132

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен......Одисейчо,може и да не е розово положението в Русия сега,за това си има причини-но си прибраха Крим--колкото и пари да им струва-заслужава си--от точка не геополитиката това си е направо бинго...А в САЩ защо са толкова зле--има фалити даже и без санкции и без да са си увеличили територията си....Пари се изкарват-ако не днес-то утре.....Виж новината,че САЩ поощрявала търговията на наркотици-от нея в САЩ влизали 300 милиарда на година--Тук е разковничето за "благосъстоянието"

131

руски тъпотии в ютуб

преди 8 години

Излагация на танка армата и усмиване на думите на аркохолика Рогозин ,че руските танкове нямали нужда от визи за Европа ,в клип с име - танк Армата - gurbet4ia . Агресията на руските алкохолици в Украйна ,клип и име - руска агресия в Украйна - gurbet4ia .Също така и на руски език - агрессия России в Украине - gurbet4ia.

130

(-_-)

преди 8 години

Естествено, че положението в Русия не е перфектно, но на всеки би трябвало да е ясно, че е значително по-добре от това в Украйна. Колкото до Крим, там хората решиха какво да правят и не сбъркаха! Що се отнася до измислената държава Украйна, то просто до края на тази година ще се разпаднат неминуемо.

129

timi77

преди 8 години

то излиза че по думите на европа и сащ и косово е незаконна държава само че там е създадена от америкнаците и европеиците не смеят и да шукнат по въпроса

128

до 206

преди 8 години

Където мине ***, всичко е осеяно с пресни , миризливи *** с доста голям калибър, изходени от прекалено не естественно разширено *** отверстие.

127

ognyanz

преди 8 години

До "аналитик историк": Защо не се наречеш направо пророк, та да ти припомня казаното в Библията: "И много лъжепророци ще се появят ..." Матей 24:11

126

Анонимен

преди 8 години

Където стъпят руснаците настъпва мракобесие, мизерия и гнет.

125

цирк ама голям

преди 8 години

Защо? всички анти-руски публикации са от *** Василева.Чакам отговор.

124

Анонимен

преди 8 години

До 195 ники а сега нямат нищо така ли да разбирам? Нещо с главата не си много малко четеш

123

Анонимен

преди 8 години

СЕВАСТОПОЛ БАЗАТА ТОВА Е ПРИЧИНАТА АМЕРИКОСИТЕ ДА РИВЪТ ОТ ЯД ДАЖЕ КОРАБИТЕ ИМ БЯХА В ЧЕРНО МОРЕ НО КРИВА ИМ ИЗЛЕЗЕ СМЕТКАТА ТЕ В РУСИЯ ТРЕВА НЕ ПАСЪТ ВРЕМЕТО НА ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН МИНА ЕДИНИЯ ГО КУПИХА ДРУНИЯ ПИЯНДУРНИК С ТОЯ СЕГА НЕ ИМ МИНАВАТ НОМЕРАТА

122

До ники

преди 8 години

В русия неможе да идеш туко така като в сащ много трудно иначе с кеф бих отишал

121

Анонимен

преди 8 години

Стига с тоз Китай че ако Русия не беше ги освободила от японците 1945 сега нямаше да има Китай а щеше да бъде японска колония! Както и щатите биха били поделени от Япония и Германия!

120

Анонимен

преди 8 години

Статията е лъжлив бълвоч.

119

Анонимен

преди 8 години

Do Zdraveite - Ama ti oshte ne si li razbral 4e Rasiyta se osra I sega hodyat da "zamazvat" polojenieto ,no ne se polu4ava .Na "mahmurluk" ne pishi nishto.

118

до 182

преди 8 години

Мечокът никога не е владял Босфора, пък си е жив и здрав !

117

Анонимен

преди 8 години

Не се занимавайте с Русия, ами излизайте по улиците за всенародни тържества. Днес е рожденият ден на нашият цар Тиквоний Първи ! Всеки да отдели по 5 лева и да се почерпи сам с кебапчета и бира, защото царя си къта парите за "изборите" !

116

Шаран -БГ

преди 8 години

Пожмня само как с помощта на германски и САЩ бомбардировачи бе създадена " Република Косово" !

115

Анонимен

преди 8 години

Пред Америка има два пътя, гибел или завземане на нови територии със свежи ресурси. Бързат, защото времето им изтича.

114

Анонимен

преди 8 години

Русия е най-старата естествена преграда пред англосаксонското-ционистко глобализиране на "всички времена и народи". Тази преграда никой засега не е успял да преодолее. Последните опитващи се бяха Наполеон и Хитлер. Но опитите продължават. Русия може да бъде или подчинена, или унищожена. Унищожението не е възможно. За подчинението Путин декларира, че Русия никога няма да бъде подчинена. Колкото повече опитват, толкова по -близък е краят на англо-саксонската ционистка империя.

113

рруска амнезия до 17

преди 8 години

Езика ли си глътна от факти..ха..ха