35

анонимен 33

преди 8 години

На тоя май му спускат смс отгоре :-D :-P :-D оттам не се вижда добре къде е нашия :-D :-P

34

Ментри като мантри

преди 8 години

Борисов май не е пресичал границата ни с Румъния.Разликата започва от там в полза на румънците.Май му пеят на ушенце песнички за светло бъдеще и той повтаря текстчетата им като повтарящ първи клас за н-ти път.

33

ЕВРО

преди 8 години

ВЪПРОСЪТ Е-КОЛКО СА ДАДЕНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ, А НЕ СА В ДЖОБОВЕТЕ И БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ВЛАСТНИЦИ, ПРИБЛИЖЕНИТЕ ИМ И ОЛИГАРСИТЕ! СПОРЕД МЕН СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО ПО УСВОЯВАНЕ НА ЕВРО, ДЪРЖАВНИ, ОБЩИНСКИ И ВСЯКАКВИ ПАРИ ОТ ВЛАСТТА И КРЪГОВЕТЕ Й!!!

32

Някой

преди 8 години

Той е СЛОВОТО. Всички го плюете, а го избрахте ......

31

Анонимен

преди 8 години

Самолета е пълен с пасажери ВИП-аджии-ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,РъБ,ПъФ.Но има ли пилот в самолета?

30

Аааааааа

преди 8 години

Румънците знаят ли,че ги бием?Щото ми се струва те отдавна не са в нашата квалификационна група-оппа май само България си е сама в групата.

29

Анонимен

преди 8 години

Борисов, млъкни, не се излагай, че румънците с глас ще ни се смеят. Хората са вече на светлинни години пред нас, отиди в Румъния да видиш какво е, още от границата си личи разликата.

28

Анонимен

преди 8 години

Как 90%, това е социологическа грешка, направо по социалистически ги бием със 100% . От утре сваляме и ние ДДС-то на храните с 20% - хахахаха

27

Милев

преди 8 години

Ама бием ги по откраднати пари от Евро фондовете ли ако е това ние сме Номер 1!!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Самохвалкото пак изпълзя. Все едно че не управлява почти цял мандат и не доведе страната до катастрофа. Все едно се е родил вчера и все едно няма комунистическо минало на офицер от силовите структури, след това мутра, а благодарение на медийната кампания и на простотията на народа - после кмет и премиер.Любувайте му се.

25

Анонимен

преди 8 години

До КуРтиmi to towa be6e nai malkoto zlo sjaka6.. ma zloto wurwi tuk dobre.. taka 4e.. po skoro wuprosa e za6to trjabwa samo zlo da ima w BG.. to prosto ina4e njama drug izbor, mezdo zlo i zlo.. po skoro mezdo lo6o i dobro zlo.. ili mnogo zlo i malko zlo..

24

184

преди 8 години

С тази разлика, че в България еврофондовете не стигат до хората, а се усвояват от фирми, приближени на правителството!

23

Анонимен

преди 8 години

Румънците отдавна сме ги задминали по всеки показател, ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕБР! Давай Бойко, България е с теб!

22

Анонимен

преди 8 години

Доцента колкото по-остарява повече се вдетинява.

21

КуРти

преди 8 години

Мишки не искам да виждам нито един негативен коментар за господина от снимката! Тази персона 2(ДВА) пъти вие си я избирате да ви управлява, един път го разкарахте с камъни, после оставихте разни платени "ранобудни" *** да дюдюкат и да свалят лошия Орех и ПАК го сложихте начело на държавата, за това сега не искам да чувам гък и мишо църкане! Заслужавате си го, радвайте му се!

20

БУЛ ТРАС

преди 8 години

А по вкарани хора на властта и мастити бизнесмени в затвора,кога

19

Тинев

преди 8 години

На стадо ***, такъв пастир им подхожда.

18

Анонимен

преди 8 години

Боже, защо ни наказваш с това природнонедоразумение? Прибери си го да отървеш един много грабен и изстрадал народ.

17

senseipetz

преди 8 години

nie ne sme po dobri ot romuncite.. nie prosto powe4e kradem ot tjah....

16

Анонимен

преди 8 години

Този тъпоглавец съвсем е изперкал. Той си ги говори като едно време и никой не му вярва. И какво усети обикновения българин, че "бием" румънците? Става все по-лошо! Усвояването как го разбира ***, краденето по схема от неговите хора които му заделят и за него. Защо сескри като Маковей беше тук? Защо мълчи по проблема с ***? А за свалянето на ДДС до 9% на храните в Румъния? За какво ни е този за премиер? Глупост след глупост и простотии.