25

Анонимен

преди 9 години

Референдума е безсмислен и голяма глупост - мажоритарно има и сега, електронно е забранено от съда, защото ще се контролира и купува от мутрите и от ЦРУ, задължително не може да стане защото в чужбина няма как да бъде глобен избирателя в Антарктида примерно ако не гласува.

24

Щом си отворко А ...

преди 9 години

А гусинчо росанин, щом си тъй отворен ОТГОВОРИ: На възпоменанието на репресираните от комунизма на остров Белене /30 май 2015/ присъства и Цецка Цачева. Е как става тя тъй бе гусинчо? Партиен функционер от висшия ешалон преди 89 г., сега " осъжда " репресиите на СВОЯТА партия. Ба си ФУРНАДЖИЙСКАТА лопата. Та ще станат от гроба и пак ще се върнат репресираните като я видят тая МОШЕНИЧКА.Ама то нали и СЛЪНЦЕТО 1 е бил член на БКП! Виждате ли какви *** пак ни яхат?

23

Анонимен

преди 9 години

4) Съгласни ли сте бивши членове на БКП, ДС и Комсомолски секретари, както и техните деца да заемат висши държавни длъжности, като премиер, президент, вицепремиер, вицепрезидент, министри.

22

Георги Стоев

преди 9 години

Депутатите ходят и гласуват когато си искат и получават огромни заплати и допълнителни пари, а от нас искат задължително и безплатно да гласуваме, срещу което партиите ще получават от нашите пари по 44 лв. допълнителна субсидия за глас. Как ще се гарантира, че няма да се фалшифицира електроннота гласуване, като всичко у нас е далавера, а и сума време само се харчат пари и няма електронно правителство.

21

тома неверни

преди 9 години

Четвърти въпрос:харесвате,или да ,настоящият президент

20

Анонимен

преди 9 години

100 народни представителя са предостатъчни.

19

Анонимен

преди 9 години

Максимум 2 мандата по 2 години на висша длъжност и повече няма право. Може в частна фирма или на борсата после. Изборите не решават нищо, защото няма механизъм за незабавно уволнение на президента, депутата, премиера или кмета,

18

vasil.irmanov

преди 9 години

До Пешокой те е питал за влизане, че ще искаме излизане

17

Анонимен

преди 9 години

Браво на президента! Дано повече българи гласуват на референдума. От това зависи вашето бъдеше!

16

п

преди 9 години

Изобщо не ме касае миризливата ви държавица. България след анадолското робство не е имало! Сега е пълна с самозванци "българи". Насила покръстени и с промити мозъци! Оправяйте се. Стойте си в миризливата "държава", в която нищо не зависи от вас. Кое е ваше? Къде е вашия суверенитет? Продажници!!! Народ не сте! Сбирщина продажници сте! Удряйте минусите и злобейте!

15

qaz

преди 9 години

1 - нито "да", нито "не", заради твърде общо зададения въпрос. Все едно да ме питат искам ли да вечерям. Нито ми казват кога, нито с кого, нито какво.2 - твърдо "НЕ"3 - и електронно - "да", само електронно - "не", и машинно - "да"

14

Анонимен

преди 9 години

Господин президент,Проблема с гласуването е, че хора прости, необразовани тикви, 1 милион от нашето население, им се купуват гласовете все едно си купувате банички. Защото партиите ги купуват, не ние. А тези хора не могат да си напишат името на български, и техните гласова за вас се смятат за равни на нашите.Сложете една граница да се гласува само ако има човек поне средно образование, да се избавим вече от тея тикви. Какво е това дистанционно гласуване_ Турците не им се пътува вече?

13

Анонимен

преди 9 години

Твърдо НЕ! на задължителното гласуване Изметта иска да се бетонира на властови позиции ,желае да бетонира партийните субсидииНикакво дистанционно гласуване !Твърдо НЕ ! Възможностите за фалшификации нарастват главоломноДа ! на мажоритарния избор

12

Анонимен

преди 9 години

1) За как част иде реч другарЮ комсомолски секретар - 1% или 99%2) И какво ще стане ако се приеме, конституцията казва друго "право е" не е задължение3) Тук проблема е технически а не дали искаме, щото ние искаме и електронно правителство, ама Вие се правите на ударени вече 10 години, е го вчера - срив в системата на КАТ и това не е първия случай. За мен има далеч по-важни въпроси, които трябва да бъадт решени на референдум, като например ранното пенсиониране на полицаите, 20-те им заплати..

11

Анонимен

преди 9 години

Референдум : Подкрепяте ли окупацията от САЩ..

10

gft

преди 9 години

обукновенно референдума предполага един въпрос, не 3, ето отговорите,1. да2.не3.не

9

Както знаем...

преди 9 години

Всички знаем, че президентската институция у нас е нещо като нищо, което обаче твърдо харчи около 7-8 млн.лв. за една година. Знаем също така, че президентът е също едно нещо като нищо. Ето, на това нищо са му наредили да внесе в НС тези три предложения и то няма и от къде ги внася. Важно е какво ще каже генералисимус Будю Мутрев Тиквов от с. Хераково, общ. Божурище (той твърди, че е от с. Банкя, не му вярвайте). Будю е известен и с това , че в първите си 30 г. е гладувал много силно. Вярвам му

8

Анонимен

преди 9 години

1. ДА2. ДА3. НЕ НЕ НЕ (както и не желая, тези които живеят извън страната и тези БЕЗ средно образование, да ми опраделят съдбата)

7

u

преди 9 години

Защо няма ?Мислите ли че съм добре с главата.

6

БЪЛГАРИН 1

преди 9 години

Драги ми "смехурко" ,за затвор са най-малко атакистите,а ти се научи да пишеш граматически правилно !!!