМПЕТЕНТЕН ПО ВЪПРОСИТЕ, КОИТО КОМЕНТИРА.

17

RAD

преди 8 години

До 4Извинявай, но впечатленията ти са погрешни.Ако обявяването на фалит беше толкова безболезнено за длъжника, сигурно всекидневно държави с огромни дългове щяха да обявяват фалити, за да си "нулират" дълговете. И не само държави. Икономист съм по образование и повярвай, ако беше толкова хубаво, още утре щях да обявя фалит и да си "нулирам" жилищния кредит в ДСК.Дълго е заобяснение, но фалитът основно рефлектира в няколко неща: -0% външно финансиране-рязък спад на стандарта-дълга рецесия

16

Анонимен

преди 8 години

Ципурас ще го бият с камъни.

15

убре!

преди 8 години

"Братските славянски народи начело с Русия" - и айде у гьола. Тия приказки за общо потекло и език, за "освободителката", за връзките ни са на червенушките, които не свършват. А и парички получават от Путина, да му вършат пропагандната работа. И донякъде успяват.

14

Мащехата ЕС

преди 8 години

За едни мързеливи и разхайтени ЕС е любяща майка,а за други спестовни и глупави мащеха.Един ден разхайтените ще вземат парите на глупавите-1/3 от банките са техни и тогава вторите ще разберат приказката за зелника.Глупавите ще бъдат "спасявани" чрез собствените си пари,докато затънат като обичните си съседи.Едно от условията ще бъде глупавите да са преден пост на НАТО с всичките произтичащи екстри.Глупавите крадат?А къде са парите на мързеливите?300 000 000 000 EUR? BG Пепеляшки без хепи енд сме

13

Гецата

преди 8 години

Разбира се , че Европа я е страх ! И то много...Щото Гърция ще спре да взима заеми, ще спре да изплаща заеми и тоя дето някога ги е дал "ще духа супата"...А за пенсии и прочие, те ще си намерят пари. Отделно и други евро-страни ще видят, че може и така. И те също да решат така...И ще фалира КОЙ - финасовите акули, дето държат цели държави за гушата. Та затова гърците са корназ, дето се вика "държат Европа за топките" - а са шавнали, а без топки...

12

do 12

преди 8 години

Щом Китай им купува държавните облигации (или там каквото продават) явно ги обезпечават с нещо.

11

Анонимен

преди 8 години

1996г. нас ни фалираха американските агенции, които ни сринаха кредитния рейтинг, заради неплащане на огромните дългове. Същите тези агенции ще сринат еврозоната, ако Гърция обяви неплатежоспособност.

10

Vkontakte

преди 8 години

Лихварските номера няма да минават още дълго , тези давания на кредити , които реално не съществуват ,защото няма злато което да ги обезпечава ще изяде главите на алчните лихвари в най - скоро време !