29

Анонимен

преди 9 години

"Проблемът с ромските нашествия в парка е от 20 години"Интересно защо преди това нямаше проблем с ромските безчинства? Я някой демократ или хуманист да обясни този феномен.

28

Анонимен

преди 9 години

Вместо морени около западен парк, да се построи стена около съответните квартали.

27

gost

преди 9 години

интересно мие каруци в градове трябва ли да има в 21 век те не са ли само за селата просто трябва да ги премахнат веднаж за винаги градовете са за коли а не за магарета и коне едно време аз в малак град не сам видял каруца и кон та сега гледам и далго се учудвам откаде се яввяват из кварталите особенно ако не са централни са всеки ден

26

БХК

преди 9 години

А косъм е паднал от главата на ромите, а някоя полицейска майка е изревала ....

25

балон

преди 9 години

Първо трябва да се ЗАБРАНИ управлението на .. каруци .. в градовете. След това трябва да се въведе някакво наказание за родителите на малолетните майки. Трябва значително да се ограничат помощите - не ходиш на училище, няма помощи; непълнолетна майка - няма за нея помощи. Да се въведе образователен ценз за изборите. И не последно и не на последно място, да почнат да се спазват законите и по отношение на тях, защото сега са привилегировани.. а ние сме нае*аните...

24

Анонимен

преди 9 години

Може да има 60хил.полицаи, но колко от тях са обуват кубинки сутрин.Подозирам ,че е като в повечето фирми-много вожд ,малко индианец.Всички в МВР дето са зад бюро -трета категория и сами да си плащат всички осигуровки.

23

ченге

преди 9 години

До гражданинДействително, щата на полицейските структури в София не е променян от времето, когато населението е било 750 000 души. Сега /с нерегистрираните/ гони 2 милиона. Малко хора знаят, че един автопатрул с двама полицаи дежури на територия с 50-100 хил.души и все заведения, предприятия и прочее. Насаждането на омраза срещу определени гилдии е типично за некадърните управления.

22

Мима Маршрутката

преди 9 години

Те тия толупи гъзовете си не могат да опазят, камо ли пък нас.

21

Не е точно така

преди 9 години

Полицаи има много, но такива на които им се работи са малко.Друго си е да пазиш бандитите срещу процент, някак си по на далавера е.Ако има някой честен и работлив, или системата го смила или го изплюва.ТОВА Е!

20

Анонимен

преди 9 години

Не знам... Все повече се убеждавам, че с България е свършено. Реве ми се, честно...

19

edin

преди 9 години

Добре де,от тия 50000 роми,50 за полицаи не стават ли?

18

Анонимен

преди 9 години

Аман от новини. Имам чувството че живея във вигвам, а не в държава от ЕС

17

гражданин

преди 9 години

До Анонимен 16Жертва на пропагандата си. 54 000 е целия състав на МВР. Виж сайта на министерството колко дирекции и институти и пр. имат, ум ще ти зайде. Релната бройка на полицаите, които прако са ангажирани в борбата с престъпноста в т.ч. криминална, икономическа, териториална, транспортна, КАТ, жандармерия СОБТ и досъдебно производство е малко над 20 00 души за цялата страна. Останалата половина са...един Господ знае какви

16

555

преди 9 години

Просто трябва да се конфискуват каруците с дървата и брадвите - и проблемът ще се реши бързо, евтино и ефикасно. А каруцарите и другите дървосекачи да прекарат една година в трудов лагер.

15

селчо

преди 9 години

От сутрин до вечер,само новини за зулусите

14

Анонимен

преди 9 години

Просто трябва да се намерят истинските ченгета измежду полицаите в София и да им се предложи заплащане съобразено с работното място и нивото на риска.Не може патрулните в градинката пред НДК да получават толкова колкото патрулите около местата с преобладаващо ц******** население.И за повишаване на тон пред полицай -принудителен труд.За нападение -затвор.

13

Анонимен

преди 9 години

Полицаите имат заповеди да не ги закачат, вие какво си мислите, че на редовите полицаи не им се иска да ги попилеят ли?! Нали, ако не не изпълняват заповедите, ще е равносилно на преврат!! Не че аз имам нещо против, де... Не обвинявайте полицаите, така им е наредено.

12

Анонимен

преди 9 години

Ще се изпотрепем да обсъждаме таз тема, а НС си прави оглушки. За тях такъв проблем няма.

11

АТАКИСТ

преди 9 години

До АнонименГРЕШКАТА Е ЧЕ ОТ ТЕЗИ 50 000 ---30 000 СА КАНЦЕЛАРСКИ МИШКИ

10

Анонимен

преди 9 години

Не знам що ревете...имаме около 50000 полицаи. На глъвъ от населението сме на първите места.С кво се занимават всичките тия ?Абсолютно. Ама е много по-лесно и доходоносно да си чешат т**ките вместо да свършат нещо полезно за обществото.