276

az

преди 9 години

MNOOOOOOOGO YAK PAMETNIK. Bravo na hudojnika, bravo na obshtinata, bravo na vsichki koito podkrepiha tozi pametnik da stane realnost. BRAVO!!!! Mnogo mi haresva!!!

275

Chefo

преди 9 години

Doide mi ideia za pametnik na Mitio Pishtova sys sveteshta "pisalka". Tia shte simvolizira jertvite - 3856 kormeni "mankenki".

274

Анонимен

преди 9 години

Чобанов определено е чобанин. Добре, че направи такава простотия, та да чуем за него. Оставка, ***!

273

дърт вейдър

преди 9 години

Ура, имаме си трипио /C3PO/! congratulations ТИКВИДогодина направете и паметник на "оправдания" Цвък. Ще изглежда като R2D2 в главата. ;)

272

анонимен

преди 9 години

браво на автора на паметника,много е хубав,а на зависливия *** общинар,да върви по дяволите.

271

Бела

преди 9 години

Паметникът е много хубав, а който не открива посланието в светещите очи на Самуила е не само с изгаснал поглед, но и мозък!!!

270

az tam

преди 9 години

Когато ослепят 14000 българи сражавали се с превъзхождаща сила това трябва да се помни. Това казват очите му. В памет на слепците светят, в тяхна памет е сведена главата на царя. Или като пуяк да се надуе ...

269

К

преди 9 години

До 381: Съвсем не съм съгласен, че Самуил е с наведена глава. Той е извисен на пиедестал и гледа надолу към поданиците си. Трябва да се прави разлика между "наведена глава" и "гледащ към долустоящите поглед" И освен това светещите очи са доста ефектни, не мисля, че са проблем, но това си е лично мнение.

268

Гост

преди 9 години

Светещите очи не са дефект, ТЕ СА ПАРОДИЯ. По-неприятното е, че Самуил е с НАВЕДЕНА глава. Да, всички знаем историята с ослепените воини. Това не е причина да е с наведена глава.Той трябва да е с ВИСОКО ВДИГНАТА глава - както подхожда на такава историческа личност. Или някой иска да ни внуши, че ТРЯБВА ДА СМЕ С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ?

267

До 371

преди 9 години

"Треперете пред величието на Русия" хахахахахахаха Те там скоро ще си ядат чепиците, той ми говори за величие :)

266

Мая Стоева

преди 9 години

До беемвеТи, собственика на марката - с екстри - какво сътвори, какво направи, какво издялка, кога и как - със собствени ръце, със собствен талант, с ъс собствен акъл и едната гънка дето я имаш!? Или дето и нея нямаш!? Аман от тоя *** чалгаджийски манталитет на марките. Направо ми се сгажда от такива... собственици

265

BMW

преди 9 години

Ние собствениците на тази марка наричаме тази екстра "ангелски очи". Но този паметник не е автомобил!!!Този *** щом е такъв новатор, можеше да направи короната или само кръста или жезълът му да светят нощем, като факела на статуята на свободата!По неписано правило обаче, когато хората пръднат ние се насираме!!!

264

sttekata

преди 9 години

Браво !!! Разбира се , че трябва да свети!!Респект!Не показвайте турската си черта и да пишете в статията си ДЕФЕКТ!!!!Срама нямате ей!!!Един паметник да има и вие го плюете, а не съм видял да направят джамия и вие от днес бг да напишете нещо за нея = вие сте турци и уронвате Българската държава!

263

Бат Ицо

преди 9 години

Много добре се получило според мен.Аз вече мечтая и за паметник на кан Тервел

262

Анонимен

преди 9 години

Паметникът е знак на уважение към българската история.Колкото до очите - да,стряскащи са,но и сегашните полиици не са ли по-слепи от Самуил.Когато видят пари и техните очи започват да светят.Този наш владетел е загубил зрението си в битка,защитаваща България,а днешните управляващи получават ярка светлина в очите,когато продават родината ни за жълти стотинки.

261

Анонимен

преди 9 години

Вампир си е това.

260

относно 381-я

преди 9 години

ОЩЕ ЕДИН ЛУД ВЪВ ФОРУМА!ДАЖЕ И ПАРИ ИМ ПЛАЩАТ!

259

до 388

преди 9 години

Голям историк, голям разбирач, с една дума "***".

258

10020

преди 9 години

Стотици българи, претърпели инфаркт, са били тествани "доброволно" в Пловдив, Русе, Варна и Бургас с непознат препарат. За всеки един от тях лекари са получавали по $700. Плащала е американската фирма "Дъ медисинс кампъни" Това е бизнесът на дарителя на паметника д-р Врабевски.

257

Анонимен

преди 9 години

Туристът Х и необразования български гражданин У - Защо очите му светят?На Х ще му разкажа, на У да се върне в училище!