44

тойя

преди 9 години

"Много съм горд, че станах руснак"Кога бе направил тая генетична операция, колко бе струвала?

43

Чекист

преди 9 години

До ДедоНе. Това име е катализатор на ***... Да не мислиш, че си първи с този *** въпрос...

42

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен46Е,кой пък елит са ти унищожили ***,този,който се е пръкнал 30-40г преди тях ли? Като ви слуша човек,ще си рече,че сме имали егати аристокрацията,а те *** до селяка и по царско са били

41

Big Dick

преди 9 години

Еваларка Жерар! Каза ли им го в очите. Русия е необятна и сурова страна. А Европа стана бардак при това африкано азиатски. Наскоро гледах филм с Жерар и си беше сносен като за европейски.

40

Дедо

преди 9 години

До ЧекистАбе това чекист, майстор на чекий ли е че си толкова горд с това име?

39

Чекист

преди 9 години

До Анонимен48... не може си толкова умен... не не... :))) ти си уникум...

38

Анонимен

преди 9 години

Депардийо е платено руско слугинче и не ми е интересен, у нас такива "артисти" и "интелектуалци" като него с лопата да ринеш към портите на руското посолство. Друга новина от русия ме шокира. Русия удари Aple, Intel, Dell, IBM и който още се сетите в земята. Изцяло руски ноутбук АРМ Эльбрус-401 с невероятни характеристики.- 4 ядрен процесор с 800мгхц честота- памет DDR3-1600- дисплей 1024 × 768 пиксела - работа на батерия 1 час- тегло 10 кг.- цена 150000 рублиИзобщо кърти павета.

37

Анонимен

преди 9 години

Интересно защо алкохоликът Д. се сети да русофилства чак като му вдигнаха данъците на Запад.

36

Анонимен

преди 9 години

До 42До голяма степен благодарение на анти-човешката съветска политика наложена на СИЛА в България, страната се превръща в едно царство на простотията и долните човешки страсти, последиците от които тегнат върху нас и до днес. Възпитаниците и последователите на великия Съветски съюз българските комунисти ни освободиха и от националния ни елит и издигнаха на власт селяни, дошли от най затънтените български села. Синовете на същите са на власт още в ден днешен. Благодарение на Русия.

35

Дедо Шмърк

преди 9 години

Да си го каже направо "готов е да умре за пиячка"!

34

Българин

преди 9 години

Русия наистина е невероятна държава . Изключвайки политиката на Русия в тази страна има от всичко по много . Природа , култура , различни етноси , езици . Така че наистина Депардийо е прав .

33

123

преди 9 години

тоз и той не изтрезнява май

32

f1

преди 9 години

Не е така! Депардийо е готов да умре в Русия. Той обича семейството си и родината си Франция . И за да спести пари Депардийо пожела да го погребят в Русия, а не във Франция. В Русия има много земя, починали ще се поместят.

31

Анонимният

преди 9 години

Хубаво!Който иска да ходи там, да се възхищава, да си стои неразбран, да умре както му се иска!Не ме занимавайте, обаче, мен с това! Мислете си, че не ви разбирам, но не ме карайте да ви разбирам насила!Хубав ден и дано Господ не пресича пътищата ни!

30

------------cavest

преди 9 години

choveka kazva istinata .a istinata ne se haresva na hora koito sa v plen na straha ostant gladni ako ya kazvat istinata

29

Анонимен

преди 9 години

Депардио е доказателство как на стари години можеш да станеш за резил. *** явно обича да го ласкаят, но само за 1 г. да паднеш от нивото на уважаван артист, произхождащ от народ, създал до голяма степен съвременните демократични принципи, до сервилен Иванушка и руски крепостен селянин, проснат на земята по очи и хленчещ: "Ти си всичко, Путин, аз съм нищо" ... е повече от трагично.Но поне дебелият "руснак" е изтрезнял най-накрая, за да даде поне интервю.

28

Анонимен

преди 9 години

Те всекидневно умират за рашката хиляди.Кой от алкохолизъм,кой от наркотици.Така че не си единствен товариш Депардиович

27

до 17

преди 9 години

Не пиши глупости. Като малолетен е съден за кражби , не за изнасилване.

26

Анонимен

преди 9 години

Един от най-великите съвременни френски алкохолици.Поклон.

25

Анонимен

преди 9 години

Този пияндурник е готов да умре за Путинланд ,но не е готов да живее там, Миналия месец бързо се изнесе от руската кочинa