15

Демокрация

преди 9 години

Гласувайте за ГЕРБ и това ще е ЕЖЕМИНУТНО. Искаме насилие-Искаме обири-Искаме убийства -------ИСКАМЕ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. И тук и тук и ...........

14

Анонимен

преди 9 години

Защо камерете са скрити горе на тавана, а не зад продавачите да се виждат лидцата на хората които вършат това. Влизаш и си с гръб към камерата, на всикото отгоре ако си със шапка от такъв висок ъгъл на гледане е много трудно да се види лицето ти.

13

11

преди 9 години

Е то такива кадри дават почти всеки ден по Канал 1. Викат му "На живо от парламента"

12

Анонимен

преди 9 години

Въоръжен грабеж - за подобни изпълнения в нормална държава, тея 2-та щяха много време да преседят в затвора. Даже и при чисто съдебно минало.Да видим какво ще стане, ще ги хванат ли милиционерите.

11

Анонимен

преди 9 години

явно са от някои село дето незнаят че вече във всички търговски обекти има камери / или са тотално прости или са смели като за последно , и колко пари ще и вземат на жената я има 1 000лв я няма . сега с тия пари за цигари в затвора

10

Хм..

преди 9 години

И като го хванете, крадците ще се обърнат и ще /ви / кажат : И Кво ще ми направите, м?пп. ненаказуемостта до там води! Продукта е резултат от 25-т год. преход и "мъдрото" държавно управление ! Пратиите се правят, че са различни и разединени, а на практика разединяват народа и го принуждават да се разслоява, разединява и самоизбива! ппп. мутрите вече не обират магазините, а обикновенни граждани вследствие на вече реалната бедност в БГ!

9

Анонимен

преди 9 години

пълни аматиори , поне можеха един чорап да сложат , маи за обир беше от 3г нагоре мисля

8

Анонимен

преди 9 години

До DiscoveryАко простотията имаше криле ти щеше да си изстребител

7

Картографиста

преди 9 години

Това е нашата държава: Лечение се организира чрез събиране на дарения по фейсбук, престъпници се ловят ако някой ги разпознае по форумите...

6

Анонимен

преди 9 години

Идват времената на саморазправа и ще има все повече изпълнени присъди на място! ***! Такива ги хващаш и директно от упор в главата, цял пълнител!

5

койчо

преди 9 години

Ей заради такива уруди трябва да се върне смъртното наказание!! Горката продавачка!!

4

batman

преди 9 години

Честно дано да ги намери човека и с една желязна тръба да им начупи ръцете!!!!!!!!!! И това за едни цигари......

3

Анонимен

преди 9 години

римляни

2

политолог

преди 9 години

Нямам нищо против различните мнения по политическите въпроси . Имам обаче против злобата на червените *** , без никаква аргументация , а само изпълняване на указанията от сайтове като Днес или Блиц . В Днес работят някакви *** хора , които си мислят , че сме 1945 г. и трият и плюят всяко различно мнение . Добре и какво постигнахте, ГЕРБ бие БСП с двойно и вече тройно повече гласове. Това го пиша за да разберат нормалните хора , че от такива сайтове няма нужда .

1

Анонимен

преди 9 години

браво