26

Discovery

преди 9 години

Ясно, само българите ще ги опандизят, щото са им нарушили правото на братята ром, да си слушат музичка....

25

Анонимен

преди 9 години

Romite se izpravat srechu nas Baseto si e vav Vatikana..ministarkata si traika...ostaveni sme sami na sebe si..i sega

24

ognyanz

преди 9 години

Имало осем задържани. Винаги се приключва дотук и затова нищо не се променя. А какво става после? Днес са ги задържали и утре ще ги пуснат. Ето за такива случаи трябва бързо съдопроизводство, и след това искам да видя по телевизията, че всички са си получили присъдата. Докато това не започне да се прави на практика, всички приказки за борба с битовата престъпност и изобщо за съдебна реформа са само предизборно шоу.

23

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Навремето нямаше такива филми. А да бяха скочили и да видят как Вътрешни войски щяха да омацат палките си с кръв и плът. Нека идат в Русия да правят това че да видите ОМОН какво ще им стори. Направо на пихтии ще станат. А отделно че после отиват в Сибир в колония. А тука нищо нема им се случи.

22

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

С тия не може се оправиш по демократичен начин! Факт. Масово мамят възрастни хора, скачат на бой, крадат кабели. Колко процента от тях са честни и трудолюбиви хора. Накрая обаче това ще им изиграе шега. За това донякъде ще доведат и арабите с техния тероризъм. Демокрацията в крайна сметка ще си изчерпи инструментариума за справяне със заплахите. А те ще нарастват с всеки изминал ден.

21

Анонимен

преди 9 години

Predi izborite nikoi nicho nama da napravi..tova sa glasopodavateli..a inache ni prevzemat ot vdakade...po locho e che nama koi da ni zachiti. Kakvo che kage po vaprosa sociologkata ministar..ili che broim %

20

Анонимен

преди 9 години

Къде си бай Тодоре, къде си...?

19

Анонимен

преди 9 години

така наречените "турски ***" са докарани по османско време от Афганистан и Пакистан като майстори и ги наричат "уста милет" или превод "народ от майстори". Това са *** турско говорещи мюсюлмани които нямат нищо общо с така наречените "роми" които са потомци на една низсша каста изгонени от Индия. Днешните роли населяват предимно районите с българско население. В така наречените "смесени турски региони" ги няма защото там селяните от турски произход изобщо не са толерантни към тях.

18

Ние

преди 9 години

живеем тук от първоначално :))))

17

турчин

преди 9 години

При тази съдебна система и полиция нищо няма да се оправи сигурноста на гражданите и имуществото им. Полицията е като постоянното присъствие. Прокуратурата и съда чакат времето да уталожи обстановката. В държавата няма уважение към собственоста. Питам се каго ще въведат ,,мой дом моя крепост моя собственост неприкосновенна".

16

Анонимен

преди 9 години

Кви гъби,кви пет лева?

15

Анонимен

преди 9 години

Е за к'во да пишем като триете, бе ?Срам и позор български медии да трият гневни българи заради поредната гавра на ***.

14

Анонимен

преди 9 години

Досега са качени 39 коментара, а по-долу са само 21 !!!

13

Ястребе!

преди 9 години

Питай по-възрастните хора. Ромите в България са имали техния"Възродителен процес" 20-ина години преди вас, но тогава администраторите са се видели в чудо.Всеки ром приел с радост да го "побългарят", но всеки от тях искал да се казва Георги Димитров, Христо Ботев или Васил Левски. Имало много сърдити, когато им слагали други имена.После, когато се случвало някъде да нахокат някой ром или ромка заради глупостите им, те вадели паспортите си и гордо казвали:"Къде тука пише ***? Пише БЪЛГАРИН !"

12

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма да им направят на ромите. Нали г-н Местан веднага ще скочи, че им се нарушават правата.

11

Анонимен

преди 9 години

За съжаление българската полиция е "нетолерантна към ромите" според доклади на правозащитни "инглиш спикинг организейшънс",за разлика от "толерантната към афроамериканците" полиция в Балтимор и Фергюсън.

10

кака мара

преди 9 години

за тях закони няма ли?щот ако няма има закони на джунглата и правосъдие в мрака......

9

Филия с мас

преди 9 години

Абе на теб поничке ,не ти ли спуснаха евро пари ,да се напълниш с крем?

8

Анонимен

преди 9 години

Хелзинския Комитет и Амнести Интернешънъл ще бъдат дълбоко възмутени от отправената забележка,действията на кметицата и полицията срещу представителите на ромския етнос.

7

турчин

преди 9 години

Добре, че в нашия край нямаме такива. Много гадни хора. Виждал съм ги когато пътувам. Права, дискриминация и прочие са бошлаф. Само със сила може да бъдат спрени. Инак наистина има и разумни и културни хора от ромския етнос но са около 5%. Проблемът е в останалите 95%.