8

Анонимен

преди 9 години

Тоя дедик си остава най-измисления голмайстор в А група. Чакаше топката на гюме само.

7

Анонимен

преди 9 години

Брее щели да нахлуят в парламента... Дъртия голям го вади.

6

Анонимен

преди 9 години

Сините *** от Подуяне които след 1944 г. станаха първият ведомствен отбор, а впоследствие бяха едно цяло и с най-гнусната част от комунистическия режим - репресивния апарат в лицето на милицията и държавна сигурност. Същите които днес обвиняват други в "комунизъм" . Доносниците, които бързо прегърнаха криминалния преход и демокрацията" със спонсори като ВИС-2. Това са те - отборът на всички власти", опортюнисти и конформисти, винаги със силните на деня. Жалка синя мъка.

5

Нямам интереси

преди 9 години

Да припомним на младите как Жеката ставаше гол майстор, че дори взе и златната топка -съотборниците му подаваха топката дори да са на гол линията на противниковия вратар, който в момента се разсейва, а противниковите играчи стояха като бидони.В отделни мачове на Жеката са му осигурявали по дузина голове.Наздраве Жека.

4

ПИПО

преди 9 години

ПРИЗОВАВАМ ОТ ДНЕС ВСИчКИ В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ПЛАщАТ ДАНЪЦИ !!!. СЛЕД КАТО ЗА ЕДНИ МОЖЕ , щЕ ВАЖИ И ЗА ВСИчКИ !!!.

3

Анонимен

преди 9 години

До 2За парламента не знам, но със сигурност говедата бягат всеки път срещу армейците в Борисовата хахахааа

2

Бен Ган

преди 9 години

Кой си ти бе? Що е то ЦСКА и ,,футбол'' в България? Този спорт трябва отдавна да се затвори. А феновете всичките са за панделата. Само трошат защото разбирашли паднали от някой си??? После ние плащаме нови автобуси и спирки. Ай сиктир. Ще заплашваш баба си. СПортистчета. Всяка професия трябва да се уважава. Не мислете, че сте повече от другите!

1

Анонимен

преди 9 години

В к'ъв парламент ще нахлувате, бе изперкал алкохолизиран папардак?!