157

Кикс

преди 9 години

"...избухналите в източната част на Украйна сблъсъци..."Сепаратистите да не са почнали да се бият помежду си? За да има "сблъсък" е необходимо да има 2 противника на едно място. Присъствието в източна Украйна на едната страна е ясно. Втората кога се придвижи там пак?

156

Ново двайсе

преди 9 години

Условието Русия да се откаже от Гарант за целоста на Украйна е неспазването на Минските споразумения от страна на Украйна. Заради противоречието на Коломойски с Киев, Запорожието и Днепропетровско, Херсонско, Одеско, не въстанаха. Сега Коломойски е с Киев. Пътят за бунта е свободен. Отказът на Москва от гарантство ще е сигналът. Днестровската република и тя чака сигналът.

155

Ново двайсе

преди 9 години

В Руските управленчески среди, все повече нараства идеята, Русия да се откаже да бъде гарант за целоста на Украйна. Досега Русия възпираше останалите райони в Южна и Източна Украйна да възстанат, както Донбас. Ако Русия се откаже от гарантството, Украйна ще бъде разцепена от въстанническите сили. Това е стратегия за избягване на пряк сблъсък НАТО-РУСИЯ към което се стремят Щатите. Украинската армия неможе да се справи с два раъона, какво остава с още 5.

154

Анонимен

преди 9 години

Me4oka shte bude klecan na 4etalkata .*** kaput.

153

Анонимен

преди 9 години

Франция неколкократно даде доказателства ,че не Русия търси конфликти, а Украйна/ САЩ.

152

Марин

преди 9 години

А това, че Турция продава оръжия на ИД и Ердоган заплашва журналистите, които разпорстраниха новината със затвор споменаха ли?

151

Анонимен

преди 9 години

До от нато... ама друг път - обещаваме .

150

Анонимен

преди 9 години

taka taka skoro moje da vidim varhushkata ot predateli i izmenici kade shte biaga v bg niama da im e prosteno s familiite shte si platiat tezi 26 god .neka da ima voina shte se prochisti sveta.*** ima mnogo

149

БУЛ ТРАС

преди 9 години

Украйна и украинските мафиоти изнесоха оръжие за 34 милиарда.Кражбата на века.Сега няма кой да спре руският ботуш.Разбираемо е Русия да не иска НАТО на западната си граница.Помоща от ЕС за украинците сигурно е само във вид на консерви и бинтове.

148

Анонимен

преди 9 години

не само от нато, сигурни сме всички...

147

Анонимен

преди 9 години

НАТО да вземе да се прекръсти на "Ехото на Вашингтон", неслучайно френското разузнаване посочи, че САЩ използват НАТО за лъжливи твърдения по адрес на "руските инвазии".

146

Анонимен

преди 9 години

България Русия си е като Финландия Русия но на юг Реално имаме си отношенията и общите неща но не ни трябва инперската им политика . А тя си е гадна дори и за руснаците достатъ4но е да се види историята им народа си харесва мато4ката ама не е фен на господарите . Въпроса дали другите им предлагат по свесни е крайно спорен но това е друга тема.

145

Три танкиста

преди 9 години

Танкът на снимката е украински и танкистите също. Новорусийските танкисти са буряти. Лесно може да ги различите - по-малки са и с дръпнати очи. Те вярват в задгробния живот и не се боят, че ще ги чушнат. Затова загубите на танкове на сепаратистите са толкова голями.

144

Анонимен

преди 9 години

Най-бедният украйнски олигарх е в десетки пъти по богат от най-богатият полски олигарх...не забравяите това-цитирам от интервюто по Панорама

143

Анонимен

преди 9 години

lujlivi rusnaci.znaeh si 4e sa ubiici i iskat da okupirat pak izto4na Evropa,ma mai neeeeaaa stane.mersh v Kavkaz!

142

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 226 КОЛКОТО за сърбите знам им историята както малко от тях я знаят . Проблема им се нари4асе комплексарщина ЗНАЯТ поне у4ените сред тях ама как да го кажат .То и зета 4ерна гора е соверен на рашка сърбия те за това и не се долюбват полити4ески педи югославия 4е и сега има такива работи

141

Анонимен

преди 9 години

USA iska da zapali Evropa to lagi to chudo..che i zloba ama i golam strah tezi kravari da si sabirat chukalata i march otvad okeana..

140

Анонимен

преди 9 години

Ami te i ot Rusia sa sigurni che USA dostavat oragie na ID.

139

Анонимен

преди 9 години

До славянинтам минюри няма още Стрелков го каза някавъв про кремълски олигарх обещал 5000 души а дошли 200 и като видели как е останали 40

138

Анонимен

преди 9 години

Добре,де нали казаха,че Садам има ядрено оръжие-къде е...Нали Кадафи имаше биологическо-къде е..Башар Асад биел Фанатиците така,ли е...Сега казват,че Ким Ир Сен вечерял с малки деца-вярно ли,Е?