36

от Анонимен 30

преди 9 години

До Анонимен 40Мисля, че си противоречите малко.Европа е стара и болна - така е - именно поради това, ще я плячкосат. Малко или много обединени, до момента, в който тя престане да се съпротивлява. Логично е, да се обединят около една цел и болен враг.Апропо, ирландците имаха по много деца (2003-4). Сега не знам как е, предполагам все по-малко. Това е идеалната ситуация за многоражащите друговерци. Разединени, ръфайки себеподобните си, за да си начешат егото. Лесна плячка за изгладнелите.

35

Анонимен

преди 9 години

До Истината боли 42Благодаря ти от сърце :) Толкова проблеми имам но ти успя да ме развеселиш и да ми повдигнеш настроението :) Благодаря ти отново!

34

Истината боли

преди 9 години

Когато травестита Ленин създаде руската република която съществува днес,той не можеше да бъде постояннно с любимия Зиновиев (Симон Гершеле),понеже на последния му се налагаше често да пътува по служба. Затова,когато един ден Зиновиев научи че Ленин му е изневерил с Троцки,той страшно се разгневи,а отзвукът от скандала стигна до Крупская и до Сталин. Тогава последният,макар самият гейско чедо,бе принуден да вземе спешни мерки и да прати Ленин на принудително лечение в мавзолея. Неприятно но факт!

33

Анонимен

преди 9 години

Много комплексари тук. затова майка България няма да се оправи, заради такива като вас комплексари.

32

Анонимен

преди 9 години

Евреи и араби принадлежат към семитската група народи и те са 8% от населението на земята.Изводът е,че страхът от исляма е преувеличен, пропагандна димка,създадена да плаши богобоязливите християни.Разбира се,че има мюсюлмани в Африка,Азия, навсякъде,но те са с нееднороден расов състав и не мисля,че ще се обединят някога за джихат,да не говорим за будистите в Азия,дето са достатъчно сплотени за да отблъснат Исляма.При все това днешна Европа е слаба,болна и лесна за плячкосване.

31

от Анонимен 30

преди 9 години

До Анонимен 37Манипулирани мозъци - не самия референдум.ТАКА ГИ ГОНКАХА ЗА ПРАВАТА ДРУГИТЕ - не е истина! Такова промиване на мозъци! Явно са успели да ги прекроят. Като манталитет са доста компактна маса - "Айриш прайд" - един вид Кодекса на ирландците (истинския ирландец) включва ЯКО пиене и тупане в гърдите - ИЗИСКВА да правиш това, което правят другите.Има си хора, които са учили как да променят обществено мнение и да управляват тълпите.Там са си свършили работата - очевидно.

30

Анонимен

преди 9 години

100% manipuliran referendum. porachkova rabota. ne e vajno koy kak e glasuval a koy gi broi.

29

Анонимен

преди 9 години

ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ!!!!!!!!!!!!!!! ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ И АКО 60% СА ЗА ЗНАЧИ НАРОДА ОДОБРЯВА!!!!ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ГЕЙОВЕ!!!НЯКОЙ ПОПИТА ЛИ НИ НАС ИСКАМЕ ЛИ С РУСИЯ!!! ИСКАМЕ ЛИ С ЕС !!! ИСКАМЕ ЛИ С НАТО !! ИСКАМЕ ЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ!!!ИСКАМЕ ЛИ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ !!!!!НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ НИ ПИТА НАС БЪЛГАРИТЕ ;(ИРЛАНДСКИЯ НАРОД ЯВНО ГИ ИМАТ ЗА ХОРА ЩОМ ГИ ПИТАТ!!!

28

Жибор

преди 9 години

Днешна Русия е основана от травестити- Ленин беше един от най-отвратителните гейове,именно той и любовниците му събориха царизма и наложиха руската република,която съществува днес! Който харесва република създадена от гейове,не е по-горен от тях!

27

от Анонимен 30

преди 9 години

Водата им беше безплатна до оня ден - митингуваха против миналата седмица.Неприятно е да виждаш, как българите комплесират пред западняци, които са по-зле от нас в много отношения.На пръв поглед ние сме зле, но ако позадълбаете, ще видите, че не точно така.Жалка гледка бяха, когато се явеше някой афроамериканец и започнеше да ги унижава в собствената им страна!!! Не смееха да гъкнат! Да не би да му нарушат правата.Румънските ромки с типичните си носии в Дъблин! Беше шок за мен 2003/4

26

Румбо

преди 9 години

Докато там се радват на евро-гейценностите,исляма си настъпва!Дали гей-младоженците ще успеят да спрат тая инвазия?Едва ли!И когато след 30 години исляма напълно завладее Европа и въведе шериата,еднополовите "семейства" просто ще бъдат пребивани с камъни!Щом държат да свършат по тоя начин-тяхна си работа,но защо карат и нас да им следваме простотиите?

25

Исти

преди 9 години

Не бойте се Българи- травеститите и гейовете са грешка на еволюцията,която един ден природата ще отстрани- такава е съдбата на всички ***. Което времето е дало,времето ще вземе!

24

Анонимен

преди 9 години

Малко над 40 съм... Половината ми живот мина докато ми обясняваха колко опасен е запада, а другата половина ми обясняват колко не бил демократичен изтока... Едно време скачах по площадите и се радвах на ю-ес-ей.. Вече ми е ясно всичко. Т.нар. западни ценности не са никакви ценности а забаламосване на робите. Всичката химия от там дойде..и болестите също..и смъртта. Дано никога светът да не става изцяло под западно влияние!!

23

Анонимен

преди 9 години

До ВутеНе е проблем, че не познавате страната и манталитета на ирландците."Леко" по-комплексирани от нас.Забележително мързеливи.Енергийната им система е затворена едва преди 10 - 15 години. От двуколките на мерцедеси - САЩ помогнали.Някой знае ли какво произвеждат, та да бъдат наричани европейски Тигър? - Марули, картофи, много цветя и животновъдство.А, да, когато отидох да работя там, тъкмо закриваха остатъците от завод за периферия за компютри.Как ли са сега без Гълстрийма?

22

Анонимен

преди 9 години

Да предпочитаме Русия, защото тя ни е дала всичко включително азбуката. За всички руснаци ние ползваме кирилицата, която за целия свят е Руската азбука.

21

Анонимен

преди 9 години

Което,между другото,не може да се каже за западноевропейците и американците.

20

Анонимен

преди 9 години

Да,защото са БЕЛИ!

19

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Сега разбирате ли защо предпочитаме Русия ?

18

Анонимен

преди 9 години

Незнам защо сте сложили минуси на ГЕРБ ПОБЕДА ? BG Парламента наскоро тихъмълком гласува чe България признава третия пол с гласовете на ГЕРБ , АБВ, ДПС, Патриоти ,Реформатори ! Единствено Атака гласува против ! А и м/у другото нито една медия освен Алфа не съобщи тази новина , защо ли ?

17

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Евроатлантически ценности ... Факт !