92

Анонимен

преди 9 години

до 118 Критиката е към ценностите, а не лично към вас! Ценностите могат да се пренареждат/дяат! Форум е!

91

:)))

преди 9 години

/115/ евтиняшкият ремонт, ... супер евтиняшки и грозен паметник----------------Ето го кича! Скъпото е било равнозначно на стойностно, а безценното равно на евтино, а по-евтиното некачествано! Шаблончета на еснафа, сноба, ноз дет не е в никакъв случай творец!

90

Анонимен

преди 9 години

До PROBIVВ БГ всичко градивно и творческо става много трудно! Всичко! Единствено далаверите изглежда вървят безпроблем, а за това са необходими слепци! Тъжно, но факт! пп не оценяват творбата, а кой платил / изкуството се ползва като инстуомен за манипулиране ли, в тази държава ? Кой, от какво се страхува? Без значение кой е платил, а какво е направил! Творбата е съвършена и безценна!

89

PROBIV

преди 9 години

ABE KAK V NESTO NE SME ZAEDNO ,EDINNI. I SEGA PAK IMA PROTIVNICI I GLEDAI TI, SABIRAT PODPISKA OT NEGATIVI S/U "SAMUIL"EI ,DA SE VZIMAME V RACE ,CHE NEMA NAKADE POVECHE . VSICHKI DA SME S/U NEGATIVIZMA I RAZDELENIETO, DO EDIN

88

Анонимен

преди 9 години

Май руснаците излязоха прави,че забраниха всички фондации и нпо.Щом се спонсорира зад граница-значи работи за чужди интереси.

87

Анонимен

преди 9 години

Маските падат вече и на фондациите и на НПО тата----нека всички разберът,че задачата им е да ни превърнат в стадо--нека очите на народа да се отворят.

86

Tatari

преди 9 години

Tatari oti sakaate da go ukradete Samoil? On bil Makedonec. Asparuh bil bugar.

85

???????????????????

преди 9 години

ЕЙййййй ПАК някаква фондация и някакъв предател са против БЪЛГАРЩИНАТА в България.....ПАК са против героичното минало да се помни и знае----КОЙ спонсорира такива фондации???? Дали вече на народа не му омръзна от всякакви платени фондациии и НЕПеота....КОГА ЩЕ ГИ ЗАБРАНИМ С ЗАКОН????????

84

Анонимен

преди 9 години

условно приетите символики в изкуството са предимно за запознати...да гледат оценяват и безсмислено филосовстват...а въпросния паметник е за целия народ,--------------Народа?!? Ще гледат, но няма да виждат! Мдаа..., ослепени от финикийските /днешните/ знаци! ВЖ. ком. 105 /52353/пп. никак не е философско, нито отвлечено от реалността, а финна материя носеща инфо!

83

1914

преди 9 години

Li4no na men mi haresva

82

52353

преди 9 години

Нека очите на паметника светят, за да може дори късно вечер господин Стефан Попов да брои грошовете, за които продаде душата и достойнството си на унгарското джипси Сорош! В тъмното пари не се броят, очите на паметника трябва да светят!

81

Анонимен

преди 9 години

Малко забравяте, че условно приетите символики в изкуството са предимно за запознати...да гледат оценяват и безсмислено филосовстват...а въпросния паметник е за целия народ, който никой изкуствовед няма да разхожда около памвтника и да обяснява кво е искал да рече афтура

80

Анонимен

преди 9 години

Детайлно е много добре изпипан и реалистичен паметника!Поздравления към автора!

79

Хм..

преди 9 години

До слизОчите са детектор на лъжата! Не става въпрос за етикет само, а да разпознаеш дали те мамят! Поглед надолу е припомняне на фактология от миналото!

78

Xxx

преди 9 години

Щом някакъв, продал се на чужди интереси,визирам представителя на фондацията,вие на умряло ,аз подкрепям паметника в сегашния му вид и замисъл !

77

слиз

преди 9 години

Много хора избягват да гледат в очите,а по-етикет е така. Гледат в ушите ,ханша.......защо ли ? Какво търсят или защо са гузни по-правилно. Винаги гледаите в очите,не се разсейваите,очите не лъжат

76

Анонимен

преди 9 години

Аман от божодимитровщина и веждирашивдовщина!Чалга-културата ни залива вече от всякъде!Спасение няма!

75

Анонимен

преди 9 години

Българинът е вечно мрънкащо създание! На всичко намира кусури, всичко критикува! Не му било там мястото... А къде му е мястото? В село Ключ край Беласица ли? Било кич... Ами как трябва да изглежда? С кърпени *** и просешка тояга ли? Бил прекалено голям, било грандоманщина... Статуята на свободата в Ню Йорк и статуята на Христос в Рио да не са миниатюрни?!!! Не разбирате ли че това е паметник на велик български ЦАР, равен по звание на римските императори! Естествено че трябва да е внушителен!

74

Хм..

преди 9 години

Комай единствения владетел без кон, с тояга в ръка вместо меч и с клюмнала глава----------Не е с меч, а с жезъл / тоягата е жречеството/! Духовна сила е много по могъща!

73

Анонимен

преди 9 години

И след монумента Баце ша открие и завод за резервни части за монумента. ...Инвестиции, работни места, осигуровки, данъци.